"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

slm kızlar ben geldim naber
ya ebroşum kocişlen dün hasret giderdikkaydirigubbakcemile3 bugün ise evle ugraştım şimdide kocişe bikaç halıfileks vardı onları yıkatıyom hava güzelken kurusunlar artık hasretlik bitti:)sen nasılsın datlum
semoşum gelmişsin datlı hamiş ii olmalarına sevindim canım inşş sağlıklada kucaklıyıcaksın ayrıca geçmiş olsun canım yaa bulantılarda erkenden kesilir inşş
sema785 im canım tedavilerin rast gitmemiş şöyle düşün rast gitsede belki negatif sonuç alıcaktın benim gibi iki aşılama rast gitti herşey güzeldi ama olmadı kısmet yaaa vakit zaman dolmadan olmuyo rabbim biliyo zamnını üzülme kaynanan çokmu anlayışsız tedaviine karışabilir mi acaba söylesen belki oda yardımcı olur size canım neyse hakında hayırlısı inş

esmam canım eltim üzüldüm ama eldende bişey gelmiyo sen kendini toparlamışsın yaa en önemlmsi zaten o rabbim yüzünü de güldüürücek inşş canım
aglamada gelmedi kaç gündür hayır olsun inşş

yanlızımm dostlarım yanlızımm yanlızzzzzzz:sinifsinif:nerdesiniz hatunlarrrmafoldumbenkimseler yok .
ebrarım esmam öglen girdim ablamdan ama hatta akşamdan beridir giriyom yazamaan çıkıyorum okuyamıyom bile pc çok kötüydü yemiş kafayı yani.
esmam canım benim çok geçmiş olsun.bende aynısını yaşamıştım kimyasal yani.herşeyde var bir hayır sakın üzülme tatlım.kanama olmasıda normal benim 15 gün oldu kanama.kürtaja kadar gitmemesi de iyi bişy.çok geçmiş olsun cnm benim.
ylnzcım gurbettesin sen sanırım canım sıkma canını.bizler varız bak.birgün bi bebişkon olunce tüm yanlızlıgın gidecek üzülme canım.:teselli:
ebrarım kaçırdım yine seni canom yaaa gökçemide öyle:KK43:(((
makbuşum ablacıgına çok geçmiş olsun canım.iyidir inşallah şimdi.
oyy sevalimi unutmadan yazayımm hoşgeldin canım benim özlettin vallah kızzzzopuyorumnanaktanŞeniz
riçimm dün gelecem dedim fıstıgım ama malesef kaç kez girmeye ugraştım gitti hep net.mafoldumbenyanlız kalmışsın kuşum üzüldüm:KK43:((

esmacıgım hakkına hayırlısı olsun cnm sakın üzme kendını:1hug:
sema785cıgım sende ıkma canını her ıste bı hayır vardır belkı kaynanan gelerek ertelendı
ama belk kendılıgınden olcak bu ay bellımı olur
buarada kaynananla basa cıkamazsan bıze postala bız hallederız:eek:klava::mymeka:kaydirigubbakcemile3
derınım tatlım canın sagolsun fıstıgım elbet bırgün bulusuruzkaydirigubbakcemile3
kış gelıyo gezmelerede gıdemzsınız takılırz elbet yıne sabahlara kadr sen ıyı olda mühı degıl:1hug:
özgülüm ebrarım makberım krsdelencıgıgım merseraycıgım bersucugum semacgım ve dıger kızlar
öpüyorum sekerler sızlerıde
buarada ben cıvcıvı cok özledım nerde bu kız yamafoldumben
aglamacıgım sende gel bacım kayboldun gıttın

ben geldimmm iyi muhabbet etmiş semoşla ebrar
eve geldim ama daha işlerim var kızların banyosu falan kocişimde anasına gitti maç izlemeye :))) akşamda babasıyla köy derneğine gidicekmiş anlayacağınız işlerim bittikten sonra vaktim bol burda olursanız bol bol konuşuruz

yanlızımm dostlarım yanlızımm yanlızzzzzzz:sinifsinif:nerdesiniz hatunlarrrmafoldumbenkimseler yok .
ebrarım esmam öglen girdim ablamdan ama hatta akşamdan beridir giriyom yazamaan çıkıyorum okuyamıyom bile pc çok kötüydü yemiş kafayı yani.
esmam canım benim çok geçmiş olsun.bende aynısını yaşamıştım kimyasal yani.herşeyde var bir hayır sakın üzülme tatlım.kanama olmasıda normal benim 15 gün oldu kanama.kürtaja kadar gitmemesi de iyi bişy.çok geçmiş olsun cnm benim.
ylnzcım gurbettesin sen sanırım canım sıkma canını.bizler varız bak.birgün bi bebişkon olunce tüm yanlızlıgın gidecek üzülme canım.:teselli:
ebrarım kaçırdım yine seni canom yaaa gökçemide öyle:KK43:(((
makbuşum ablacıgına çok geçmiş olsun canım.iyidir inşallah şimdi.
oyy sevalimi unutmadan yazayımm hoşgeldin canım benim özlettin vallah kızzzzopuyorumnanaktanŞeniz
riçimm dün gelecem dedim fıstıgım ama malesef kaç kez girmeye ugraştım gitti hep net.mafoldumbenyanlız kalmışsın kuşum üzüldüm:KK43:((

güzel dileklerin icin saol canim.insallah birgün hepimizin yanlizligi bitecek:lepi:

esmam canım eltim üzüldüm ama eldende bişey gelmiyo sen kendini toparlamışsın yaa en önemlmsi zaten o rabbim yüzünü de güldüürücek inşş canım
aglamada gelmedi kaç gündür hayır olsun inşş
esmacıgım hakkına hayırlısı olsun cnm sakın üzme kendını

sağolun canlarım benim sizler varken benim üzüntüm uçaaaaar gideeeeerkaydirigubbakcemile3
derinim doğru söylüyosun canım kürtaja gitmeden düşük olması daha iyidir

slm kızlar ben geldim naber
ya ebroşum kocişlen dün hasret giderdikkaydirigubbakcemile3 bugün ise evle ugraştım şimdide kocişe bikaç halıfileks vardı onları yıkatıyom hava güzelken kurusunlar artık hasretlik bitti:)sen nasılsın datlum

kııııız bacımmmmm gözün aydın vuslata ermişsiniz:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

makbercim beni de ekler misin uğurlu listeye 7 Ekim tarihim daha önce de selam verdim ama görmediniz sanırım...

hoşgeldın burcucugum aramıza umarım adet görmezsın az kalmıs hayırlısı:1hug:

kıalr ya benım karnım agrıyo erken gelcek sanırım ama neden erken glıcekkı of yaaa:gitme:

makbercim beni de ekler misin uğurlu listeye 7 Ekim tarihim daha önce de selam verdim ama görmediniz sanırım...
canım hoşgeldin aramıza ekledim listeye inşallah uğurlu gelir

selam hanımlar ben geldim valla ölü gibiyim feyza hanımın kitaplarını kapladık belim kopuyor resmen valla şimdi anlıyorum anneciğime neler çektirdiğimi o kaplardı benim kitaplarımı küçükken :KK43:((
sayfa pek ilerlememiş hafta sonu olunca kaçıveriyor bizim güzeller

HEPıMıZE UĞURLU GELıR ıNŞALLLAAAHHHH

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّحِيم

EYLÜL AYI LıSTEMıZZZ.......

zeyn77.......................5 eylül
ltuana........................6 eylül
eylull.........................10 eylül
mız mız......................11 eylül
ceylan83...................17 eylül
casper28...................19 eylül
aglama.....................28 eylül
gundogmadan..........? ...canım üzülmek yok yola devam..
ebrar_53....................?
tüliny.........................?

EKıM AYI LıSTEMıZZZ......

Nesheli......................1 ekim
GokceRana23............5 ekim
uhde...........................7 ekim
burcup35....................7 ekim
richberry....................9 ekim
merseray....................9 ekim
bersuuu....................11 ekim
Derinsu.....................15 ekim
aysen_34..................17 ekim
rapunzel_82..............20 ekim
Makber.....................21 ekim
yellowhot..................22 ekim
sevalemre.................29 ekim

KASIM AYI LıSTEMıZZZ......

esmaaa0202...........2 kasım

HAMıŞLERıMıZZZ....

:nazar:....betty0................:nazar:

:nazar:....semafatih..........:nazar:

:nazar:...sevilim...................:nazar:

:nazar: ...ummahan_d........:nazar:

:nazar:..butterflydsd.......... :nazar:

:nazar:..caneylom............. :nazar:

:nazar:...cssa.....................:nazar:

:nazar:...elalı.....................:nazar:

:nazar:...nehiriver................:nazar:

:nazar:...maviyeshill.............:nazar:

:nazar:...gaye.....................:nazar:

:nazar:...halidedip..............:nazar:

slm hanımlar nasılsınız çok özledim sizleri güzel haberler varmı bakalım

kııııız bacımmmmm gözün aydın vuslata ermişsiniz:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

ayy canımm erdik vuslata valla iki gündür:jeyyar::jeyyar:sırnaşık şey:asigim: senden naber gülüm iisin demi
richim canım bende seni öpüyorum datlum
makbuşum vala annelerin kıymetini bilmiyoz gerçekten zor iş yaa kolay gelsin sanada..
derinim canım bende seni yakalayamdım off kib öpüyorum senide
günüm ve ceylanım nerelerde acaba yaa hiç gelmiyolar hayrola inşş
prensescim aglama hamişş güzel haber o inş bizde sıra sen nasılsın

anlaşılan bugün kimse benimle muhabbet etmek istemiyor
öyle olsun bende kaçıyorum sabah erken kalkıcam ablamın kontrolü var hastaneye götürücem onu.
herkese hayırlı geceler

X