"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

buarada gökce hanım buldu kocişini bizi unuttu :jeyyar:

hoşbuldum ebroşum geçmişi okuyodum bugece uyumadım ya miğdem fenaydı şimdide iyi sayılmaz ama gece ki gibide değil sen nsılsın ebroşşş evde tek başın a film kwyfi mi yapcann

canım kusura bakma telefon geldi biraz gecikti cevabım.valla semoşum napıyım yanlız başka türlü vakit geçmez..
cano bulantıların geçer heraldeyaa bazısıda 6 aya kadar devam edermiş.senin öylemi olcak yoksa .olsun canım azcık sabret bunlar tadı tuzu hamişliğin...

burdayım semoşum ..sende benim gibi yanlızmısın yoksa canoo

eşim evde canım yanlız değilim dün dr gittim kontrol vardı iyilermiş allaha şükür henüz harketlerini hissetmiyom yakında hissederim herhalde

valla bende rich gibi kendi kendime konuşuyorum kaydirigubbakcemile3:hulya:akannehir

bulantılarım azalmıştı dün gece fean oldu sadece bu da gececek inş

oh canım maşallah allahım daha iyi etsin seni ve minişleri.peki cinsiyetleridemi belli değil ..

geçicek tabi canım az kaldı inşallah..belkide üşüttün ondan fena oldun canım.genelde hamileler yanarlar ve ince giyerler .tabi sonrada üşütürler .belki seninde öyle olmuştur...

bi daha ki kontrölde cinsiyetler belli olcakmış sağlıklı olsunlardaaa
kan ilaçı verdi nasıl içicem yaaaa

canım tabiki sağlıklı olsunlarda hiçfarketmez ..ama sen biraz hissediyosundur belki??
kan ilacını burnunu sıkıp iç canım önemli ihmal etme .sen üç cansın artık..

istanbul için sel baskını uyarısı yapılmış yine allah korusunnn

haklısın ama ebroş zor yaaaa miğdem bulanıyoooo dr ikiz olduğu için önemli dedii allah yardım etsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…