"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

gökcem hayırlı olsun bacım tedavin bak okadar sıkıntı yaptın herşey normalmiş .inşallah herşey çok güzel olucak canımm..
makbuşum sen nasılsın canım?
ağlamacım geçmiş olsun canım .ballı süt iç canım inşallah iyi gelir öksürüğüne..

gökcem iyiyim canım saol biraz başım ağrıyo .bugün gezmelerdeydi eve geldim yarın için hazırlık yaptım misafirim gelicek .böyle işte..

saol ebroşum yaa çok şükür bakalım sonu ne olcak bundan sonra fazla kafaya takmıyıcam ne olucak kader işte hayırlısı bakalım sen nasılsın

oo misafir var desene hadi kolay gelsin bende aynıyım okadar başım agrıyoki agrı kesici işe yaramadı erken uyurum bugün galiba

hg ebrarim canim nasilsin bakiimmm sagol tatlim biraz rahatsizim bildigin gibi....
haklisin gökcem geri vazgectim hazir cay zaten bacim baskasini iciyorum melisa cayiymiis bende bilmiyorum neyse kaydirigubbakcemile3 kasiklarimin batmasi cok iste wc derdim basladi cok sik gidiyorum uykumdan uyandiriyo öyle yani birde uyku problemi var gece sicrayip uyaniyorum bu gece ücüncü olusu neyse bu haldeyim iste kizzllaaarr

kusura bakmayın geç cevap yazıyorum kaynanam gelmişti..
bu arada yeni bişey daha öğrendimmm
bebiş isteyenlerin her gece yatmadan önce 2 kaşık kestane balı yemeleri çok faydalıymış

yaw test negatifse hala da gelmiyorsa ummadigin bir zaman yumurtladin da gec dollenme? Insallah budur aklima geldi. ya da dedigin gb stres yorgunluk sonucta cok zor gunler gecirdin ebrarcim.

canım valla bilmemki nedendir hayırlısı artık kısa zamanda doktor yolu gözüküyo bana .nekadar bıksamda mecburen gidicez artık..
seninde tahlillerin iyi çıkar inşallah canım .dualarım seninle.öptüm

afiyet olsun aglamacım ilk zamanlar sık idrar olur heralde ama ilerde dahada uyku problemin olur mümkün oldukça erken uyu canım vucudun dinlensin dikkat et kendine

makbuş bende tam diyicektim ki nie yazmıyon geldin neyse ne diyon kayananatör?kaydirigubbakcemile3

ne desin canom az önce yukarı çıkmıştık kaynatam yoktu gelmişte para yollamış selime taksitleri yatırsın diye onu getirdi

ebrarim adet olmadinmi bacim hala dr ada gitmedin yaniii ayyy :eek:klava: baciimm neolur bi görün yazik degilmi canina kisss bak ben gitmedim simdi tek dilegim bu kist önceden olmamis olsun bebisle olsun yoksa amelyat gerekebilirmis internette yaziyodu simdi makbus kizacak bana ama ne yapam bacim kime sorayim kimse bilmiyoki

evet yaa ebroşum sen nie gitmiyon dr aaaaaa bak kaç gün geçti hem yok diyon yoksa bari adet olki vucudun rahatlasın demi bacım zorda olsa gitmek gerek
yaa semafatihim haber demişsin datlum ama ben yazını yeni okudum inş yarın konuşuruz inş

kızlar müjdeyi veriyim elalının yarın hastaneye yatışı yapılıyormuş günü çoktan dolmuş ama açılma falan yokmuş suni sancı vericeklermiş olmazsa sezeryan bende yazıştığı başka bi topicte okudum şimdi
gerçi ne zamandır uğramadı bile ama dualarımız yinede onunla olsun

allahiiimmmm kaydirigubbakcemile3 valla dogru söylüyorun gökcem tam kaynanatör yaneee bendede var birtane bugün yine is yaptimya üc katida sildim süpürdümya iyyiz yoksaaa vaayyy halimee

gökcem evet canım misafir gelcek başsağlığına bende çayın yanına bişeyler yaptım ..

nan delü karuuu kaç defa dedim internetten araştırmaaaaaaaaaaaa:mymeka:
kafanı iyice karıştırıyorsun sen kendini doktoruna emanet et gerisini düşünme
çok takıntılısın çoookkkkk:eek:klava:

arkadaşlar saolun beni düşündüğünüz için gidicem doktora...

ayy makbuşcum ne tatlı bi haber yaa onu ek tanımıyorum ama sevindim inş sağlıkla kucağına alır rahat bi dogum olur inşş
aglamam yaa sende bak kaynanaya uyup iş yapma fazla daha ilk üç ay ağır işler yasak b u kaynanan bilmiyomu yaa

X