"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

bahsedermisin biraz kendinden canım ne zamandır bebiş istiyorsun bi rahatsızlığın varmı

bir rahatsızlığım yok.yeni düşünmeye başladım.bakalım hayırlısı.strese gelmez böyle meseleler.senın durumlar nasıl?

bu güzel işte sevindim sorun olmadığına..haklısın strese gelmez
benim ilk tecrübem dış gebelikle sonuçlandı ve sol tüpüm alındı..üzerinden 11 ay geçti ve tık yok
bu ay tedaviye başlıyorum hayırlısıyla

hg integralcim haklisin sterese gelmez böylesi durumlar daha yeniymisin bacim dur bakalim cok stress yapacan günler olacak ama en iyisi bu sekilde kalabilmen yoksa anne olmayi erteliyosun farkinda olmadan

ne tedavisi?canını sıkma olur.ne zamandır takılıyorsun bu siteye?herkes hamile kalınca insan stres olur bence.zamanı gelince olur merak etme.

masallah valla seni cok iyi gördüm arkadasim umarim hep böyle olursun valla ben bi denemeye basladim stresste basladi ama sonunda sükür kavustum

canım benim sizlere göre gebe kalabilme ihtimalim sadece:%50
tedavi derken bu zamana kadar oluruna bırakmışlardı artık yumurta takibi vs. yaptırıcam kontrol altında olucak yani

canım ben daha yeniyim 1 buçuk yılı geçti..
ama sen korunuyordun heralde daha önce öyle ise hamilelik düşündüğün için öncelikle bi doktor muayenesinden geçmen lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…