"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

hadiyaa benim haberim yok .hava çok kapalı zaten yaa az önce baya yağdı ama şuanda durdu..

canım kansız da değilim kanım gayet iyi neden üşüyom bende anlamadım sıcak basmasında üşüyünce battaniyeye sarılıyom ısınıyom ohhh

allah yardım etsin bitanem inşallah hayırlısıyla bugünlerde geçicek...

doğru diyosun semoşum sıcaktan iyidir kalın giyersin olur biter...

rabbime çok şükürler olsun bugünleride gördüm yaa geçer tabi ama şu hali yaşamak bile bi nimett

öyle canım tabiki rabbim sağlıkla dünyaya gelmelerini nasip etsin.neçok uğraştın bugünleri görmek için...

rabbim en kısa zaman da benim gibi olaı nasip etsin bütün kk daki kızlara hep dua ediyomm

makbuş açk unuttu galiba pcyi .altta gözüküyo ama yok

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
inşallah canım burdaki tüm arkadaşlara nasip olsun inşallah

bizi bizden başkası anlayamaz herşeyin de bi zamanı var ne yapsak ne etsek de zamanı değilse olmaz sabır etmek lazım
sen neler yapıyon ebroş dr ye gitmicen mi seni üzmezsem bi soru sorabilirmiyim canım
sen ne kadrlık düşükler yaptın kaç aylıktı

haklısın canım herşeyin zamanı var bunun bilincinde olmak gerek ..
canım üzmezsin benim ilki 2,5 aylıktı karnımda öldü
ikinci 4 haftalıktı düştü
son yani tüp olanda 6 hafta bitmişti düştü ..
böyle işte .bende enkısa zamanda tedaviye başlıycam .aslında buay düşünüyodum biliyosunkayınvaldem vefat etti olmadı yani .önümüzdeki ay bakalım nasip olursa başlarım heralde.uzatmak istemiyorum ama benim eşimde pek sıcak bakmıyo tedaviye bakalım naapcaz

anladım canım bencede başla derim tedaviye eşinide iknaet herşey çook daha iyi olacak inşş
allah rahmet eylesin canım haberim olmuştuuu

saol semoşum allah razı olsun..
ya eşimde istiyo ama çok yıprandığımı düşünüyo aslında ona kalsa çocuğumuz olmasada olur .okadar rahat yani ben hep ısrar ediyorum .çocukları çok sever ama sen daha önemlisin diyo..ben ilk bebeğimi kaybettiğimde depresyona girdim çok kötüydüm doktor doktor dolaştık .çok şükür atlattım ama ozamandan beri eşimde bi isteksizlik var .neden zorluyoruz diyo..böyle yani..

ebroşum ynlz ben çıkıyom kızlar size iyi sohbetler biraz dinleneyim akşama doğru gelebilirsem yine uğrarım öptüm sizlrriiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…