"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

makberim canom çok çok geçmiş olsun inşalah mühim bir şey yoktur
bende çok özledimm kuzum vallahi zor kendimi atım bilgisayara vallahi
tamam canım çok geçmiş olsun pazartesi artık sizin kafanızı şişiririm yine öpüyom seni kocaman
bu arada kızlar ziyarwetlere gitim hepinizi adını ayrı ayrı söyledim
inşalah kabul olmuştur topiçteki isimlerinizi söyledim olur demi
canom makberim riçhercim bende kaçıyom
ikinizi kocaman öptüm

Allah razı olsun canlarım sağolun bende kaçıyorum gidelimde gelirim yine öpüldünüz

makbuşum geçmiş olsun ablan hastaymış inş şimdi iidir
derinim yaa seninde rüyan değişik ama inşş bu güzel bi müjdenin habercisidir inşşş
ebroşum kociş geldi bide ablam geldi onla dışarı gittik bişeyler aldık şimdide evime geldim cano sen nerdesin
ahh richim yaa üzüldüm ama inşş rabbim hepsini korur bekler caım sıkma bol bol dua et.
sevalim gız geldinmi evine ohh hasret giderdin ailenle nasılsın
aglama ile esma hiç ugramadılar dimi napıyolar acaba

makbuşcum geçmiş olsun ablanın inş. kötü birşey yoktur iyi olmuşur canım benim

canım hoşbulduk sağol, bende bir belirti falan yok ama olduğu zamanları da gördük:) çok kafaya taktığım zamanlar bütün belirtileri yaşıyordum yani psikolojik hamilelik, şimdi artık daha rahatım geçen ay da ne regl belirtisi ne hamilelik belirtisi falan olmadı regl oldum şimdi de hiç bir belirtim yok hayırlısı bakalım Allah büyük

sagol uhdecim bende idare ediyom işte bir hafta sonra gene evimdeyim çay içiyom kocişle sen nasılsın canım

merseraycım hoşgeldin canım aslında ne kadar kafada sabit olursa düşünce bi o kadar belirti yaşıyoruz bende senin gibiydim ama bakalım rahatım artık allah büyük yardım eder inşş bize
kızlarr nie yazmıyonuz yaa ben biraz gezineyim topikte

hoşbulduk gökçecim teşekkür ederim, sen ne kadardır uğraşıyosun canım?

haklsın cnm belırtı yasadıkta neoldukı bendede hıcbısıy yok bakalım allahtan ümıt kesılmez sen ıcını ferah tut olcak ınsallah:Saruboceq:

hanımlar derken tatlım yalnız ben varım bende ıyı sayılırım sen nasılsın

bişi sorcam kızlar ender saraçoğlu soğan kürü yapın ardındanda inicir kürü yapın hamile kalmak istiyorsanız diyo ama incir kürü bide fa soğan kürü 2 defa olcakmış yani bir kaç ay geçince tekrar yapamazmıyız ömrümüzde bir keremi olcak anlamadım bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olurmusunuz ben ilaçlardan vazgeçtim biraz böle denicem bakalım allahımdan hayırlısı

iyi diyelim iyi olalım ağlamaktan gözlerim kör oldu sen iyimisin hayatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…