- 10 Mart 2019
- 679
- 1.278
- 35
Cnm merhaba aynı durumu bende yaşadım ama doktorum beni kg verdikten sonra bir iki ay ay kendimize bıraktı daha sonra klomen ve çatlatma iğnesi vuruldu ve senin yumurta da gelismis her kişiye verilmez tamam ama sana verilmemesinin sebebi ne birde tüp bebek yapılması için ilk önce aşılama yapılması lazım diye biliyorum (farklı bir sebep yoksa eğer) bence doktorunu degisyir çünkü zaten bu dönem zorlu bir süreç hasta doktor ilişkisi çok önemli herşeyi sorman gerekirKızlar ben de ocak ayında klomen kullandım olmadı bugün adetin4 üncü günü doktora gittim tekrar klomen verdi , pkos var inüsilin direnci var yaşım 28 ve 2 yıldır deniyoruz, inüsilin direnci olduğu için kilo veremiyodum ama iki ayda 8 kilo verdim, doktor bugün bana eğer bu ayda klomen ile olmazsa tüp bebeğe yönlendireceğim dedi ,
Hiç çatlatma iğnesi vs aşılama sordum , onları hiç önermedi , benim kafa allak bullak oldu şu an , geçen ay bir yumurtam olmuştu 19 mm , çatlamadı sadece , sizcede iğne vermesi gerekmez miydi? aklıma çok takıldı ,
İnatla sorunca da o iğneler her hastaya verilmez bir sürü faktör var işin için de dedi , yaş boy kilo deneme süresi vs ,
daha önce bunu yaşayan var mı aranızda
Canım geçmiş olsun. Üzülme kimyasalın arkası gelir derler. İnşallah önümüzdeki ay sağlıklıca bebeğin gelicekGünaydın kızlar kan sonuçlarım cıktı k8myasal gebelik geçirmişim dr iki gün sonra testi yenilet diyo ama ben adetliyim şuan yükselme şansı varmı kafamı karıştırdı beta hcg 3 cıktı bu arada
Döneceğini pek sanmıyorum ama bata kadar yaparım herhaldeAa tamam o zamancanım yine senbir iki gün tekrarla. Belli olmaz hicbirşey
Yap yap artık alıştık eğlencesineDöneceğini pek sanmıyorum ama bata kadar yaparım herhalde
Yap yap artık alıştık eğlencesinebende öğlenden sonra yapıcam
Ben yaptım son testimi kızlardimi negatif görmeye yapıyoruz artık
Eczane kalmadı eczanede testte bırakmadınYap yap artık alıştık eğlencesinebende öğlenden sonra yapıcam
Inşallah canım yaCanım geçmiş olsun. Üzülme kimyasalın arkası gelir derler. İnşallah önümüzdeki ay sağlıklıca bebeğin gelicek
Senin bata çokmuş ama daha. Sen yapmaya devam et bence değişebilir.Kızlar merhaba sanırım. Benim olmadı bugün iğnenin 13. Bata 7 gün var Buda 5dkaika önce ilk idrarla yaptığım test
Benim kimyasal geçirdiğim ay iğnenin tam18. Günü çıkmıştı idrarda ama belirtiler vardı ben hamileyim demiştim bu ay hiç bir belirti yok karın ağrısı dışında yapacağım devam edeceğim teste ama çokta umutlu değilim değişeceğineSenin bata çokmuş ama daha. Sen yapmaya devam et bence değişebilir.
Kız bir iki tane varmış gitmediğim eczane. Bugün onlardan birinden alcam 2 taneEczane kalmadı eczanede testte bırakmadın
Hadi ya önceki günler negatif mi çıkmıştı O zamanBenim kimyasal geçirdiğim ay iğnenin tam18. Günü çıkmıştı idrarda ama belirtiler vardı ben hamileyim demiştim bu ay hiç bir belirti yok karın ağrısı dışında yapacağım devam edeceğim teste ama çokta umutlu değilim değişeceğine
Allah iyiliğini versin seninKız bir iki tane varmış gitmediğim eczane. Bugün onlardan birinden alcam 2 tane
Kız o değilde 4 5 gündür adamı yanıma yaklaştırmıyorum nolur nolmaz varsa zarar görmesin diyeAllah iyiliğini versin senin
Kız o değilde 4 5 gündür adamı yanıma yaklaştırmıyorum nolur nolmaz varsa zarar görmesin diyeher akşam tv izlerken uyuyakalıyorum yada çok uykum gelmiş gibi yapıyorum