"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

teşekkürler merseraycım sanada iyi geceler.4-5 günde sana yumurtlama oldu bilemiyorum,şaşkınım,bakalım hayırlısı diyelim

slm kızlar nasılsınız kimseler olmuyo artık sohpetlerimizi çok özledim valla

Hoşbulduk cnm Rabbim hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah sen ne zamandır istiyorsun
canım ben iki yıldır istşyorum kısmet olmadı inş yakında rabbim nasip eder..

canım bende girmedigim de çok özlğyorum evde vaktim oldugu için giriyom sen napcın vakit bulamıyon ki ama arada haber almak ii oluyo
günaydın herkeslerreeeeeeee:ecrin_bebek:

günaydın kızlar nasılsınız?
bugün okula geç gitmenin tadını çıkarıyorum:)

gökçecim sen 2 kez aşılama olmuştun dimi? sende sebepsiz infertilitemiydin;?

uhdecim sanada günaydın sen nasılsın canım
merseraycım günaydın canım sen nasılsın okula geç gitmek bencede güzel valla okull yılları aklıma geldide off ne eziyetti gerçi seninki mecbui:)kolay gelsin
günaydn sevalim naber gızzzzz

merseraycım ben iki kez aşılama oldum evet ama sebepsiz degil eşimde sperm hareket ve morfoloji sorunu vardı bendede guatr ve prolaktin vardı bide laparskopide rahimde septum bulundu alındı benim sorun kalmadı eşimde var şuan seni ben tanıyom aşılama sayfalarında o zaman nickim degişik oldugu için hatırlamaya bilirsin sen şuan neler yapıyosun

gökçem canom kız çok özledim
nassılsın ne var ne yok
hayırlı haberler ver bacım

saol sevalim ya iyiyim çok şükür evde vakit geçiriyom işte birazdn kalkkıp temizlik yapcam ama hiç içimden gelmiyo yaa sen naptın sende varmı degişiklik bakalım inşş güzel haberler vermek nasip olur

öylemi, o zaman hikayemi biliyosundur, ben şimdi kendi haline bıraktım canım 15 tatilde 3.aşılamayı olmak istiyorum ama eşim artık istemiyo yaza kadar bekleyelim diyor bilmiyorum artık bakıcaz,
ne güzel senin sorunun kalmamaış, inşallah eşinin de sorunları ortadan kalkar ve inşallah senden de güzel haberler alırız, eski nickname in neydi, tab, söylemek istemezsen önemli değil, mutlaka değiştirmenin bir sebebi vardır.:1hug:

valahi gökçem hiç yorma kendin dünya işi hiç bitmez
canım benim kas+ıkalrım düşmüştü yani göbek+ düşmesi bizim köyde bir
kadın var göbeğimi kaldırdı
ziyarete gitim
sizin içinde çok dua etim
yarın kontrrole gidecem prolaktin için düşmüşmü diye göğsümden süt gelmiyo acaba düştümü

canım geçmiş olsun, göbek düşmesi nasıl oluyor bilgilendirirmisin beni?

sağol mersaycım
tabiki ağır bir şey kaldırdığında kasıklar düşüyo
yani halk arasında göbe+k düşmesi deniyo
dok+torlar bilmez
bizim oprada b ir kadın var hamile kalmayanları hamile bıraktı valah
göbekdüşmesinden dolayı gebe kal+ınmıyomuş

saol merseraycım yaa rabbim büyük bakalım inş hayırlısı olur canım sizde eger beklemek ii olur diyosanız bekleyin inş bu süre içinde kendi haliyle gelr melegin sana canım merseraycm özele yazıyom sana nickimi hatırlarsın belkki kib öptm
sevalim geçmiş olsun canım benimde göbegim düşmüştü kaldırttım çokk önceleri karnım ağrıyodu kaldırınca ağrıda geçti canım ilacı sürekli düzenli atıyosan düşümüştür canım zaten en büyük belirtisi süt gelmesi ve gögüste dolgunluk olması korkma ilaçla düşer prolaktin canım
neyse kızlar ben biraz evi toparlayım kib öpüyorum sizi

merseraycım göbek düşmesini söyle anlarsın midenin altında bi agrı ve göbeginde şişme sanki su toplmamış gibi basınç yapıyorsa düşme ardır özelikle kasıklarda canım ağrı olur kaldırması ise kolay aç karnına göbek deliginden baskı yaparak yuvarlak çiziyo gibi döndürüyolar öyle yerine geliyo göbek canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…