24-25 şubat sanırımBat beklenen adet tarihin canım
Tamam canım bilgisayardan girdiğimde eklicem24-25 şubat sanırım
Bir de duphasan vermiştiTamam canım bilgisayardan girdiğimde eklicemNe kadar süredir deniyorsun. İnşallah mucizen seni bulur bu ay
İnşallah kardeşi gelicektir bu ayİkinci ayım ilaçta. Daha önce epey denedik 7-8 ay olmuştur baktım olmuyor doktora gittim. Geçen ay iki yumurtam vardı. Tutmadı bu ay 3 tane var 10şubatta iğne oldum bekliyorum bakalım.
Bu arada ilk çocuğum klomenle ilk ayda oldu hem de iğne vurulmamıştım. O şu an 3 yaşında. Kardeşsiz kalmasın diyorum girdik bir yola hayırlısıyla bakalım.
Buraya da üyeliğim epey eski ama yine bu klomen araştırmalarının içine düşünce aklıma geldi girmek siteye
Canım hayırlısı olsun. Ama neden verilmezmişki. Hepimiz kullandık. Yani yumurtan çatlamıyor sorun burdaysa iğneyle çözüp gebeliği yakalayacaksın belkide. Ya bu kadar sorgulayan araştıran doktorları gördükce benim doktor gerçekten neye göre bu kadar ilacı verdi bana diyorum.Kızlar ben de ocak ayında klomen kullandım olmadı bugün adetin4 üncü günü doktora gittim tekrar klomen verdi , pkos var inüsilin direnci var yaşım 28 ve 2 yıldır deniyoruz, inüsilin direnci olduğu için kilo veremiyodum ama iki ayda 8 kilo verdim, doktor bugün bana eğer bu ayda klomen ile olmazsa tüp bebeğe yönlendireceğim dedi ,
Hiç çatlatma iğnesi vs aşılama sordum , onları hiç önermedi , benim kafa allak bullak oldu şu an , geçen ay bir yumurtam olmuştu 19 mm , çatlamadı sadece , sizcede iğne vermesi gerekmez miydi? aklıma çok takıldı ,
İnatla sorunca da o iğneler her hastaya verilmez bir sürü faktör var işin için de dedi , yaş boy kilo deneme süresi vs ,
daha önce bunu yaşayan var mı aranızda
Benimki yumurtayı çatlatmak lazım risk olur dedi. Kiste dönüşüyomuş iğnesiz oluncaKızlar ben de ocak ayında klomen kullandım olmadı bugün adetin4 üncü günü doktora gittim tekrar klomen verdi , pkos var inüsilin direnci var yaşım 28 ve 2 yıldır deniyoruz, inüsilin direnci olduğu için kilo veremiyodum ama iki ayda 8 kilo verdim, doktor bugün bana eğer bu ayda klomen ile olmazsa tüp bebeğe yönlendireceğim dedi ,
Hiç çatlatma iğnesi vs aşılama sordum , onları hiç önermedi , benim kafa allak bullak oldu şu an , geçen ay bir yumurtam olmuştu 19 mm , çatlamadı sadece , sizcede iğne vermesi gerekmez miydi? aklıma çok takıldı ,
İnatla sorunca da o iğneler her hastaya verilmez bir sürü faktör var işin için de dedi , yaş boy kilo deneme süresi vs ,
İnşallah canım allahım hepimizin gönlüne göre versin inşallahİnşallah kardeşi gelicektir bu ay2. Ayda ilacın etkisi daha iyi oluyor diye okudum bi kaç yerde. İnşallah bu ay olur Pko vs varmı canım
Arkadaş ben yaşamadım ama okuduk buralarda yazan arkadaşlar vardı senin gibi iğne olmadan sadece ilaç kullanan. Bence insülin direnci ile alakalı olabilir. Bende 28 im benimde geçen sene vardı direnç. Diyetle ve ilaçla düşürdüm 68 kilodan 60 a düştüm şu an çok şükür normal değerlerim. Doktorum normale dönünce tedavi başlattı bana . Bu ay ilk klomen kullanışım. Aşılamanın da garantisi yok masrafı çok. bilemedim inşallah bu ay tutar da gerek kalmaz hiç birşeyeKızlar ben de ocak ayında klomen kullandım olmadı bugün adetin4 üncü günü doktora gittim tekrar klomen verdi , pkos var inüsilin direnci var yaşım 28 ve 2 yıldır deniyoruz, inüsilin direnci olduğu için kilo veremiyodum ama iki ayda 8 kilo verdim, doktor bugün bana eğer bu ayda klomen ile olmazsa tüp bebeğe yönlendireceğim dedi ,
Yükselmez bence yok canım düşecek değerin normale döneceksin üzüldüm ama ne gelir eldenGünaydın kızlar kan sonuçlarım cıktı k8myasal gebelik geçirmişim dr iki gün sonra testi yenilet diyo ama ben adetliyim şuan yükselme şansı varmı kafamı karıştırdı beta hcg 3 cıktı bu arada
Aynn canım önümüze bakcaz artık geriye bakmaya devam edersek önümüzü göremeyiz her karanlığın arkasından güneş doğar yeni mucizelerleYükselmez bence yok canım düşecek değerin normale döneceksin üzüldüm ama ne gelir elden
Geçmiş olsun canımAynn canım önümüze bakcaz artık geriye bakmaya devam edersek önümüzü göremeyiz her karanlığın arkasından güneş doğar yeni mucizelerle
Kuzu yokmu. Sanki oralarda bi pembelikler var gibiKızlar merhaba sanırım. Benim olmadı bugün iğnenin 13. Bata 7 gün var Buda 5dkaika önce ilk idrarla yaptığım test
Ahh nerde yok kuzu bembeyaz fotoğrafta var gibi durmuş ama yokKuzu yokmu. Sanki oralarda bi pembelikler var gibi
Aa tamam o zamancanım yine senbir iki gün tekrarla. Belli olmaz hicbirşeyAhh nerde yok kuzu bembeyaz fotoğrafta var gibi durmuş ama yok
Üzüldüm cnm olsun umut her daimGünaydın kızlar kan sonuçlarım cıktı k8myasal gebelik geçirmişim dr iki gün sonra testi yenilet diyo ama ben adetliyim şuan yükselme şansı varmı kafamı karıştırdı beta hcg 3 cıktı bu arada