- 10 Mart 2019
- 679
- 1.278
- 35
Zarar görmez belli bir aya kadar zaten olabiliyor diye biliyorum kafanı rahat tut ben papatya çayı iciyorum artık adam demiyorum dusunnyaniKız o değilde 4 5 gündür adamı yanıma yaklaştırmıyorum nolur nolmaz varsa zarar görmesin diyeher akşam tv izlerken uyuyakalıyorum yada çok uykum gelmiş gibi yapıyorum
Ay valla yaa bi gelsinler şunların popolarını ısırcaz bize bunları yaptkları içinvalla her şeyimiz tam tüm önlemler alınmış bi bebeğimiz eksik
Bende ilk 3 ay yasaklıyo doktor diye duydum ama. Benim bide isteksizliğim var bu ara belkide kafamda o düşünce olduğundandırZarar görmez belli bir aya kadar zaten olabiliyor diye biliyorum kafanı rahat tut ben papatya çayı iciyorum artık adam demiyorum dusunnyaniçok sakinim kafam rahat sende yaklastir belki geç dolneme olacak bide öyle düşün bende önceden seninngibi yapıyorsun eşim beni kullnadigini hissediyorum demişti
Bugün test yaptın mı canımAy valla yaa bi gelsinler şunların popolarını ısırcaz bize bunları yaptkları için
Bende ilk 3 ay yasaklıyo doktor diye duydum ama. Benim bide isteksizliğim var bu ara belkide kafamda o düşünce olduğundandırdoğmamış bebelerimiz babalarının haklarına giriyolar valla
Yok canım daha yapmadım öğlenden sonra yapcam şimdi dışarda biraz işlerim var eve gidincwBugün test yaptın mı canım
Ben artık ilişkiyi yonlendirmiyorumAy valla yaa bi gelsinler şunların popolarını ısırcaz bize bunları yaptkları için
Bende ilk 3 ay yasaklıyo doktor diye duydum ama. Benim bide isteksizliğim var bu ara belkide kafamda o düşünce olduğundandırdoğmamış bebelerimiz babalarının haklarına giriyolar valla
Aynen öyle kuzucum valla zaten ovulasyon dönemlerinde bıkkınlık geliyor. Sonrada bi süre istemiyor insan. Ama işte dediğin gbii amaann kavga etmektense moduna giriyo insanBen artık ilişkiyi yonlendirmiyorumgörev gibi yapınca çok kavga ediyordum amannn diyorum
Aynen öyle canım baktım evde huzur kalmıyorAynen öyle kuzucum valla zaten ovulasyon dönemlerinde bıkkınlık geliyor. Sonrada bi süre istemiyor insan. Ama işte dediğin gbii amaann kavga etmektense moduna giriyo insan
Bu mübarek günde dua edeceğiz isteyeceğiz.Aynn canım önümüze bakcaz artık geriye bakmaya devam edersek önümüzü göremeyiz her karanlığın arkasından güneş doğar yeni mucizelerle
Ayyy allahım inşallah malum olmuştur. Benim de etrafımda hiç bilmeyen kişiler tesadüfen bu mevzuyu açtılar bu ay aynı şeyi hissettim. Allahım neler yaşıyoruz yaaaaArkadaşlar günaydın. Hamile bi arkadaşım rüyasında görmüş. Ki hiç bir şekilde tedavimi, çocuk düşüncemi bilmiyor. Hamilelerin rüyaları çıkarmıEki Görüntüle 2785342
Pek umutlu değilim ama bakalım süreç ne gösterecekHadi ya önceki günler negatif mi çıkmıştı O zamanBenim sendeki umudum18.gün sanırım senin adet dönemine geliyor ve o zaman belirmiş. Benim beklenen adet tarihim yarın olduğu için olsaydı benimkinin çıkması gerekirdi.Ama sendeki süreç daha uzunmuş olma ihtimali de var yine. İnşallah da olur
Doğru valla canım boşver akışında yaşayalım hayatıAynen öyle canım baktım evde huzur kalmıyor
Ah amin aminnn canım, rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsinAyyy allahım inşallah malum olmuştur. Benim de etrafımda hiç bilmeyen kişiler tesadüfen bu mevzuyu açtılar bu ay aynı şeyi hissettim. Allahım neler yaşıyoruz yaaaabu Kandil günü dualarımdasınız hepiniz, isteyen herkes
Canım tam bilmiyorum ama sanırım 3 ay deneniyorKızlar benim ilk femara denememdi bu ay. Toplamda bu tedavi maximum kaç ay denenebiliyor bilginiz var mı
Canım sen neden sabah ilk idrarla yapmıyorsunKızlar benimde yok artık. Olsaydı kendini belli etmiş olurdu bu zamana
Var çok silik bi çizgi ama bunlar normal test erken gebelik degil dimiVeeee son testimi de yaptım. Daha yapmıcam üzülüyorum çünkü13. Gün ve gittikçe daha da silikleşen test. Yarın bat günüm Regl ağrılarım hat safhada
İlk idrarla yapılması daha doğru canım benimKızlar benimde yok artık. Olsaydı kendini belli etmiş olurdu bu zamana
Canım sen neden sabah ilk idrarla yapmıyorsun
Kızlar sabah yoktu elimde test. Dışarı cıkınca aldım yaptım. Yarın bide ilkle yaparımİlk idrarla yapılması daha doğru canım benim
Aynen yap canım bir de öyle deneKızlar sabah yoktu elimde test. Dışarı cıkınca aldım yaptım. Yarın bide ilkle yaparım
Yok canım erken gebelikVar çok silik bi çizgi ama bunlar normal test erken gebelik degil dimi