"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

hoşgeldın burcucugum aramıza umarım adet görmezsın az kalmıs hayırlısı:1hug:

Umarım olmam cnm ilk gebeliğimdeki gibi belirtilerim var ama bakalım hayırlısı inşallah isteyen herkese içinde bana da nasip etsin Allahım...

Makber hoşbulduk cnm çok teşekkür ederim inşallah liste uğurlu gelecek daha öncekinde de uğurlu gelmişti bebek öldükten sonra bir süre koptum ama yapamadım sizsiz sizlerle beklemek paylaşmak daha güzel...

richberry Ankaranın neresindensin cnm ve dr un var mı sürekli gittiğin

saol makbuşum iyiyim bende yaa toipiikte gezdim kimse yoktu die sen nasılsın
burcucum sen nasılsın hoşgeldin canım aramıza inş rabbim saglıkklı gebelik nasip eder

valla bugün bende geldim hep kimseyle konuşmadan yazıp çıktım buara kimseyle konuşamıyoz yaa bende birazdan çıkıcam ütü yapmam gerek kocişte erken uyu diyo sabah uyandırıcak benide kahvaltı için

saol makbuşum iyiyim bende yaa toipiikte gezdim kimse yoktu die sen nasılsın
burcucum sen nasılsın hoşgeldin canım aramıza inş rabbim saglıkklı gebelik nasip eder

Hoşbulduk cnm Rabbim hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah sen ne zamandır istiyorsun

slm kızlar geldim kimse yok diye yazmadım internete katıldım biraz. sonra tekrar geldimm herkez gelmiş gitmiş bile kimseyi yakalayamıyorum bir türlü mafoldumben

ayy canımm erdik vuslata valla iki gündür:jeyyar::jeyyar:sırnaşık şey:asigim: senden naber gülüm iisin demi

iyiyim tatlım sizlerin iyiliğini duyunca daha mutlu oluyorum
okullar açıldığından beri sizlerle fazla görüşemiyorum eksikliğinizi hissediyorum ama ara ara girip haberleşmek de iyi oluyo inşallah güzel haberler veririz hep birbirimizekaydirigubbakcemile3

Umarım olmam cnm ilk gebeliğimdeki gibi belirtilerim var ama bakalım hayırlısı inşallah isteyen herkese içinde bana da nasip etsin Allahım...
canım hoşgeldin inşallah adet olmazsın
iyi haberlerini bekliyoruzopuyorumnanaktan

slm kızlar geldim kimse yok diye yazmadım internete katıldım biraz. sonra tekrar geldimm herkez gelmiş gitmiş bile kimseyi yakalayamıyorum bir türlü mafoldumben

ben burdayımmmm nasılsın canım görüşmeyeli:hulya:

teşekkür ederim cnm inşallah iyi haberler veririm ve duyarım sizlerden sen nasılsın ve senin ne zaman günün
canım ben adetliyim şu an günüm taaaaa 2 kasımda benim olmadı bu ay malesef sen herhangi bi tedavi görüyomusun tatlım

canım ben adetliyim şu an günüm taaaaa 2 kasımda benim olmadı bu ay malesef sen herhangi bi tedavi görüyomusun tatlım

cnm ben ilk bebeğimi kaybettim 8 haftalıkken kalbi durmuş tahliller sonucunda kanda pıhtılaşma çıktı 3 ay folic plus kullandım şimdi hamile kalmayı bekliyorum kalnca da iğneye ve tekrar 3 ay folic plus a başlayacağız.

burcucum cevabın gelmedi ama benim çok uykum gelddi :uhm:
inşallah daha bol bol sohbetler eder dertleşiriz canım iyi geceler herkeseopuyorumnanaktan

şimdi geldi canım cevabın çok geçmiş olsun tatlım inşallah herşey yolunda gider de sen de kavuşursun bebişine

arkadaşlar yazdığım tarihlere lütfen dikkat edin,aklınıza bilginize ihtiyacım var.eylül23 adet oldum,27-28 bitti,yumurtlama tarih aralığımı hesapladım ekim 2-6 arası çıktı,ovulasyon testi almıştım bu ay ,ilk kez kullandım,ekimin 2 sinde yaptım gayet belirgin çift çizgi vardı,o günün sabahı erken saatte çalışma da yapmıştık.bana bu yumurtlama günü çok erken geldi,4 de tekrar yaptım ikinci çizgi çok silikti,yani artık kayboluyordu.birde çalışma yaptığımız gün yani ovulasyonla bakıp çift cizginin olduğu gün bir iki kere tuvalete gittiğimde gelen saydam sıvının içinde çizgi şeklinde hafif kırmızılık vardı,ertesi gün bi daha olmadı.umarım çok karışık olmadı yazdıklarım,ben olanları anlayamadım,bi fikri olan varmı

yumurtlama döneminde hafif lekelenmeler oluyor canım bişey yoktur endişelenme, erken yumurtlamış olabilirsin bu da olağan bişey sıkıntılıysan erken ya da geç yumurtlamış olabilirsin ya da tam tersi çok rahatsa psikolojin falan yine etkilemiş olabilir, bana drum şöyle söylemişti, bende düzenli 28 günde bir olurum ama yumurta takibi yaptırdığım zaman 1 ay 17.günde, 2.ay 12.günde, 3. ay 14.günde yumurtlamıştım ve her seferinde yine 28.gün regl olmuştum, drum kadın vücudu makina değil değişebilir dedi o bildiğimiz doğruların hepsi kitabii bilgiler bazen o bilgilere uymayabilriz demişti hak vermiştim bende hadi inşallah bu ay müjdeli haber alırsın:Saruboceq:
veeee kızlar bu ay yine o regl öncesi çıkan muhteşem sivilcem ce dedi bana yani şimdiden belli oldu regl olacağım( her ay olduğu gibi)
herkese iyi geceler....mirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…