"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

herkese günaydın güzel bir gün olsun inşallah.herkes uykularda galiba...
esmacım üzüldüm canım ama hayırlısı olsun inşallah birdahaki aya gelir bebişin.doktordan güzel haberler alman dileğiyle..
semacım herşeyde vardır bir hayır demekki zamanı gelmemiş canım .üzülme inşallah enkısa zamanda başlarsın tedavine...

sağol tatlım inşallah dediğin gibi olur

semacım bundada bi hayır vardır üzülme

ya kızlar benim adet kanamam her zamankinden daha fazla bide pıhtılı. kimyasal gebelikten dolayımı böyle oluyo acaba:1shok:

canım valla pek bilgim yok bu konuda .belki gecktiği içindir ...

napıyım canım herzamanki gibi kalktım kahvaltı yaptım şimdi keyif çayı içiyorum...sen nasılsın üzülmüyosun değilmi?

canım çokk üzüldüm hayırlısı böyleymiş üzülme olurmu Şeniz
canımm sende üzülme yaa vardır bunda da bi hayır belki kendiliğinden gelicektir meleğin

selam fıstıklar ben geldim ama yine çıkıcam kuaföre gidicem ufaklığın saçını kestirmeye sonrada markete gidicem onlara beslenmelik meyve uyu vsç almaya girebilirsem nete gelirim yine öpüyorum hepinizi

napıyım canım herzamanki gibi kalktım kahvaltı yaptım şimdi keyif çayı içiyorum...sen nasılsın üzülmüyosun değilmi?
iyiyim canım bende aynı şeyleri yaptım birazdan kocişle gezmeye çıkıcaz şöyle bi yürüyüş yapıcaz
üzülmüyorum canım ya tabiki biraz burukluk oldu ama geleceği varsa gelirdi zaten üzülmek fayda getirmiyo

makbuşum kolay gelsin canım güle güle git öptüm seni...

esmacım gezin canım biraz açılırsın .benimki çalışıyo malesef zaten istanbulda çok yağmurlu .tam battaniyeyi üstüne çekip tv izleme havası var kaydirigubbakcemile3

yok canım insanın sizin gibi arkadaşları olur da üzülürmü hiç
sana kolay gelsin canımŞeniz

esmacım gezin canım biraz açılırsın .benimki çalışıyo malesef zaten istanbulda çok yağmurlu .tam battaniyeyi üstüne çekip tv izleme havası var kaydirigubbakcemile3

e seninkide güzelmiş be canım çok severim ben şöyle battaniyeyi üzerime çekip film izlemeyi:1rolleyes:

ben çıkıyorum canlarım önce gidip annemin saçını bayayacam sonra da kocişle çıkıcaz tekrar uğrarım:hulya:

esmacım güle güle canım iyi gezmeler sanada...öptüm

semoşum hoşgeldin kuzu .nasılsın bakalım tatlı hamiş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…