"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

semoşum benim biraz işlerim var daha sonra görüşürüz olurmu canım.kendine ve bebişlere çok iyi bak .allaha emanet olun..
ynlz canım sende kendine iyi bak .muhabbet edemedik ama daha sonra ederiz inşallah...

eşinde seni düşünüyo bu defa herşey dahagüzel olacak inşşş
ynlz iyiyim canım allaha şükür bulantım şimdi arttı diye çıkıyom yine gelirim inşşş

semoş bende çıkıyom aynı anda yazmışız .neyse hadi görüşürüz cano..

saol semoşum allah razı olsun..
ya eşimde istiyo ama çok yıprandığımı düşünüyo aslında ona kalsa çocuğumuz olmasada olur .okadar rahat yani ben hep ısrar ediyorum .çocukları çok sever ama sen daha önemlisin diyo..ben ilk bebeğimi kaybettiğimde depresyona girdim çok kötüydüm doktor doktor dolaştık .çok şükür atlattım ama ozamandan beri eşimde bi isteksizlik var .neden zorluyoruz diyo..böyle yani..

slm canim..yazdiklarini okudum..üzüntünü paylasiyorum canim:1hug: insallah rabbim en yakin zamanda bebisini kucagina alirsin..esin seninde üzülmeni istemiyodur..onlar icinde zor ellerinden biseyde gelmio..hissettiklerimizide anlamiyolar:sinifsinif::sinifsinif: olur insaallah

ynlz kırılma olurmu canım daha kahvaltı sofram ortada .daldım muhabbete unuttum herşeyi .daha sonra görüşürüz canım..

ynlz çok saol canım .zaten bizi bizden başkası anlamaz .herşey allahtan dua etmekten ve ona sığınmaktan başka bişey gelmez elimizden.

insaallah sonra devam ederiz ebrarcigim..semos bende hamile olunca karnim cok büyük olsun bide bulantim felan olsun istiyorum..delilik belki ama doya doya hissetmek istiyorum iste:)))))))))

hisettklermizi anlıyabilmeleri imkansız onlar farklı dünyanın insanları sanki canım..
buarada sen nekadardır istiyosun?

benimde kahvalti masam duruyo:))) yok canim kirilmam sen isine bak..bende cikiyorum zaten..insaallah tekrar devam edriz..öptm hepinizi

kaydirigubbakcemile3
insaallah sonra devam ederiz ebrarcigim..semos bende hamile olunca karnim cok büyük olsun bide bulantim felan olsun istiyorum..delilik belki ama doya doya hissetmek istiyorum iste:)))))))))

kaydirigubbakcemile3:CüvCüv:
inşallah herşey gönlünce olur canım.birgün olucak buna inan ..:emir_bebek:

bak gidiyorum dedim hala burdayım .burası bağımlı yapıyo yaaa insanı

ben daha yeniyim canim ya.. ay oldu korunmayi birakali:)) suan fazla stresim yok..burya katilmamin sebebi dostluk cok güzel burda herkes cok icten ... bende yanlizim burda kimsem yok ... sicak sohbete ihtiyacim var..

ben daha yeniyim canim ya.. ay oldu korunmayi birakali:)) suan fazla stresim yok..burya katilmamin sebebi dostluk cok güzel burda herkes cok icten ... bende yanlizim burda kimsem yok ... sicak sohbete ihtiyacim var..

ohh iyi canım sevindim uzun zamandır beklemediğin için .rabbim bekletmeden verir inşallah.herzaman gel canım gerçekten başkadır burası .insan kimseyle paylaşamadıklarını paylaşıyo burda .sende yanlız değilsin unutma .hadi çok öptüm görüşmek üzere..:enbuyukkk:

insaaaaaaaaallllllllllaaaaaaaaaahhhhhhhhh hepimiz icin :))))))))))

X