Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim farklı bir düşüncem var kızlar 😂 kafamızı dağıtacak biseyler yapıp birbirimize destek olalım ben annelerine yelek başladım bebek içinde bişey örmuyorum bu ay çok sakinim diyorum düşünmüyorum sadece değerlendirme var bebek için 😂
Bende bazı şeyleri düzene sokup boş boş oturmak değilde bişeylerle uğraşmak istiyorum. Bi ara temizliğe verdim kendimi. Bu ara oda yok hiç halim yok. Örgüm var ama bitiremedim bi türlü. Kitap okuyorum ara ara. Bide dizi izliyorum🤷🏼‍♀️ Başka napsam bilmiyorum😂

Benim en büyük hobim negatif gördükce test yapmak oldu :KK70: Defneninannisi Defneninannisi

Eklentiler

• 1F0E2793-11A1-46F0-876D-57B11A6E02A3.jpeg
    1F0E2793-11A1-46F0-876D-57B11A6E02A3.jpeg
    117,3 KB · Görüntüleme: 38
Bende bazı şeyleri düzene sokup boş boş oturmak değilde bişeylerle uğraşmak istiyorum. Bi ara temizliğe verdim kendimi. Bu ara oda yok hiç halim yok. Örgüm var ama bitiremedim bi türlü. Kitap okuyorum ara ara. Bide dizi izliyorum🤷🏼‍♀️ Başka napsam bilmiyorum😂
Canisi ben Hergun ayrı yemek yapıyorum temizlik birde örgü baya gün bitiyor

Canisi ben Hergun ayrı yemek yapıyorum temizlik birde örgü baya gün bitiyor
Bende bi ara öyle bi düzen kurmuştum canım çok güzeldi. Temizliğimi yapar. Kahvemi içer. Sonra yemeğimi yapardım. Akşam yemekten sınrada çayla öyle komedi bir dizi izlerdik.ama bu ara çok saldım 🙄

Canım testlerim çok hayali çıkıyor varla yok arası. Bekleyince belirginleşiyor. Ama bugün aşırı göğüslerim acıyor.

Evet canım ilk 10 dk. Ben dakika tutarak bakıyorum. İlk zaten orda çizgi var gibiydi ama çok çok aşırı silik. Yani şöyle söyliyim. Zaman geçip teste baktığımda var gibi gördüğüm yerde çizgiyi görünce ilk gördüğümün çizgi olduğunu anlarım. Ama tabi bilmiyorum. Muallaktayım. Beklemekten başka çare yok 🤷🏼‍♀️

Neye sinirlendin canım hayır olsun😂

Maşallah kız nasıl yaptın😂 hadi güzel güzel değerlendir sonra güzek haberi ver bizee 😍

Canım yaa bir iki gün devam et yapmaya bence
Cuma mı kan verecektin kuzum öyle en garantisi olacak sanırım

Cuma mı kan verecektin kuzum öyle en garantisi olacak sanırım
Evet canım cuma vericem kan adet olmazsam. Progestanıda bırakcam galiba. Zaten bugün testlerde doğru dürüst bişey görmeyince ne vitamini içtim ne matofini 😂

Eklentiler

• AFFC3308-6583-4148-885A-BF1D89425A43.jpeg
    AFFC3308-6583-4148-885A-BF1D89425A43.jpeg
    117,3 KB · Görüntüleme: 23
Evet canım cuma vericem kan adet olmazsam. Progestanıda bırakcam galiba. Zaten bugün testlerde doğru dürüst bişey görmeyince ne vitamini içtim ne matofini 😂
Ay bırakma hiç birşeyi bi dur bakalım silikte olsa gördün. Doktora sorarsın sonuca göre kadın doğuma ne zaman gidecektin?

Şimdi gördüm olsun cnm umudumuz hala var 🥰
Umut hep var kuzum🥰
Ay bırakma hiç birşeyi bi dur bakalım silikte olsa gördün. Doktora sorarsın sonuca göre kadın doğuma ne zaman gidecektin?
Onuda bilmiyorum canım doktorum hiç şu gün gel falan demedi. İğneyi verdi yolladı. Zaten değiştiricem bu ay onu 🤷🏼‍♀️ sutlaacc sutlaacc
Canım en altaki en son yaptığın mı ? Silik var
Evet kuzu ama oda bekleyince çıkanlardan 🙄
Canım son testin en alttaki o test yanlış çıkarıyor beni pozitif çıkarttı. Sonra gittim kan testinde negatifti 2 ay önce
Aa öylemi canım. Benimkide zaten bekleyince cıktı öyle bişey belli belirsiz😂

Biraz önce aynı şeyi söyledim eşime 😂😂
Bıktık bıktık sabır çekiyoz sürekli 😂
Canım testlerim çok hayali çıkıyor varla yok arası. Bekleyince belirginleşiyor. Ama bugün aşırı göğüslerim acıyor.

Evet canım ilk 10 dk. Ben dakika tutarak bakıyorum. İlk zaten orda çizgi var gibiydi ama çok çok aşırı silik. Yani şöyle söyliyim. Zaman geçip teste baktığımda var gibi gördüğüm yerde çizgiyi görünce ilk gördüğümün çizgi olduğunu anlarım. Ama tabi bilmiyorum. Muallaktayım. Beklemekten başka çare yok 🤷🏼‍♀️

Neye sinirlendin canım hayır olsun😂

Maşallah kız nasıl yaptın😂 hadi güzel güzel değerlendir sonra güzek haberi ver bizee 😍

Canım yaa bir iki gün devam et yapmaya bence
Duruma kız duruma sinirlendim yaa
Benim en büyük hobim negatif gördükce test yapmak oldu :KK70: Defneninannisi Defneninannisi
Benim de ya tüh şimdi koca ay negatif sonuç görmücem nasıl beklicem ay sonunu 😂😂
Ya benim öz ablam korunurken hamile kadı yaaaaa, annem 6 gebelik, diğer ablam 8 cm çikolata kisti ile evlenir evlenmez hamile kaldı... ben evliklikte 4 yıl bitti 2 yıldır deniyorum tık yok :halay: Az kaldı kafa gidiyor
Bravoo üretken ailenin doğuramayan hepberaber deliriyoz canım 18 kez çocuğum olmadı bugün itibariyle 😂😂

Canım sende var gibi yaa. En alttaki özellikle baya belirgin çıkmış
Canım oda bekledikce çıktı ya ilk yaptığımda yoktu böyle 🙄
Bıktık bıktık sabır çekiyoz sürekli 😂

Duruma kız duruma sinirlendim yaa

Benim de ya tüh şimdi koca ay negatif sonuç görmücem nasıl beklicem ay sonunu 😂😂

Bravoo üretken ailenin doğuramayan hepberaber deliriyoz canım 18 kez çocuğum olmadı bugün itibariyle 😂😂
Bu duruma bende sinirleniyorum valla insan bazen napcağını bilemiyor:KK14:
Çok özlersen ara ara yap kız 😂😂

X