"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

günaydin canlarimm nasilsiniz kizlaaarrrrr richim ne oldu bacuuummm niye dertlisin......
canim tabiki ne demek hamis olsamda olmasamda yinede yaninizdayim baciiiimmm gel bi bakiyiiimmm :teselli: üzgün gördüm seni beeennn

makbuuuuusssssss baciiimmm napiyon uyyami kaldin pcnin basinda bacim az konusalimda ise baslayacam valla ütü dag gibi bütün odalarimi pasak götürüyo kissss

kimseler kalmamis yaaa neyse canlariimmm gelirsiniz nasil olsa ben islerimi halledeyim bi öpüyoruuummm opuyorumnanaktan

Yeni başlığınız hayırlı olsun arkadaşlar..a.s

Konunuzu yukarı kısma sabit yaptım ben de..

Herkese kolay gelsin,bu başlık her birinize uğur getirsin inş..:Saruboceq:

çokkkk teşekkür ederizzz uzmancm saolopuyorumnanaktan

günaydın canlarıııım
yeni tpicimiz hayırlı olsuuuun
olmuş zaten ne güzel hamiş haberşyle açtık burayı
ağlamacım çoook sevindim canım sağlıklı sıhhatli bi hamilelik geçirmeni diliyorum aha bu halay senin için:teytey::teytey::teytey:

bu arada kızlar dün bi test alıp yapiyim bari dedim ikinci çizgi çok siliktiCADIARZU yani dikkatle bakıldığında görülüyodu eşime gösterdim o da gördü ama çoook silik olduğu için kesin diyemiyorum
belki test hatalıdır nebilim herşey olabilir adetim 4 gündür geçiyo biraz daha geçerse kan tahlili yaptırıp içimi rahatlatıcam
hepinizi öpüyorum kızlaaaropuyorumnanaktan

ayyy esmam sabah ne güzel haber bu böyle yaa ay allah ım inş o silik çizgi daha da netleşir canım inşş hamişsindir aglamadan sonra sen olursun inşş

aglamacım hayırlı olsun bitanem rabbim salih evlatlar versin çok sevindim bitanemkaydirigubbakcemile3 sanki benimki olmuş gibi çümkü bunun acısını biliriz bacım işallah tüm güzel günlerle beraber gelir bitanem tüm istediklerinde ardı ardına olur işallah canım :Saruboceq::Saruboceq:

gökcecim sen nasılsın bitanem iyisidir bu hayırlı haberler sırasıra hepimize gelir

semacım saol canım iyiyim çok şükür biraz grpi oldum ama geçicek inşş valla arkadaşlar yavaş yavaş hamiş oluyolar sıra bize geliyoinşş sen nasılsın canım
uhdecim hoşgeldin canım aramıza tabiki sanada aramızda yer var kaç yıllık evlisin yada ne zamandır istiyosun bebiş inş rabbim tez zamanda melegini gönderir sana..

esmacımmm kan testi yaptır anacım sende yaa inşallah hamişsindirr

kızlar ben anneme gidicem orda gelebilirsem gelirim öpüldünüz

makbuş hoşgeldin kızz bugün ben geldim her gelen kaçıyo aaa neyse annenlerde girersen görüşürüz öptm

selam arkadaşlar hepiniz erkencisiniz maşallah ben yeni kalktım .yeni bir aya girdik inşallah bol hamiş haberi alırız .opuyorumnanaktan

selam kızlar gerçekten topik uğurlu heralde esmacım seninde 2.çizgi silik çıkmış inşallah sende güzel haberler getirirsin bize hadi esma ağlama kesin sonuçları getirinde sabahtan akşaama kadar halay çekelimmmm

oooo ebroşum bu ne uykusu böyle ben öğle yemeği için eve geldim az sonra geri gidicem acaba bebiş mi seni uyutan ay inşallah

bersucum nasılsın canım?
gerçekten topic uğurlu geldi galiba bende merakla esmanın ve ağlamanın haberini bekliyorum...

yok be canım sanmıyorum ben hep böyleyim gece uyuyamıyorum sabahta uyanmıyorum .aslında 9da kalktım kocişe kahvaltı hazırladım sonra tekrar yattım.:kedi:

X