"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

anladım yellovvhotcum canım inşalah haamilesindir ama daha yeni olmuşsun
yani eğer hamile kalmanı engeleyecek hiç bir sorun yoksa ihtimal yüksekolabilr
inşalah bişn sana gelmiştir

anladım yellovvhotcum canım inşalah haamilesindir ama daha yeni olmuşsun
yani eğer hamile kalmanı engeleyecek hiç bir sorun yoksa ihtimal yüksekolabilr
inşalah bişn sana gelmiştir

sağol cnm,ama bnm hiç umudum yok sanmıyorum...ama mreakta etmiyor değilim yanniiiyerimseniben

öğle deme yellovhotcum allahtan hiç bir zaman umudunu kesme
rabim büyüktür her şeyde bir hayır vardır ben bazen çok şükür ediyom
eğer şu an hamile olmuş olsaydım
kesin sağlıklı bir çocuğum olmayacaktı yada karnımda ölürdü çünkü
bende anide n prolaktin çıktı bu da pek sağlıklı olmyıp her türlü olumsuz yolar açardı

yaaaaaaaa bu kızlar nede gelin canlar
riçhercimde yok eşimi geldi acaba
ranam günüm diğer kızlar nerdesiniz her şey yolundaır umarım

derincim çok saol canım ama pek umudum yok bebiş konusunda çünkü ben en son 6 ağustosda regl oldum 6 eylülde olmadım bu gün 7 ekim hala olamadım. en sonuncusu 1 hafta önce olmak üzere 3 kez kanda gebelik testi yapıldı hiç bişey çıkmadı.. ama iyi dileklerinin beni mutlu etmediğini de söylersem yalan olur iyi ki varsın kocaman öpüyorum seni Şeniz
test sonuçların inşallah iyi çıkar canım. en azından ben iyi çıkacağına inanıyorum:)
kız öyle deme herşey olabilir valla bu bebişlerr saklanıyolar bizden bigün gelip helloooooo ben geldim annecikkk diyecekler:)))bak bizim topicimizde bir arkadasımız vardı...onunda böyle çok gecikmişti sürekli test yapıyordu çıkmıyordu..en son doktora gitti ve 2 aylık hamiş oldugunu ögrendi.hiç belli olmaz herzaman bi umut vardır...Şenizsende iyiki varsın tunişim opuyorumnanaktan
derinim bak ne güzel uyku düzeninde çok güzel valahi
tam normlauyuma saati canım inşalah her şe y yoluna girer canım
allaha emanetol inşalalh bir an önce yatıırsında faturanı tekara aramıza sık sık gelirsin
seni kocaman öpüyommmmmmmmmmmm
evet cnm çok rahatım uyku konusunda valla şimdilik...
faturaları sorma tatlım yaa inşş dedigin gibi öderiz bian önce.sagol cnm benim.yerimseniben
sağol cnm,ama bnm hiç umudum yok sanmıyorum...ama mreakta etmiyor değilim yanniiiyerimseniben
yellowcum selam canım.umutsuz olma ya inşallah vardır birşeyler Allah büyük.ben kaç kere adetliyken test yaptım bu yüzden...kayınvalidem 4 ay adet görmüş kızına hamileykenkaydirigubbakcemile3

kolay gelsin derinimmmm öptüüm canım
sevoşummm bende çıkıyom canım biraz daha dinleneyim öpüyom seni canımmmm
gökçem seni de unutmadım herşeyde vardır bir hayır canım
sıkma tatlı canını kıyamam yaaa bana haber ver dr ne derse
günümmmm senden de güzel sağlık haberleri bakliyom canommm çok güzel günler seni bekliyo canımmm

kiz ben seni de o bebisleri de yerim yine mi annenin midesini bulandiriyorlarmis yaramazlar, gecer canim yakinda mutlakaki artik migde sorunu bir sekilde azalacaktir. bebislerini kocaman opuyorum Allah sizleri nazarlardan korusun Insallahhhhhhhhhh

evet canım..Allahtan artık yakma işlemi degil dondurma işlemi yapılıyomuş öyle dedi doktor..hayırlısı bakalım.kaçtım semam iyi bakın kendiniz sevalim semoşum hoşŞenizŞenizŞenizçakalın.
gecmis olsun tatlim bu yara isi cok da onemli degil de yakma ya da dondurma bebek dogurmamais kadinlara pek onerilmiyormus spermin gecisini mi ne engelliyormus bunu iyice arastiralim hepberaber, zaten smear sonucun iyi cikicaktir Insallah.

günüm canım inşalah seninde gökçeninde sonuçları çok iyi çıkar
rabim dermansız dert vermesin size
sizi ikinizide bekliyo
bu arada bahar çelikten haberiniz varmıııııııııı

sagol guzelim Insallah.
ya kizlar pasifik neden gelmiyorki?????????? sevil de ne zaamndir ugramadi iyilerdir insallah oglusuyla. yaramaz oglusu sabirli olsun Insallah

günümm canım benim ne yaptın sonuçları aldın mı cnm?yoksa yarınmıydı kız unutuverdim..
neyse ben şimdi çıkıyorum cnm yine giricem bi ara bakmak için merak ettim seni.öptüm kuşum.

ah cnm aynı anda yazmışık:)vallamı kızz bu sperm konusunu bilmiyodum yaa.yaktırılmayacak dondurulacak ama doktoruma sorayım iyice..sagol bilgi için cnm.
sen ne yaptın tatlım?

ama derin benim de uyku masallah cok duzeldi daha iyi olabilir tabii mesala simdi uyumamaliyim ama dayanamicam :smiley-cool:

ama derin benim de uyku masallah cok duzeldi daha iyi olabilir tabii mesala simdi uyumamaliyim ama dayanamicam :smiley-cool:

kaydirigubbakcemile3kız Allah iyiligini versin uyuma bakiimmmm.bak ben tutuyom sabahları kendimi böyle çok iyi valla.sende uyuma cnm.ama çok dayanamıyosan tabi sen bilirsin datluşum.kaçtım ben günüm öptüm seni.bu arada birde ceylanımı çok özledimmmmmm eski sohbetleri özledim off offf.kaçtım:çok üzgünüm:umarım iyidir görüşürüz günüm iyi uykularkaydirigubbakcemile3Şeniz:eek:

kızlar mrb ben geldim biraz merak ettirmişim sizleri gelelim bugün kü sonuca dr gittim önce kan verdim kan sonuçlarım temiz sonra muayene ettti oda güzel temiz sonra grip oldugumu felan anlattım sünizit var dedim galiba dr da kbb ye gönderdi orda batılar evet sünizit varmış kulak zarımda incelme varmış ve burunda bişey yamulmuşmu ne işte dr dilinde konuştu anlamadım:) birsürü şey çıkardı ve 4 tane ilaç yazdı kendi tüp uzmanı dr uma götürdüm yazdıklarını bunları kullanamazsın ama biz sana antibiotik ve agrı kesici vercez bunları kullan geçer dedi ve igneleremi başlatttı dozlarını hemşire ayarladı yarından itibarende hem geliştirici hem baskılayıcı igneyi vurmaya başlıyıcam iptal etmedi tedavimi sordum dr geçmezse yumurtalarda sorun olurmu die yok dedi sadece narkoz alırken sorun yaratır dedi bakalım bismillah diyerek başladık moralim daha ii ama başım çatlayacak gibi ağrıyoooo
neyse çok konuştum sizlerden allah razı olsun dualarınız için hepinizi öpüyorum
günüm sende sonuç alcakmışsın inş temiz çıkar canım inşş

X