herkese günaydın güzel bir gün olsun inşallah.herkes uykularda galiba...
esmacım üzüldüm canım ama hayırlısı olsun inşallah birdahaki aya gelir bebişin.doktordan güzel haberler alman dileğiyle..
semacım herşeyde vardır bir hayır demekki zamanı gelmemiş canım .üzülme inşallah enkısa zamanda başlarsın tedavine...
canım çokk üzüldüm hayırlısı böyleymiş üzülme olurmu Şeniziyi geceler tatlışlarıııımŞeniz
görüyorum ki beni merak etmişsiniz size iyi haberlerle gelmek isterdim ama malesef adet oldum bu ayki macera da sona erdi sadece kimyasal gebelikle yetindik işte
neyse hiç üzülmüyorum ama elbet zamanı gelince olacak bu iş biliyorum
sizi merakta bırakmamak için yazıyorum yeni adet tarihim 2 kasım listeye eklersiniz
pazartesi günü tekrar muayene için doktora gidip tedaviye devam edicem daha inançla ve daha güçlenerek
ağlamayı merak ettim bende inşallah o süper haberlerle gelir
hepinizi öptmopuyorumnanaktan
canımm sende üzülme yaa vardır bunda da bi hayır belki kendiliğinden gelicektir meleğinmerhaba kızlar ben bu ay 10 gün önce adet oldum çok ama çok kötüyümmafoldumben sizlere daha öncede bahsetmiştim biz 4kere aşılamaya kalkıştık dördünde hep bir önlem çıktı gecen ayda yine aynı bu ay yani yarın tedavi başlıycaktı yine yine olmuycakkkkkk :çok üzgünüm::çok üzgünüm:çünkü benim kaynana geliyor o istanbuldan oturuyorya 5 yıldırda konuşmayız yani tam osmanlı kaynanalardan bu ayda böyle ertelenecek sanırım deliricem be bacılarım buarada belki fazla giremem çünkü kaynana yasakkelime budsenağlamasenağlama
iyiyim canım bende aynı şeyleri yaptım birazdan kocişle gezmeye çıkıcaz şöyle bi yürüyüş yapıcaznapıyım canım herzamanki gibi kalktım kahvaltı yaptım şimdi keyif çayı içiyorum...sen nasılsın üzülmüyosun değilmi?
canım çokk üzüldüm hayırlısı böyleymiş üzülme olurmu Şeniz
canımm sende üzülme yaa vardır bunda da bi hayır belki kendiliğinden gelicektir meleğin
selam fıstıklar ben geldim ama yine çıkıcam kuaföre gidicem ufaklığın saçını kestirmeye sonrada markete gidicem onlara beslenmelik meyve uyu vsç almaya girebilirsem nete gelirim yine öpüyorum hepinizi
esmacım gezin canım biraz açılırsın .benimki çalışıyo malesef zaten istanbulda çok yağmurlu .tam battaniyeyi üstüne çekip tv izleme havası var kaydirigubbakcemile3