Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."
bu güzel işte sevindim sorun olmadığına..haklısın strese gelmez benim ilk tecrübem dış gebelikle sonuçlandı ve sol tüpüm alındı..üzerinden 11 ay geçti ve tık yok bu ay tedaviye başlıyorum hayırlısıyla
hg integralcim haklisin sterese gelmez böylesi durumlar daha yeniymisin bacim dur bakalim cok stress yapacan günler olacak ama en iyisi bu sekilde kalabilmen yoksa anne olmayi erteliyosun farkinda olmadan
canım benim sizlere göre gebe kalabilme ihtimalim sadece:%50 tedavi derken bu zamana kadar oluruna bırakmışlardı artık yumurta takibi vs. yaptırıcam kontrol altında olucak yani
canım ben daha yeniyim 1 buçuk yılı geçti.. ama sen korunuyordun heralde daha önce öyle ise hamilelik düşündüğün için öncelikle bi doktor muayenesinden geçmen lazım