Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm merhaba aynı durumu bende yaşadım ama doktorum beni kg verdikten sonra bir iki ay ay kendimize bıraktı daha sonra klomen ve çatlatma iğnesi vuruldu ve senin yumurta da gelismis her kişiye verilmez tamam ama sana verilmemesinin sebebi ne birde tüp bebek yapılması için ilk önce aşılama yapılması lazım diye biliyorum (farklı bir sebep yoksa eğer) bence doktorunu degisyir çünkü zaten bu dönem zorlu bir süreç hasta doktor ilişkisi çok önemli herşeyi sorman gerekir

Kızlar günaydın Hayırlı kandiller Rabbim ilk önce sağlık daha sonra kalbimizden geçenleri hayırlı bir şekilde nasip etsin dualrimdasiniz inanıyorum Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur hepimizin kucağı bu ay olmazsa diğer ay diğer ay olmazsa diğer ay umut her daim

Canım geçmiş olsun. Üzülme kimyasalın arkası gelir derler. İnşallah önümüzdeki ay sağlıklıca bebeğin gelicek

Veeee son testimi de yaptım. Daha yapmıcam üzülüyorum çünkü 13. Gün ve gittikçe daha da silikleşen test. Yarın bat günüm Regl ağrılarım hat safhada

Eklentiler

• B1400ADC-A2D6-4C48-AE79-5663C173EC65.jpeg
    136,1 KB · Görüntüleme: 29
Senin bata çokmuş ama daha. Sen yapmaya devam et bence değişebilir.
Benim kimyasal geçirdiğim ay iğnenin tam18. Günü çıkmıştı idrarda ama belirtiler vardı ben hamileyim demiştim bu ay hiç bir belirti yok karın ağrısı dışında yapacağım devam edeceğim teste ama çokta umutlu değilim değişeceğine

Hadi ya önceki günler negatif mi çıkmıştı O zaman Benim sendeki umudum18.gün sanırım senin adet dönemine geliyor ve o zaman belirmiş. Benim beklenen adet tarihim yarın olduğu için olsaydı benimkinin çıkması gerekirdi.Ama sendeki süreç daha uzunmuş olma ihtimali de var yine. İnşallah da olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…