"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

gökçem atım hep düzenli inşalah meleklerimiz bir gün gelir
sen nasıl oldun gökçem her şey yolundaır inşalah
canım kendini çok yorm a allaha emanet ol öpüyom seni

sevalim düzenli atmışsan sorun yok düşer inş sıkma canını bende işte herzamanki gibi adet olmayı bekliyom bakalım bugün günüm zaten gelirse dr gitcem canım hadi kaçtım görüşmek üzre kib kolay gelsin

canım hayırlısı olsun allah bizim çabalarımızı emeklerimizi boşa çıkarmasın
bende seni çok öpüyom

teşekkürler kızlar bilgilendirdiğiniz için, sizi çok öpüyorum şimdi çıkmam lazım akşam görüşmek üzere...

cift cizginin koyu oldugu yani erken buldugun gun yumurtlamissin anlattigina gore zaten gelen sivi hatta icindeki saydam kirmizilik bazi kadinlarda yumurtladiginda olur diye biliyorum.
iyi ki test almissin belki de cogumuz yumurtlama gunlerimizi yanlis bildigimiz icin bebecikleri tutturamiyoruz:)) yani umarim ondandir cok calisir hallediriz bu sorunu ya da ovulasyon testleriyle bana jinekolig degil ama genel saglik doktorum yumurtlama gunlerini bildigini sansan bile ovulasyon testi al yoksa bildigini saniyor olabilirsin diye uyarmisti beni zaten, ilginc tabii jinekologum takmiyor bunu ama genel doktor uyariyor:))

selam kizlar kimse gorunmuyor aglama neden haber getirmemis hic anlamadim internetinde bir problem yoksa yani.

selam arkadaşlar hepinize.umarım herkes iyidir...
sevalim hoşgeldin canım özlemişim seni yaa.iyisin inşallah canım..
gökcem hala olmamışsın inşallah olursunda hayırlısıyla tedavine başlarsın canım...
günüm nerelerdesin sen bakıyım özlettin kendini...

ebrarım
hoşbulduk canım
bende seni çok özledim
buarda başın sağ olsun canım
kayın valden vefat eti
allah sabır versin rabim bir daha böğle acı yaşatmasın

buralardayim ebrarcim haftasonu ara ara girip okudum haberlerinizi her seferinde acelem vardi bir daha girdigimde yazarim dedim cunku formda da kimse yoktu zaten; bugune kismetmis.
sen nasilsin?

sevalim saol canım allah razı olsun rabbim hiçbirimize yaşatmasın inşallah.bende iyiyim işte bildiğin gibi.sende gezdin geldin memleketini iyi oldu özlem giderdin canım...
günüm saol canım bende iyiyim .merak etmiştim seni canım girmeyince .ceylanımda uğramıyo bişeyemi kırıldı acaba .inşallah sorun yoktur ...

kızlar yaa eski günleri özledim ben cevap yazmak için yetişemezdik .şimdide kimsecikler olmuyo .niye böyle olduk anlamıyorum...

günüm canom nasılsın
her şey yolındanım bacım
özledim kız valahi hepinizi
eeee hayırlı haberler ver bacım

neyse arkadaşlar ben kaçıyorum işlerim var biraz öpüyorum sizi.görüşmek üzere..

evet ebrarım çok güzel geçti
özlem giderdim çok iyi geldi
evet kimsecikler yok makberde uğramıyo eskisi gibi

derinsu tatlım ilacın adı ne doktor mu veriyor senmi alıyorsun eczaneden nasıl kullanılıyor

selam fıstıklar ben geldim valla sabah 7den beri ayaktayım ablamı kontrole götürdüm biraz daha iyiymiş yarın kendim için gidicem bakalım ne dicek doktor..
bu arada aglamaya mesaj attım şimdi doktorda sıra bekliyormuş bana dua edin yazmış haber vericek bana inşallah hamişliği kesinleşerek gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…