Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa o kadar ben ki bu mesaj ne yapcaz yaaaa millet şıp diye hamile kalıyor şu hale bak isyan etmek istemiyorum ama valla yoruldum. Bazen bu da benim sınavım heralde diyorum
Canım pek döneceğini düşünmüyorum ya sanki olmadı gibi hissediyorum bu ay olsun Biz adet olunca İstanbul’da bahçeci tüp bebek merkezine yolu doğrulttuk rabbim hakkımızda hayırlısını versin
fiyat araştırması yaptınız mı? Bu vesile ile diğer arkadaşlara da sormuş olayım

tüp bebek güncel fiyatlar nasıl ortalama bilenlee varsa yazabilir mi yavaştan para atalım kenara
Valla aklımı kaybedicem. Şimdi eve geldim baktım. İçini açtığımda çizgi varmış gibi gördüğüm yer kuruyunca koyulaşmış biraz daha
bildiğim kadarıyla ilk yaptığın sonucu baz almak gerek. Bekledikçe koyulaşma ihtimali olabilir ama geçersiz olur. İlk 5, 10 dk ne çıktıysa
Bu biraz kırmızı çıktı yahu daha pik değil dimi bu kirmizilik
değil canım bende ilacın 4. Günğmdeyim ağrım var test yapıyorum senin ki gibi çizgi var ama yeterince koyu değil. Bence yumurta büyütüyoruz şu an. Ağrı normal kramp normal çok şiddetli olmamak şartıyla tabi.

Topluca duruma kızıp korunalım bence yaa istiyoz olmuyo yerine istemiyoz da olmuyo deriz. İsyan da etmeyiz hiç. Var mısınız kızlar doğum kontrol hapına başlayalım bu ay ben yokum

Saol bebetom ama ben şuan sinirlendim duruma yaptırmıyom hiçbi şey bi ay daha denersem şaşırmam deneyesim geldi gibi

Topluca duruma kızıp korunalım bence yaa istiyoz olmuyo yerine istemiyoz da olmuyo deriz. İsyan da etmeyiz hiç. Var mısınız kızlar doğum kontrol hapına başlayalım bu ay ben yokum
Ya benim öz ablam korunurken hamile kadı yaaaaa, annem 6 gebelik, diğer ablam 8 cm çikolata kisti ile evlenir evlenmez hamile kaldı... ben evliklikte 4 yıl bitti 2 yıldır deniyorum tık yok Az kaldı kafa gidiyor

Biraz önce aynı şeyi söyledim eşime

Kızlar sabah yaptığım teste kuruma çizgisi çıktı akşam yaptım yine onuda atacağım şimdi

Eklentiler

• DCE08BC0-AC1B-45BF-805E-34D5299BEA67.jpeg
    43 KB · Görüntüleme: 36
  • D571A2A1-2437-46DA-A5CC-AD20F8152A99.jpeg
    47,4 KB · Görüntüleme: 33
  • 74F5F088-64D7-47E6-BF83-C4FE8A1F19B0.jpeg
    43,8 KB · Görüntüleme: 31
Biraz önce aynı şeyi söyledim eşime
Benim farklı bir düşüncem var kızlar kafamızı dağıtacak biseyler yapıp birbirimize destek olalım ben annelerine yelek başladım bebek içinde bişey örmuyorum bu ay çok sakinim diyorum düşünmüyorum sadece değerlendirme var bebek için

Yaptım şimdi testi hemen yapıp çektim bu negatif mesela kuruyunca demekki kuruma çizgisi oluşuyor biz hep gebelik sandık

Eklentiler

• 6446C088-633A-4F76-84CF-9EF8C1BBF2A2.jpeg
    68 KB · Görüntüleme: 37
Mantıklı ama bu ilaçları kullamaya devam ettiğimiz sürece aklımızda hep olacak ne yazıkki

Canım seni merak ettim naptın okuyamadım konuşmaları henüz test yaptın mı bugün? Cookiie
Canım testlerim çok hayali çıkıyor varla yok arası. Bekleyince belirginleşiyor. Ama bugün aşırı göğüslerim acıyor.
Evet canım ilk 10 dk. Ben dakika tutarak bakıyorum. İlk zaten orda çizgi var gibiydi ama çok çok aşırı silik. Yani şöyle söyliyim. Zaman geçip teste baktığımda var gibi gördüğüm yerde çizgiyi görünce ilk gördüğümün çizgi olduğunu anlarım. Ama tabi bilmiyorum. Muallaktayım. Beklemekten başka çare yok
Saol bebetom ama ben şuan sinirlendim duruma yaptırmıyom hiçbi şey bi ay daha denersem şaşırmam deneyesim geldi gibi
Neye sinirlendin canım hayır olsun
Maşallah kız nasıl yaptın hadi güzel güzel değerlendir sonra güzek haberi ver bizee
Kızlar sabah yaptığım teste kuruma çizgisi çıktı akşam yaptım yine onuda atacağım şimdi

Yaptım şimdi testi hemen yapıp çektim bu negatif mesela kuruyunca demekki kuruma çizgisi oluşuyor biz hep gebelik sandık
Canım yaa bir iki gün devam et yapmaya bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…