"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

22 yaşındayım canım stresten uzak durmak ne mümkün yaşadığımız hayat başlı başlına stres dolu :)))

evet canim daha yeniyim yeni ögrendim ilk ayimdayim yani inss darisi her isteyenin basina rabbim hayirlisini versin canim.......

exsiiimmm canooommmm birgün rabbim sanada tattiracak ayni zamanda senin mutlulugunu bizede birtanem bak görecen o günleri birtanem beniimmm söyleme öyle

evet haklisin canim inss bundan sonraki melegin bekletmez ve hayirlisi olur sen böyle tam imanla dayanirsam rabbime inss birgün olur inss canim

inşallah canom yaa artık eskisi kadarda hevesim yok aslında ama istemiyorda değilim

daha yaşın küçük.gün doğmadan neler doğar.insan yaşadığı acıları hemen unutuveriyor.ben kötü günler geçirdim.ama sonra kendime gelmek zorunda olduğumu anladım.:roflol:

aglama ne kadarlık hamilesin.çok sevindim.hayırlı olsun.umarım sağlıklı sıhhatli bir hamilelik geçirirsin.:sm_cool:

sende bahsetsene biraz kendinden integral kac yasindasin nerdensin vs tabiki sakincasi yoksa

canım bu saatlerde boş olur genelde burası kışın daha dolu oluruz

aglama ne kadarlık hamilesin.çok sevindim.hayırlı olsun.umarım sağlıklı sıhhatli bir hamilelik geçirirsin.:sm_cool:

henüz yeniyiz canim acemi hamis iste ilk ayimdayim allahim izin saglik sihhat verirse inss 8.5 ay var daha galibaa kaydirigubbakcemile3 hayirlisi canim.......
cok tesekkür ederim opuyorumnanaktan

ohhhh ne güzel valla ama bi sakincasi yoksa hem yasca büyüksün hemde sana bi ek isim düsünüyodum ben sana hocam diyebilirmiyim

yok canım çalışmıyorum ben bu yıl eğitimimi açık öğretimden tamamlıcam

ben calismiyorum canim okuyorum yurt disinda oldugum icin kursa gidiyorum diger topiklere henüz hic yazmadim bu güne kadar yani sadece burdayiz biz bu yeni topigimiz zaten belki biliyosunuz makbusumuz acti emegine saglik iste böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…