"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

hayırlısıyla bebişini kucağına alır inşallah makbuşum...

ağlamacım sen kendini yorma okadar yaa nederse desin kaynanan.bebiş önemli olan sen başka bişey düşünme

canim makbusum kimmis bu arkadas inss hayirli dogumlari olur yaaa inss saglicakla alir kucagina......

makbus kisss valla icimden direkt sana yazmak geldi valla saglicakla al kucagina demek istedim yazdim geri sildim daha dogrusuuu var bundada bi hayir yaaa

bende dedikoducu karuları geçtim ama demi kaydirigubbakcemile3
gel vatandaaşş en taze haberler makbuştaa :roflol:

uklanında gözü aydın inşallah sağlıkla dünyaya getirir bebişini...

yaa öylemi dersin canom yaa sağol Rabbim duysun sesini:Saruboceq:
bugünlerde yumurtlama günüm ve sağ kasığım ağrıyor kızlar son 3 gündürde akıntım var

makbuş alemsin valla koptum haa.sen dedikodu yapmıyonki cano gerçekleri söylüyon hemde mutlu haber bunlar..

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :roflol: valla öyle oldun makbuuussss taze haberler haaaa ne güldüm delüüü garuuuuu.......

kizma yaaa biliyorum haklisin takmamaya calisacagim

makbuş hadi hayırlısı cano .sana dünde söyledim bol bol çalış sen...yerimseniben

ayy evet yaa uklada hamile çok sevindim onun içinde aşılama topinde tanıyom onu inş saglıkla kucaklar

inss exsim inss bizim kocis daha inanamiyomus baba olacaginada bana zaman ver alisamadim diyo sanki bu hamile yaaa cekecem var benim bu adamdan

sağol ebroşum inşallah sende hamişsindir canom
elalıdan hatırlarsın adeti 28 gün geçmişti sürekli test yapmıştı ama 28. günü öğrendi geç döllenme diye şimdide kucağına alıcak hayırlısıyla

kızlar kusura bakmayın ben çıkıyorum başım ağrıyo bakamıyorum ekrana .öpüyorum sizi iyi uykular arkadaşlar..

tamam ebrarim gecmis olsun canoomm dikkat et kendine canim

inşallah makbuşum sanmıyorum ama hayırlısı canomm.neyse ebrar kaçar

kızlar muhabbet güzel ama kaçmam gerek başım çok agrıyo benim erken uyusam i i olur hepinizi öpüyorum görüşmek üzre
rabbim hayırlı evlatlar versin inşş hepimizeeeeeee

yaff ebroş sen benle ikizmisin bacım valla başımızda bir agrıyo çıkışmızda bir enteresan kendimibilmesem anlaştık derim haa

tamam gökçem sanada iyi geceler canım güzel dinlen ve yarın daha dinç gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…