Bende bazı şeyleri düzene sokup boş boş oturmak değilde bişeylerle uğraşmak istiyorum. Bi ara temizliğe verdim kendimi. Bu ara oda yok hiç halim yok. Örgüm var ama bitiremedim bi türlü. Kitap okuyorum ara ara. Bide dizi izliyorumBenim farklı bir düşüncem var kızlarkafamızı dağıtacak biseyler yapıp birbirimize destek olalım ben annelerine yelek başladım bebek içinde bişey örmuyorum bu ay çok sakinim diyorum düşünmüyorum sadece değerlendirme var bebek için
Canisi ben Hergun ayrı yemek yapıyorum temizlik birde örgü baya gün bitiyorBende bazı şeyleri düzene sokup boş boş oturmak değilde bişeylerle uğraşmak istiyorum. Bi ara temizliğe verdim kendimi. Bu ara oda yok hiç halim yok. Örgüm var ama bitiremedim bi türlü. Kitap okuyorum ara ara. Bide dizi izliyorumBaşka napsam bilmiyorum
Kuzu ben senin göremiyorumBenim en büyük hobim negatif gördükce test yapmak olduDefneninannisi Eki Görüntüle 2785143 Eki Görüntüle 2785143 Eki Görüntüle 2785143
Bende bi ara öyle bi düzen kurmuştum canım çok güzeldi. Temizliğimi yapar. Kahvemi içer. Sonra yemeğimi yapardım. Akşam yemekten sınrada çayla öyle komedi bir dizi izlerdik.ama bu ara çok saldımCanisi ben Hergun ayrı yemek yapıyorum temizlik birde örgü baya gün bitiyor
Yeniledim canım. Şimdi gözükmüyormuKuzu ben senin göremiyorumiznin yok diyor
Cuma mı kan verecektin kuzum öyle en garantisi olacak sanırımCanım testlerim çok hayali çıkıyor varla yok arası. Bekleyince belirginleşiyor. Ama bugün aşırı göğüslerim acıyor.
Evet canım ilk 10 dk. Ben dakika tutarak bakıyorum. İlk zaten orda çizgi var gibiydi ama çok çok aşırı silik. Yani şöyle söyliyim. Zaman geçip teste baktığımda var gibi gördüğüm yerde çizgiyi görünce ilk gördüğümün çizgi olduğunu anlarım. Ama tabi bilmiyorum. Muallaktayım. Beklemekten başka çare yok
Neye sinirlendin canım hayır olsun
Maşallah kız nasıl yaptınhadi güzel güzel değerlendir sonra güzek haberi ver bizee
Canım yaa bir iki gün devam et yapmaya bence
Geçen haftada ben oyledim cnm ama baktım olmuyor başladım duzeltmeyeBende bi ara öyle bi düzen kurmuştum canım çok güzeldi. Temizliğimi yapar. Kahvemi içer. Sonra yemeğimi yapardım. Akşam yemekten sınrada çayla öyle komedi bir dizi izlerdik.ama bu ara çok saldım
Yok cnmYeniledim canım. Şimdi gözükmüyormu
Evet canım cuma vericem kan adet olmazsam. Progestanıda bırakcam galiba. Zaten bugün testlerde doğru dürüst bişey görmeyince ne vitamini içtim ne matofiniCuma mı kan verecektin kuzum öyle en garantisi olacak sanırım
Bende bi kendime geleyim yarın dışarda biraz işim var gelince bir güzel temizlik yapayımGeçen haftada ben oyledim cnm ama baktım olmuyor başladım duzeltmeye
Şunu attım canım. Negatif gördükce test yapmak en büyük hobim oldu diyeYok cnm
Şimdi gördüm olsun cnm umudumuz hala varBende bi kendime geleyim yarın dışarda biraz işim var gelince bir güzel temizlik yapayım
Şunu attım canım. Negatif gördükce test yapmak en büyük hobim oldu diyeEki Görüntüle 2785149
Ay bırakma hiç birşeyi bi dur bakalım silikte olsa gördün. Doktora sorarsın sonuca göre kadın doğuma ne zaman gidecektin?Evet canım cuma vericem kan adet olmazsam. Progestanıda bırakcam galiba. Zaten bugün testlerde doğru dürüst bişey görmeyince ne vitamini içtim ne matofini
Canım en altaki en son yaptığın mı ? Silik varBende bi kendime geleyim yarın dışarda biraz işim var gelince bir güzel temizlik yapayım
Şunu attım canım. Negatif gördükce test yapmak en büyük hobim oldu diyeEki Görüntüle 2785149
Canım son testin en alttaki o test yanlış çıkarıyor beni pozitif çıkarttı. Sonra gittim kan testinde negatifti 2 ay önce
Umut hep var kuzumŞimdi gördüm olsun cnm umudumuz hala var
Evet kuzu ama oda bekleyince çıkanlardanCanım en altaki en son yaptığın mı ? Silik var
Aa öylemi canım. Benimkide zaten bekleyince cıktı öyle bişey belli belirsizCanım son testin en alttaki o test yanlış çıkarıyor beni pozitif çıkarttı. Sonra gittim kan testinde negatifti 2 ay önce
Canım sende var gibi yaa. En alttaki özellikle baya belirgin çıkmış
Bıktık bıktık sabır çekiyoz sürekliBiraz önce aynı şeyi söyledim eşime
Duruma kız duruma sinirlendim yaaCanım testlerim çok hayali çıkıyor varla yok arası. Bekleyince belirginleşiyor. Ama bugün aşırı göğüslerim acıyor.
Evet canım ilk 10 dk. Ben dakika tutarak bakıyorum. İlk zaten orda çizgi var gibiydi ama çok çok aşırı silik. Yani şöyle söyliyim. Zaman geçip teste baktığımda var gibi gördüğüm yerde çizgiyi görünce ilk gördüğümün çizgi olduğunu anlarım. Ama tabi bilmiyorum. Muallaktayım. Beklemekten başka çare yok
Neye sinirlendin canım hayır olsun
Maşallah kız nasıl yaptınhadi güzel güzel değerlendir sonra güzek haberi ver bizee
Canım yaa bir iki gün devam et yapmaya bence
Benim de ya tüh şimdi koca ay negatif sonuç görmücem nasıl beklicem ay sonunu
Bravoo üretken ailenin doğuramayan hepberaber deliriyoz canım 18 kez çocuğum olmadı bugün itibariyleYa benim öz ablam korunurken hamile kadı yaaaaa, annem 6 gebelik, diğer ablam 8 cm çikolata kisti ile evlenir evlenmez hamile kaldı... ben evliklikte 4 yıl bitti 2 yıldır deniyorum tık yokAz kaldı kafa gidiyor
Canım oda bekledikce çıktı ya ilk yaptığımda yoktu böyleCanım sende var gibi yaa. En alttaki özellikle baya belirgin çıkmış
Bu duruma bende sinirleniyorum valla insan bazen napcağını bilemiyorBıktık bıktık sabır çekiyoz sürekli
Duruma kız duruma sinirlendim yaa
Benim de ya tüh şimdi koca ay negatif sonuç görmücem nasıl beklicem ay sonunu
Bravoo üretken ailenin doğuramayan hepberaber deliriyoz canım 18 kez çocuğum olmadı bugün itibariyle
Hahaha dimi nasıl olsa kökü bende negatif testinCanım oda bekledikce çıktı ya ilk yaptığımda yoktu böyle
Bu duruma bende sinirleniyorum valla insan bazen napcağını bilemiyor
Çok özlersen ara ara yap kız