Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben de ocak ayında klomen kullandım olmadı bugün adetin4 üncü günü doktora gittim tekrar klomen verdi , pkos var inüsilin direnci var yaşım 28 ve 2 yıldır deniyoruz, inüsilin direnci olduğu için kilo veremiyodum ama iki ayda 8 kilo verdim, doktor bugün bana eğer bu ayda klomen ile olmazsa tüp bebeğe yönlendireceğim dedi ,

Hiç çatlatma iğnesi vs aşılama sordum , onları hiç önermedi , benim kafa allak bullak oldu şu an , geçen ay bir yumurtam olmuştu 19 mm , çatlamadı sadece , sizcede iğne vermesi gerekmez miydi? aklıma çok takıldı ,
İnatla sorunca da o iğneler her hastaya verilmez bir sürü faktör var işin için de dedi , yaş boy kilo deneme süresi vs ,

daha önce bunu yaşayan var mı aranızda
Cnm merhaba aynı durumu bende yaşadım ama doktorum beni kg verdikten sonra bir iki ay ay kendimize bıraktı daha sonra klomen ve çatlatma iğnesi vuruldu ve senin yumurta da gelismis her kişiye verilmez tamam ama sana verilmemesinin sebebi ne birde tüp bebek yapılması için ilk önce aşılama yapılması lazım diye biliyorum (farklı bir sebep yoksa eğer) bence doktorunu degisyir çünkü zaten bu dönem zorlu bir süreç hasta doktor ilişkisi çok önemli herşeyi sorman gerekir

Arkadaşlar günaydın. Hamile bi arkadaşım rüyasında görmüş. Ki hiç bir şekilde tedavimi, çocuk düşüncemi bilmiyor. Hamilelerin rüyaları çıkarmı😂😂
678A05F8-C977-448D-9C91-A94B45A94974.jpeg

Günaydın kızlar kan sonuçlarım cıktı k8myasal gebelik geçirmişim dr iki gün sonra testi yenilet diyo ama ben adetliyim şuan yükselme şansı varmı kafamı karıştırdı beta hcg 3 cıktı bu arada
Canım geçmiş olsun. Üzülme kimyasalın arkası gelir derler. İnşallah önümüzdeki ay sağlıklıca bebeğin gelicek 🙏🏼

Veeee son testimi de yaptım. Daha yapmıcam üzülüyorum çünkü😞 13. Gün ve gittikçe daha da silikleşen test. Yarın bat günüm 😬 Regl ağrılarım hat safhada😬

Eklentiler

• B1400ADC-A2D6-4C48-AE79-5663C173EC65.jpeg
    B1400ADC-A2D6-4C48-AE79-5663C173EC65.jpeg
    136,1 KB · Görüntüleme: 29
Senin bata çokmuş ama daha. Sen yapmaya devam et bence değişebilir.☺️
Benim kimyasal geçirdiğim ay iğnenin tam18. Günü çıkmıştı idrarda ama belirtiler vardı ben hamileyim demiştim bu ay hiç bir belirti yok karın ağrısı dışında yapacağım devam edeceğim teste ama çokta umutlu değilim değişeceğine

Benim kimyasal geçirdiğim ay iğnenin tam18. Günü çıkmıştı idrarda ama belirtiler vardı ben hamileyim demiştim bu ay hiç bir belirti yok karın ağrısı dışında yapacağım devam edeceğim teste ama çokta umutlu değilim değişeceğine
Hadi ya önceki günler negatif mi çıkmıştı O zaman 😕 Benim sendeki umudum18.gün sanırım senin adet dönemine geliyor ve o zaman belirmiş. Benim beklenen adet tarihim yarın olduğu için olsaydı benimkinin çıkması gerekirdi.Ama sendeki süreç daha uzunmuş olma ihtimali de var yine. İnşallah da olur🙏

X