Hayırlısı olsun hakkımızda. Şu hayaletler bize hep düş kırıklığı yaşatan. Hep beyaz çıksa ümitlenmicez de aynı durumdayım üzülme canım benimKızlar benimde yok artık. Olsaydı kendini belli etmiş olurdu bu zamana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun hakkımızda. Şu hayaletler bize hep düş kırıklığı yaşatan. Hep beyaz çıksa ümitlenmicez de aynı durumdayım üzülme canım benimKızlar benimde yok artık. Olsaydı kendini belli etmiş olurdu bu zamana
Zaten güç bela çıkıyor bide ikinci idrarla yapıyorsun tabi cikmaz sabah ilk idrarla tekrarlamani bekliyorumKızlar sabah yoktu elimde test. Dışarı cıkınca aldım yaptım. Yarın bide ilkle yaparım
Canım valla hem hayatlerle başımuz belada. Hem benim dış gebelik korkum var. 2 kere yaşadım. Yine yaşama olasılığım çok yüksek. Böyle çizgi görüp koyulaşmadığını görünce var ama yine bi sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Şimdi bekledikce 20 30 dk sonra gözle görülür çizgi yine belirdi. Ama bu sefer tekrar dış gebeliğim olursa iğneyle düşürmekle uğraşmam. Direk ameliyat isticem doktordan. Girsin baksın sorun neyse onuda çözsün yaniHayırlısı olsun hakkımızda. Şu hayaletler bize hep düş kırıklığı yaşatan. Hep beyaz çıksa ümitlenmicez de aynı durumdayım üzülme canım benim
Ahahah doğru diyosun hayatım valla yarın sabah tekrarlıyım zaten sonrada hastaneye gidicem kan veririmZaten güç bela çıkıyor bide ikinci idrarla yapıyorsun tabi cikmaz sabah ilk idrarla tekrarlamani bekliyorum
Hayırlısı olsun kuzum alıştık artık böyle şeylere üzücü ama elden bisi gelmiyoYok canım erken gebelik koyulaşma olmadığı için fıs yani.
Bekleyen testi at heleeeeAhahah doğru diyosun hayatım valla yarın sabah tekrarlıyım zaten sonrada hastaneye gidicem kan veririm
16 si koyu çıkmış ama pik denecek kadar değil. Fakat sonrasında siliklesmeye başlamış. Sıvı alımı ve saate dikkat ettin mi canım test yaparken?Eki Görüntüle 2785440 Kızlar benim klomen bitti bugün.klomennkullandığım 5 günün son 4 günü yaptığım ovulasyon testleri bu şekilde. Çatlatma iğnesi için Pazartesi kontrole gideceğim. Bir yandan da ne olur ne olmaz diye kendim kontrol ediyorum her gün test ile. Hele bir yorumlayın normal mi nedir bi türlü pil göremedim ben son 3 aydır
İnşallah regl olurum kuzum bi an önce valla kötü bi şey vardır kist falan diye korkuyorumHayırlısı olsun kuzum alıştık artık böyle şeylere üzücü ama elden bisi gelmiyo
İnşallah bi sıkıntımız yoktur kuzum valla ben bi an önce regl olayım bari diyorum silik silik insan korkuyorCanım valla hem hayatlerle başımuz belada. Hem benim dış gebelik korkum var. 2 kere yaşadım. Yine yaşama olasılığım çok yüksek. Böyle çizgi görüp koyulaşmadığını görünce var ama yine bi sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Şimdi bekledikce 20 30 dk sonra gözle görülür çizgi yine belirdi. Ama bu sefer tekrar dış gebeliğim olursa iğneyle düşürmekle uğraşmam. Direk ameliyat isticem doktordan. Girsin baksın sorun neyse onuda çözsün yani
Ahahah doğru diyosun hayatım valla yarın sabah tekrarlıyım zaten sonrada hastaneye gidicem kan veririm
Evet ya dikkat ettim hep aynı saatte yaptım. Bende anlamadım neden öyle koyu o sonra silindi Zaten hiç anlamadım ben bu test işinden16 si koyu çıkmış ama pik denecek kadar değil. Fakat sonrasında siliklesmeye başlamış. Sıvı alımı ve saate dikkat ettin mi canım test yaparken?
Değerlendirseydin o günleri.Evet ya dikkat ettim hep aynı saatte yaptım. Bende anlamadım neden öyle koyu o sonra silindi Zaten hiç anlamadım ben bu test işinden
Eki Görüntüle 2785445 Bilmiyorum fotografta gözüküyormu kuzu ama benmi delirdim artık. Acaba kistmi oldu noldu bakalım yarın kan verince anlıcamBekleyen testi at heleeee
İnşallah kuzum valla ben yarında veriyim kan haftaya gitcem. Kist böyle hayalet çizgi cıkarırmı acabaİnşallah bi sıkıntımız yoktur kuzum valla ben bi an önce regl olayım bari diyorum silik silik insan korkuyor
Göremedim fotoyu. Izin yokmuşEki Görüntüle 2785445 Bilmiyorum fotografta gözüküyormu kuzu ama benmi delirdim artık. Acaba kistmi oldu noldu bakalım yarın kan verince anlıcam
Ya neden böyle oluyor fotograflarda bu ara kuzu, zaten çizgide gözükmiyorGöremedim fotoyu. Izin yokmuş
Kuzumm gitme dur sen burda takıl topluca yeni bir topikmi açsak böyle ay olarak değilde genel olarak klomen femara kullananlar diye. Orda devam ederiz bidaha da hepCookiie canım beklenen adet tarihi ve kullandıklarımı günceller misin yoksa ben mart ayı gebelik konularından birine mi geçeyim Duygu sömürümü yaptığıma göre kızlarr bal tarçın çörek otu başladım yine. Bi de clife macun var ya onun içeriğindeki tüm otlar evde var. Ev aktar oldu mübarek. Onlardan da bi macun yapıcam ya da karışık bitki çayı da olabilir. incir kürü de başlıcam bomba gibi geliyorum bu ay
Yada konu isimleri değişiyorsa şubatı kaldıralım dicem ama değişmiyor galibaCookiie canım beklenen adet tarihi ve kullandıklarımı günceller misin yoksa ben mart ayı gebelik konularından birine mi geçeyim Duygu sömürümü yaptığıma göre kızlarr bal tarçın çörek otu başladım yine. Bi de clife macun var ya onun içeriğindeki tüm otlar evde var. Ev aktar oldu mübarek. Onlardan da bi macun yapıcam ya da karışık bitki çayı da olabilir. incir kürü de başlıcam bomba gibi geliyorum bu ay
Hadi şifa olsun kuzumm benimmmmCookiie canım beklenen adet tarihi ve kullandıklarımı günceller misin yoksa ben mart ayı gebelik konularından birine mi geçeyim Duygu sömürümü yaptığıma göre kızlarr bal tarçın çörek otu başladım yine. Bi de clife macun var ya onun içeriğindeki tüm otlar evde var. Ev aktar oldu mübarek. Onlardan da bi macun yapıcam ya da karışık bitki çayı da olabilir. incir kürü de başlıcam bomba gibi geliyorum bu ay
Mantıklı bebeğim ama glifor da ekleyelim ben bu ay tedaviden yarar görmedim biliyosunuz bal tarçın çörek otu kurtardı beni iki günde. Sanırım ben onunla hamile kalıcam yer yemez bi seyirme başlıyo benim klomenim o bi glifor kullancam bu ay bi de multi vitaminYa neden böyle oluyor fotograflarda bu ara kuzu, zaten çizgide gözükmiyor
Kuzumm gitme dur sen burda takıl topluca yeni bir topikmi açsak böyle ay olarak değilde genel olarak klomen femara kullananlar diye. Orda devam ederiz bidaha da hep
Teşekkür ederim balım Dalgınlığıma gelmiş dün adet günüm ve hiçbi şeye başlamıyodum şaşkınlıktan ama kurtardım durumu kaşık kaşık macun yicem bu ayHadi şifa olsun kuzumm benimmmm
Çok iyi canım. Bende bi adet oluyum. Bi muayene olup onamı başlasam acaba bu ayMantıklı bebeğim ama glifor da ekleyelim ben bu ay tedaviden yarar görmedim biliyosunuz bal tarçın çörek otu kurtardı beni iki günde. Sanırım ben onunla hamile kalıcam yer yemez bi seyirme başlıyo benim klomenim o bi glifor kullancam bu ay bi de multi vitamin