"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

benide ekleyin ne olurrr

22 ekim

inş inş inş topicteki herkes hamiş kalırzemuszemus

bersucum sana afiyet olsun canım .işinde kolaylıklar diliyorum bitanem...

saol ebroşum canım benim özlemişim senle muhabbet etmeyi ama az sonra gitmem lazım 1.20 ders başlıyo çok öpüyorum seni

semacım saol canım iyiyim çok şükür biraz grpi oldum ama geçicek inşş valla arkadaşlar yavaş yavaş hamiş oluyolar sıra bize geliyoinşş sen nasılsın canım
uhdecim hoşgeldin canım aramıza tabiki sanada aramızda yer var kaç yıllık evlisin yada ne zamandır istiyosun bebiş inş rabbim tez zamanda melegini gönderir sana..

çok tşk ederim GokceRanacım, 5 yıllık evliyim ve ilk günden beri istiyoruz bebeiş ama olmadı işte eşimde ve bende sorun yok bu belirsizlik zaten insanı öldürüyor, klomen kullanıyorum bu ay çatlatma iğnesinide yaptım bekelemdeyim artık 7 Ekim günüm kısmet bakalım canım Allahım hepimize bebişi en kısa zamanda nasip etsin inş.

bersucum bende özledim yaa inşallah geniş bivakitte muhabbet edebiliriz hadi kolay gelsin canım öptüm seni...
yellowcum inşallah canım allah gönlüne göre versin..

selamlar tatlislar hayirli günler diliyorum
kkkk.gif

UHDECıM sende hoşgeldin canım .meleğin daha fazla bekletmez inşallah canım...

anammmmmm geldim yettim gari ebuşum hoşbulduk canomm ayyyy aglıcam şimdi sevinçtennnn..mafoldumbenayyy topic açıldıgı gibi ne güzel haberler bunlar yaaa MAAŞALLAHHHHHHH :nazar: aglamacımm canımm çok ama çok sevindim hayırlı ugurlu olsun tatlım yaaa Allahım tamamına erdirsin sag salim inşallah:Saruboceq::lepi:budur yaaa.yeni topicimizin ismide süper makbuşum eline saglık kuşum seni seviyorumŞeniz
inşallah haberlerin devamı gelecek...ceylanım nerelerde hiç girmiyor yaaa.

esmammm kızz sende inşallah kesinleştirirsin canım yaaa çok mutlu oldum iki güzel haber...silik çıktıysa vardır bebiş yaaa yine test yap..kanda da baktır.inşallah vardır..hadi üçüncüyüde ebrarım senden alırız inşallah yaaa:Saruboceq:

uhdecigim hoşgeldin aramıza canım...aylardır birbirimize kenetlendik kah agladık kah güldük,sevindik...bu topic başkadırr hep aramızda ol inşallah..sanada ugurlu gelsin inş topicimiz...

günümm canım benim çok sagol iyi dileklerin için...evet bugün hayırlısıyla başladı eşim...Allahım kimseyi zorda bırakmasın işsizlik çok zor kiii düşün aylarca işsiz kalanlar var.şükür ki o kadar bekletmedi Rabbim...

derinim hayırlısı kuşum biliyosun benim düzensizlik oldum olası var hiç ümidim yok yani..

ayy bende kendim kendime konuşuyoum riçim gibi:roflol::lepi:
bersummm canım nasılsın gel bakimm bi öpem çok sevinçliyim valla ALLAHIM bu mutlu günlerin devamını getirsin inşallah:Saruboceq:

X