- 16 Kasım 2020
- 397
- 389
Yo yo neden sen üstüne alıyosun bende deHahaha dimi nasıl olsa kökü bende negatif testin
Bende öyleydim canım hamilemisin kız dediklerinde aman Allah korusun daha değil derdim öyle deme sonra olmazsa görürsün derlerdi ilk 1,5 sene istemedim hep ama bende cidden istemezdim şimdi gel gör ki herşeyden çok istiyorum! Hay ağzımı eşek ağrısı soksaydıKızlar yazışmaları okudum aklıma şey geldi; evlenmeden önce ilk 1 yıl kesinlikle çocuk istemiyorum düşünmüyorum demiştim eşime o da öyle deme Allah meeeletir seni demişti sonra 5-6 aylık evliyken regl düzensizliği süt hormonu vs çıkınca doktor acil gebelik planlamamız lazım gebe kalamazsın dedi ben de tutuşup o zaman başlamıştım tedaviye şimdi 1,5 yıllık evliyim harbiden meeeliyorum yani 1 yıldır tık yok
Heralde cahillik korunmayı bırakınca direk gebe kalacağım sandım ama olmadı olmayınca olmuyor
Aynen Allah aratıyor işte meeletiyor biziBende öyleydim canım hamilemisin kız dediklerinde aman Allah korusun daha değil derdim öyle deme sonra olmazsa görürsün derlerdi ilk 1,5 sene istemedim hep ama bende cidden istemezdim şimdi gel gör ki herşeyden çok istiyorum! Hay ağzımı eşek ağrısı soksaydı
İnşallah canım inşallah.. senin ne kadar oldu evliliğin ?Aynen Allah aratıyor işte meeletiyor bizi
Rabbim insallah gönülden ettiğimiz bu dualarımızı kabul eder de nasip olur bize de artık
1.5 yıldır evliyim ben sen ne zamandır evlisin?İnşallah canım inşallah.. senin ne kadar oldu evliliğin ?
2,5 yıldır evliyim bende canım1.5 yıldır evliyim ben sen ne zamandır evlisin?
Ay hakikaten ya bende evlendiğimde Doğu da görevdeydim şartlar kötüydü yok yok dedim burda olmaz büyük konuştum istemiyorum diye şimdi bende meeeeeliyorum ve hep aklıma gelir buKızlar yazışmaları okudum aklıma şey geldi; evlenmeden önce ilk 1 yıl kesinlikle çocuk istemiyorum düşünmüyorum demiştim eşime o da öyle deme Allah meeeletir seni demişti sonra 5-6 aylık evliyken regl düzensizliği süt hormonu vs çıkınca doktor acil gebelik planlamamız lazım gebe kalamazsın dedi ben de tutuşup o zaman başlamıştım tedaviye şimdi 1,5 yıllık evliyim harbiden meeeliyorum yani 1 yıldır tık yok
Heralde cahillik korunmayı bırakınca direk gebe kalacağım sandım ama olmadı olmayınca olmuyor
4 yıl 3 ay oluyor evleneliKızlar yazışmaları okudum aklıma şey geldi; evlenmeden önce ilk 1 yıl kesinlikle çocuk istemiyorum düşünmüyorum demiştim eşime o da öyle deme Allah meeeletir seni demişti sonra 5-6 aylık evliyken regl düzensizliği süt hormonu vs çıkınca doktor acil gebelik planlamamız lazım gebe kalamazsın dedi ben de tutuşup o zaman başlamıştım tedaviye şimdi 1,5 yıllık evliyim harbiden meeeliyorum yani 1 yıldır tık yok
Rabbim mutluluğunuzu bozmasın inşallah kuzum2,5 yıldır evliyim bende canım
Ay hakikaten ya bende evlendiğimde Doğu da görevdeydim şartlar kötüydü yok yok dedim burda olmaz büyük konuştum istemiyorum diye şimdi bende meeeeeliyorum ve hep aklıma gelir bu
Ahahahaha sorma bende çok korkuyordum ama hemen hamile kalmak istemiyordum birbirimize alışalım eve alışalım diye beklemek istiyordum ben ne bileyim böyle olacağını4 yıl 3 ay oluyor evleneliVe ben o sürede ertesi gün hapı içtiğim oldu bir kaç kez ödüm kopuyordu hamile kalırsam diye hayat çok garip
Canım 2020 Aralık için fiyat almıştım ben 10.500 tüp bebek fiyatı 2700 rahim dinlendirme embriyo dondurma ve ilaçlar derken 15. 20 bin arasında oluyorudu ocakta zam geldi şimdi de büyük ihtimalle 20 ila 25 bin arasındadır ben gidince yine size haber veririm yapılan tedaviye göre de değişiyor fiyat mesela benim eşimin ileri hareket ve morfoloji sorunu var bende de PCo var yani mesela bize aşılama şansı vermedi doktorlar tutmaz dediler oyda önce aşılama yapmak istiyordum ben ama bakalım ben artık çatlatma iğnesini de kullanamam bu 4. İğnem çünkü büyük ihtimalle ya önümüzde ki 2 ayı boş geçip Ramazan’dan sonra tüp bebeğe başlarım ya da martta giderim buna henüz tam karar vermedik bakalım kısmet belki de hiç gerek kalmaz inşllahYaaa o kadar ben ki bu mesaj ne yapcaz yaaaa millet şıp diye hamile kalıyor şu hale bak isyan etmek istemiyorum ama valla yoruldum. Bazen bu da benim sınavım heralde diyorum
fiyat araştırması yaptınız mı? Bu vesile ile diğer arkadaşlara da sormuş olayım
tüp bebek güncel fiyatlar nasıl ortalama bilenlee varsa yazabilir mi yavaştan para atalım kenara
bildiğim kadarıyla ilk yaptığın sonucu baz almak gerek. Bekledikçe koyulaşma ihtimali olabilir ama geçersiz olur. İlk 5, 10 dk ne çıktıysa
değil canım bende ilacın 4. Günğmdeyim ağrım var test yapıyorum senin ki gibi çizgi var ama yeterince koyu değil. Bence yumurta büyütüyoruz şu an. Ağrı normal kramp normal çok şiddetli olmamak şartıyla tabi.
Cümlemizin canım Allah razı olsun, çocuklu yuvalarımız olsun inşallahRabbim mutluluğunuzu bozmasın inşallah kuzum
Amin amin tez vakitte insalllahhhCümlemizin canım Allah razı olsun, çocuklu yuvalarımız olsun inşallah
Canım anladım sorunlar var ama inşallah Allah’ın izniyle çözümleri de bulursunuz. Çok zor bir süreç hakikaten hepimize güç ve sabır diliyorumCanım 2020 Aralık için fiyat almıştım ben 10.500 tüp bebek fiyatı 2700 rahim dinlendirme embriyo dondurma ve ilaçlar derken 15. 20 bin arasında oluyorudu ocakta zam geldi şimdi de büyük ihtimalle 20 ila 25 bin arasındadır ben gidince yine size haber veririm yapılan tedaviye göre de değişiyor fiyat mesela benim eşimin ileri hareket ve morfoloji sorunu var bende de PCo var yani mesela bize aşılama şansı vermedi doktorlar tutmaz dediler oyda önce aşılama yapmak istiyordum ben ama bakalım ben artık çatlatma iğnesini de kullanamam bu 4. İğnem çünkü büyük ihtimalle ya önümüzde ki 2 ayı boş geçip Ramazan’dan sonra tüp bebeğe başlarım ya da martta giderim buna henüz tam karar vermedik bakalım kısmet belki de hiç gerek kalmaz inşllah
Klomen, ovitrelle, bat neydi unutmuşumMerhaba bayanlar ocak ayı ilk tedavim negatif sonuçlanmasından sonra umutlar şubata kaldı.
bugün itibariyle hem klomen hem femara ikisi bir kullanıp yeni aya adım atıyorum. Kullananlar birlikte takip edelim, birbirize danışalım, sohbet muhabbet edelim, kafamızı dağıtalım
Arkadaşlar tablodaki bilgileri paylaşırsanız tabloya ekleyeceğim. Böylelikle birbirimizle daha kolay istişareleyebiliriz.
İSİM KULLANILAN İLAÇ KULLANILAN KÜR VARSA OLAN SORUN BAT SONUÇ @nm88326 31 OCAK @selcanevrenn20 - - - 4-5 ŞUBAT @ugurluyolum femara,ovitrelle,inofolic - - 6 ŞUBAT @Zeyno2734 femara - - 11 ŞUBAT @turuncu_girl - - - 14 ŞUBAT @Eylul38 - - - 14 ŞUBAT @Brctks klomen,ovitrelle,inofolic yumurta tembelliği 14 ŞUBAT @sev9 klomen,ovitrelle,
inofolic, glifor- - 14 ŞUBAT @izmirlibjkkartal femara Eşi çaksır suyu,
kendi soğan kürü- 15 ŞUBAT
A Asenaasena96 klomen,inofolic bal,tarçın,çörekotu pko 16 ŞUBAT @kbradlk letresan,ovitrelle 17 ŞUBAT Cookiie femara,klomen,ovitrelle,
matofin,regenesis max- pko, 2 dış gebelik 17 ŞUBAT @Baede progestan, glifor,folbiol - pko 17 ŞUBAT @Mordus - 18 ŞUBAT @byzz1 klomen,ovitrelle,glifor,
folbiol- - 18 ŞUBAT @pnaarozeer femara, ovitrelle,folbiol - pko 19 ŞUBAT @Bebyssss fostimon,ovitrelle(aşılama) - 21 ŞUBAT S Siyahhhinci femara,ovitrelle 25 ŞUBAT @Gizemm0 - - 2 kimyasal gebelik 26 ŞUBAT @Duygu933 klomen - - 27 ŞUBAT @kizinbiri9 femera,promotil women probolis,arısütü,polen,bal 2 kayıp, pıhtılaşma 5 MART @mrsbride klomen - - 6 MART M Mucizegibiii femara,ovitrelle bal,tarçın,çörekotu 7 MART @newmoon10 femara,ovitrelle - - 7 MART @Tuanna_ femara,ovitrelle,regenesis max,
venatura inositol, omepa,
ocean d vit.her gün yoğurt içine
1 çk keten tohumu8 MART @sutlaacc klomen,ovitrelle, glifor, folidays - - 9 MART
Amin cabımCanım anladım sorunlar var ama inşallah Allah’ın izniyle çözümleri de bulursunuz. Çok zor bir süreç hakikaten hepimize güç ve sabır diliyorum
Bat beklenen adet tarihin canımKlomen, ovitrelle, bat neydi unutmuşum
Bat beklenen adet tarihin canımKlomen, ovitrelle, bat neydi unutmuşum