Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız o değilde 4 5 gündür adamı yanıma yaklaştırmıyorum nolur nolmaz varsa zarar görmesin diye her akşam tv izlerken uyuyakalıyorum yada çok uykum gelmiş gibi yapıyorum
Zarar görmez belli bir aya kadar zaten olabiliyor diye biliyorum kafanı rahat tut ben papatya çayı iciyorum artık adam demiyorum dusunnyani çok sakinim kafam rahat sende yaklastir belki geç dolneme olacak bide öyle düşün bende önceden seninngibi yapıyorsun eşim beni kullnadigini hissediyorum demişti

valla her şeyimiz tam tüm önlemler alınmış bi bebeğimiz eksik
Ay valla yaa bi gelsinler şunların popolarını ısırcaz bize bunları yaptkları için
Bende ilk 3 ay yasaklıyo doktor diye duydum ama. Benim bide isteksizliğim var bu ara belkide kafamda o düşünce olduğundandır doğmamış bebelerimiz babalarının haklarına giriyolar valla

Bugün test yaptın mı canım

Ben artık ilişkiyi yonlendirmiyorum görev gibi yapınca çok kavga ediyordum amannn diyorum

Ben artık ilişkiyi yonlendirmiyorum görev gibi yapınca çok kavga ediyordum amannn diyorum
Aynen öyle kuzucum valla zaten ovulasyon dönemlerinde bıkkınlık geliyor. Sonrada bi süre istemiyor insan. Ama işte dediğin gbii amaann kavga etmektense moduna giriyo insan

Arkadaşlar günaydın. Hamile bi arkadaşım rüyasında görmüş. Ki hiç bir şekilde tedavimi, çocuk düşüncemi bilmiyor. Hamilelerin rüyaları çıkarmıEki Görüntüle 2785342
Ayyy allahım inşallah malum olmuştur. Benim de etrafımda hiç bilmeyen kişiler tesadüfen bu mevzuyu açtılar bu ay aynı şeyi hissettim. Allahım neler yaşıyoruz yaaaa bu Kandil günü dualarımdasınız hepiniz, isteyen herkes

Pek umutlu değilim ama bakalım süreç ne gösterecek

Kızlar benim ilk femara denememdi bu ay. Toplamda bu tedavi maximum kaç ay denenebiliyor bilginiz var mı

Aynen öyle canım baktım evde huzur kalmıyor
Doğru valla canım boşver akışında yaşayalım hayatı
Ah amin aminnn canım, rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

Kızlar benimde yok artık. Olsaydı kendini belli etmiş olurdu bu zamana

Eklentiler

• 82E07838-B75C-47C9-95F7-AC99F52739F1.jpeg
    121,1 KB · Görüntüleme: 24
Veeee son testimi de yaptım. Daha yapmıcam üzülüyorum çünkü 13. Gün ve gittikçe daha da silikleşen test. Yarın bat günüm Regl ağrılarım hat safhada
Var çok silik bi çizgi ama bunlar normal test erken gebelik degil dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…