"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

canı
m sağlık olsun inşalah en yakın zamnada ödersiniz
bende çok ö<zledim loçkam vallahi ben seni bekliyom
makberim demin geldi neti giiiti her alde
eeeeeeee eişn çalışıyo askere ne zaman gidecek
inşallah canım yaa..birikti faturalar valla.sadece net olsa iyi digerleri de geldi zor valla.
eşim askerlik şubesine gittiginde ekimin 15inde yeniden çagırdılar.bakalım ne olacak belli degil daha canım ne zaman gidecegi.

hoşbuldum canlarımmmm
derinim sni çok özledim y a en kısa zamanda borçları ödersiniz inş allahım kolaylık versinnnn
sen nasıls

yok kuşum ne özürü aşkolsun.sagol semoşum.bak hiç hesapta yokken bu çıktı.iyi oldu doktora gittigim.öylesine gitmiştim agrılarım vardı biraz ama yumurtalıklarda bişy yok da yara var işte rahimagzında.sanada geçmiş olsun cnm yaa demek yine bulanıyo off bilirim ne zordur.kardeşimden biliyom yani.Allahım kolaylık versin.bu zorlukların sonu çok güzel olacak ama cnm benimmmŞeniz

rahim ağzı yarası bir çokk kadında olabiliyo canım donduruluyo sen rahat ol yumurtalıklar güzel çalışsın daaaaaa

canlarım ben çöıkıyorum şimdi yaa.kusuruma bakmayın.kardeşim kirayı yatırmaya çıkacak birlikte çıkacaz yani.
bu arada kızlarr bu uyku konusunda şimdilik çok mutluyum tahtalara vurayım yani o derece:)))
sabah 7:30 ben ayaktayım ve hiç yatmıyorum.en geç 12 gibi de yatıyorum gece..iyice düzene girdim yani çok şükür.paylaşmak istedim sevindigim için:))
neyse kaçtım ben canlarr öptüm hepinizi..

rahim ağzı yarası bir çokk kadında olabiliyo canım donduruluyo sen rahat ol yumurtalıklar güzel çalışsın daaaaaa

evet canım..Allahtan artık yakma işlemi degil dondurma işlemi yapılıyomuş öyle dedi doktor..hayırlısı bakalım.kaçtım semam iyi bakın kendiniz sevalim semoşum hoşŞenizŞenizŞenizçakalın.

canım ikinizede inşşalah hiç bir şey olmaz dualrımız seninledir
canım rabim kuçağına almayı nasip etsin

derinim bak ne güzel uyku düzeninde çok güzel valahi
tam normlauyuma saati canım inşalah her şe y yoluna girer canım
allaha emanetol inşalalh bir an önce yatıırsında faturanı tekara aramıza sık sık gelirsin
seni kocaman öpüyommmmmmmmmmmm

kolay gelsin derinimmmm öptüüm canım
sevoşummm bende çıkıyom canım biraz daha dinleneyim öpüyom seni canımmmm
gökçem seni de unutmadım herşeyde vardır bir hayır canım
sıkma tatlı canını kıyamam yaaa bana haber ver dr ne derse
günümmmm senden de güzel sağlık haberleri bakliyom canommm çok güzel günler seni bekliyo canımmm

semoşum tatlı güzel hamişimizkendine çok dikkat et
yeğenlerimizid e oy ben onları yierim ne kadar tatlı olurlar şimdi
allaha emnaet olun allah seni onları onlarıda sanaüçünüzüde eşine eşinide size bağoşlasın kocamannnn öpüyommmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

derincim çok saol canım ama pek umudum yok bebiş konusunda çünkü ben en son 6 ağustosda regl oldum 6 eylülde olmadım bu gün 7 ekim hala olamadım. en sonuncusu 1 hafta önce olmak üzere 3 kez kanda gebelik testi yapıldı hiç bişey çıkmadı.. ama iyi dileklerinin beni mutlu etmediğini de söylersem yalan olur iyi ki varsın kocaman öpüyorum seni Şeniz
test sonuçların inşallah iyi çıkar canım. en azından ben iyi çıkacağına inanıyorum:)

sevalcim mrb ya hazır birini bulmuşken sorayım dedim üstüne görme oluyo ya adetten bi hafta sonra idrar testinde çıkar mı sonuç cnm bilgin var mı

yelovtcum canım canım kanda çık ar idrarda pek sağlıklı olmuyo 1 günlük hamile olasan bile kanda çıkyo
idrardada aetn 10 gün geçikirse çıkar üstüne görme olabilrmi kanaman normalmi yoksa çok azmı

slm kızlar vayy konu süper :))) ben bişey duydum.. (nadiren) hamile olduğu halde bazı bayanlar 1 kaç ay adet olabiliyorlarmış bile..

cnm 22sinde oldum bitti ama çok kötüyüm midem bulanıyo ağrıdan duramıyorum kan testi yaptıramam maalesf işten çıkma gibi lüksüm yok neyse bekleyelimde görelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…