- 31 Ocak 2009
- 12.091
- 24
yanlızımm dostlarım yanlızımm yanlızzzzzzz:sinifsinif:nerdesiniz hatunlarrrmafoldumbenkimseler yok .
ebrarım esmam öglen girdim ablamdan ama hatta akşamdan beridir giriyom yazamaan çıkıyorum okuyamıyom bile pc çok kötüydü yemiş kafayı yani.
esmam canım benim çok geçmiş olsun.bende aynısını yaşamıştım kimyasal yani.herşeyde var bir hayır sakın üzülme tatlım.kanama olmasıda normal benim 15 gün oldu kanama.kürtaja kadar gitmemesi de iyi bişy.çok geçmiş olsun cnm benim.
ylnzcım gurbettesin sen sanırım canım sıkma canını.bizler varız bak.birgün bi bebişkon olunce tüm yanlızlıgın gidecek üzülme canım.:teselli:
ebrarım kaçırdım yine seni canom yaaa gökçemide öyle(((
makbuşum ablacıgına çok geçmiş olsun canım.iyidir inşallah şimdi.
oyy sevalimi unutmadan yazayımm hoşgeldin canım benim özlettin vallah kızzzzopuyorumnanaktanŞeniz
riçimm dün gelecem dedim fıstıgım ama malesef kaç kez girmeye ugraştım gitti hep net.mafoldumbenyanlız kalmışsın kuşum üzüldüm((
esmam canım eltim üzüldüm ama eldende bişey gelmiyo sen kendini toparlamışsın yaa en önemlmsi zaten o rabbim yüzünü de güldüürücek inşş canım
aglamada gelmedi kaç gündür hayır olsun inşş
esmacıgım hakkına hayırlısı olsun cnm sakın üzme kendını
yanlızımm dostlarım yanlızımm yanlızzzzzzz:sinifsinif:nerdesiniz hatunlarrrmafoldumbenkimseler yok .
ebrarım esmam öglen girdim ablamdan ama hatta akşamdan beridir giriyom yazamaan çıkıyorum okuyamıyom bile pc çok kötüydü yemiş kafayı yani.
esmam canım benim çok geçmiş olsun.bende aynısını yaşamıştım kimyasal yani.herşeyde var bir hayır sakın üzülme tatlım.kanama olmasıda normal benim 15 gün oldu kanama.kürtaja kadar gitmemesi de iyi bişy.çok geçmiş olsun cnm benim.
slm kızlar ben geldim naber
ya ebroşum kocişlen dün hasret giderdikkaydirigubbakcemile3 bugün ise evle ugraştım şimdide kocişe bikaç halıfileks vardı onları yıkatıyom hava güzelken kurusunlar artık hasretlik bitti:)sen nasılsın datlum
canım hoşgeldin aramıza ekledim listeye inşallah uğurlu gelirmakbercim beni de ekler misin uğurlu listeye 7 Ekim tarihim daha önce de selam verdim ama görmediniz sanırım...
kııııız bacımmmmm gözün aydın vuslata ermişsiniz:jeyyar::jeyyar::jeyyar: