"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

güünm sonuçların yarın çıkıyomuş hayırlısı olsun iyi uykular seninde uykun düzene girmiiş ne güzel canım kb öpüyom
derinmim canım kaçırdım iknizide valalhi senide çok öpüyıom
ranam hoşgeldin ne yaptın canım

oh ranam ne güzel bak hiç üzülmeye moralini bozmaya gerk yok canım sünizit bildiğim kadarıyla tedavi olmanı engelemez ama diikat et canım tedavin hayırlı olsun güzelim çok sevindim canım öpüyom seni kocaman
evet dükkandayım çalışıyom

selam hanımlar bi merhaba demek istedim hala annemlerdeyim beyfendi arkadaşıyla yemeğe çıktı
gelir birazdan heralde..
gökçem sonuçlarına çok sevindim canım hadi hayırlı uğurlu olsun
şimdilik kaçıyorum akşam gelebilirsem gelerim çok uykum var uyumazsam ordayım

slm kızlarr geldim kimseler yok sagolun canolar yeni bişeye başldık bakalım rabbim hayırlısını nasip etsin evet çok yıprandım ilaçlardan ignelerden dahada devam edicek ama rabbim büyük hayırlısı

hg makbusum.... hg semam nasilsiniz canlarim iyisiniz umarim kimse yok diye dertleniyodum bende siz geldiniz kisss :sinifsinif:

hoşgeldin makbuş naber canım
aglama tatlı hamiş sen nasılsın bana hoşgeldin demek yokmu

hg kizlarr yaaa bi bakiyorum bi bakmiyorum sen önceden varsin zannettim tatlim yoksa neden demeyim iyyim gökcem sen nasilsin umarim hersey yolundadir canim

bu arada derinim canim cok tesekkür ederim evet tatlim daha yolun basindayim ama karisigim sonralari ne yapacaz bakalim bi gülüyorum bi agliyorum cok garibim sancilarim var tatlim kasiklarim batiyo ama gececek inss zamanla sende iyisin umarim derinim allahim iyilik versin canooo

kizlar bana bi tavsiyeniz varmi felaket öksürüyorum sadece öksürük cok kötü ne gribim ne baska bisey bogazim düsmüs gibi agri cekiyorum neden oldu yada ne iceyim mirmirmirmir

iyiyim canom sağol bildiğin gibi işte herşey
öksürük için sana bal tavsiye ediyorum ama kestane balı aynı ölçülerde tarçınla karıştırıyorsun yiyorsun sabahları aç karnına

saol aglamacım iyiyim canım sende üşüttünmü ya bol bol süt bal iç ayva yapragı ii geliyo öksürüğe die duydum ama sen dr a sor cannım sonra bişey olmasın bebişe

oyyy exsim ben nerden bulayim onu kisss bi nane cayi iceyim bal katayim olur galiba sicak sicak yumsatsin biraz öksürdükce gögsüm sökülüyo sankiiii

zaten korkuyorum gökcem herseyi icmiyorum tam bi bilgim yokya simdi sade bi nane iceyim inss iyi gelir allahimin izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…