Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlısı olsun hakkımızda. Şu hayaletler bize hep düş kırıklığı yaşatan. Hep beyaz çıksa ümitlenmicez de😞 aynı durumdayım üzülme canım benim
Canım valla hem hayatlerle başımuz belada. Hem benim dış gebelik korkum var. 2 kere yaşadım. Yine yaşama olasılığım çok yüksek. Böyle çizgi görüp koyulaşmadığını görünce var ama yine bi sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Şimdi bekledikce 20 30 dk sonra gözle görülür çizgi yine belirdi. Ama bu sefer tekrar dış gebeliğim olursa iğneyle düşürmekle uğraşmam. Direk ameliyat isticem doktordan. Girsin baksın sorun neyse onuda çözsün yani
Zaten güç bela çıkıyor bide ikinci idrarla yapıyorsun tabi cikmaz😂 sabah ilk idrarla tekrarlamani bekliyorum😍
Ahahah doğru diyosun hayatım valla yarın sabah tekrarlıyım zaten sonrada hastaneye gidicem kan veririm😂

4697E817-FD8F-4374-94D0-37D82D7BD3A3.jpeg
Kızlar benim klomen bitti bugün.klomennkullandığım 5 günün son 4 günü yaptığım ovulasyon testleri bu şekilde. Çatlatma iğnesi için Pazartesi kontrole gideceğim. Bir yandan da ne olur ne olmaz diye kendim kontrol ediyorum her gün test ile. Hele bir yorumlayın normal mi nedir bi türlü pil göremedim ben son 3 aydır

Eki Görüntüle 2785440 Kızlar benim klomen bitti bugün.klomennkullandığım 5 günün son 4 günü yaptığım ovulasyon testleri bu şekilde. Çatlatma iğnesi için Pazartesi kontrole gideceğim. Bir yandan da ne olur ne olmaz diye kendim kontrol ediyorum her gün test ile. Hele bir yorumlayın normal mi nedir bi türlü pil göremedim ben son 3 aydır
16 si koyu çıkmış ama pik denecek kadar değil. Fakat sonrasında siliklesmeye başlamış. Sıvı alımı ve saate dikkat ettin mi canım test yaparken?

Canım valla hem hayatlerle başımuz belada. Hem benim dış gebelik korkum var. 2 kere yaşadım. Yine yaşama olasılığım çok yüksek. Böyle çizgi görüp koyulaşmadığını görünce var ama yine bi sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Şimdi bekledikce 20 30 dk sonra gözle görülür çizgi yine belirdi. Ama bu sefer tekrar dış gebeliğim olursa iğneyle düşürmekle uğraşmam. Direk ameliyat isticem doktordan. Girsin baksın sorun neyse onuda çözsün yani

Ahahah doğru diyosun hayatım valla yarın sabah tekrarlıyım zaten sonrada hastaneye gidicem kan veririm😂
İnşallah bi sıkıntımız yoktur kuzum valla ben bi an önce regl olayım bari diyorum silik silik insan korkuyor

16 si koyu çıkmış ama pik denecek kadar değil. Fakat sonrasında siliklesmeye başlamış. Sıvı alımı ve saate dikkat ettin mi canım test yaparken?
Evet ya dikkat ettim hep aynı saatte yaptım. Bende anlamadım neden öyle koyu o sonra silindi 🤷🏼‍♀️🤦‍♀️ Zaten hiç anlamadım ben bu test işinden 🤦‍♀️

Cookiie Cookiie canım beklenen adet tarihi ve kullandıklarımı günceller misin yoksa ben mart ayı gebelik konularından birine mi geçeyim 😥😂😂 Duygu sömürümü yaptığıma göre kızlarr bal tarçın çörek otu başladım yine. Bi de clife macun var ya onun içeriğindeki tüm otlar evde var. Ev aktar oldu mübarek. Onlardan da bi macun yapıcam ya da karışık bitki çayı da olabilir. incir kürü de başlıcam bomba gibi geliyorum bu ay 😂😂

Göremedim fotoyu. Izin yokmuş 😂
Ya neden böyle oluyor fotograflarda bu ara kuzu, zaten çizgide gözükmiyor 😂
Cookiie Cookiie canım beklenen adet tarihi ve kullandıklarımı günceller misin yoksa ben mart ayı gebelik konularından birine mi geçeyim 😥😂😂 Duygu sömürümü yaptığıma göre kızlarr bal tarçın çörek otu başladım yine. Bi de clife macun var ya onun içeriğindeki tüm otlar evde var. Ev aktar oldu mübarek. Onlardan da bi macun yapıcam ya da karışık bitki çayı da olabilir. incir kürü de başlıcam bomba gibi geliyorum bu ay 😂😂
Kuzumm gitme dur sen burda takıl topluca yeni bir topikmi açsak böyle ay olarak değilde genel olarak klomen femara kullananlar diye. Orda devam ederiz bidaha da hep 😬

Yada konu isimleri değişiyorsa şubatı kaldıralım dicem ama değişmiyor galiba 😂

Hadi şifa olsun kuzumm benimmmm 🥰🥰😍😍

Ya neden böyle oluyor fotograflarda bu ara kuzu, zaten çizgide gözükmiyor 😂

Kuzumm gitme dur sen burda takıl topluca yeni bir topikmi açsak böyle ay olarak değilde genel olarak klomen femara kullananlar diye. Orda devam ederiz bidaha da hep 😬
Mantıklı bebeğim ama glifor da ekleyelim ben bu ay tedaviden yarar görmedim biliyosunuz bal tarçın çörek otu kurtardı beni iki günde. Sanırım ben onunla hamile kalıcam yer yemez bi seyirme başlıyo benim klomenim o 😂😂 bi glifor kullancam bu ay bi de multi vitamin

Mantıklı bebeğim ama glifor da ekleyelim ben bu ay tedaviden yarar görmedim biliyosunuz bal tarçın çörek otu kurtardı beni iki günde. Sanırım ben onunla hamile kalıcam yer yemez bi seyirme başlıyo benim klomenim o 😂😂 bi glifor kullancam bu ay bi de multi vitamin
Çok iyi canım. Bende bi adet oluyum. Bi muayene olup onamı başlasam acaba bu ay😂
Şey tedavi şekli belirtmeden konu açalım olmadı. Ne olabilir adı. Mucize bekliyoruz 🙏🏼 Olurmu😂 türet bakalım.

X