"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

bişi sorcam kızlar ender saraçoğlu soğan kürü yapın ardındanda inicir kürü yapın hamile kalmak istiyorsanız diyo ama incir kürü bide fa soğan kürü 2 defa olcakmış yani bir kaç ay geçince tekrar yapamazmıyız ömrümüzde bir keremi olcak anlamadım bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olurmusunuz ben ilaçlardan vazgeçtim biraz böle denicem bakalım allahımdan hayırlısı

canım benim bi fikrim yok istersen saraçoğlunun internet sitesinden bakarsan açıklayıcı bilgi bulursun belki

burdayım tatlım bırısı gebelık bölümüne bısıy yazmıs gördünüzmü kızlar
bekar ıkı sorum var dıye okudunuzmu

iyi diyelim iyi olalım ağlamaktan gözlerim kör oldu sen iyimisin hayatım

selam canım neden o kadar ağladın ne kadar zamandır uğraşıyosun canım? moralini bozma Allahtan ümit kesilmez en büyük düşmanın sıkıntı stres zaten, bak ben sebepsiz infertiliteyim 2,5 senedir uğraşıyorum bazı tedavilerde oldum ama hala hamile kalamadım şimdi dua ederek bekliyorum

krsdelencıgım bı problemınmı varkı soğan kürü yapcan
bak cnm soğan kürünü ben bıkez yaptım ıcını temızler dedıler
bende bısıy yok mus sanırsm ıcınde ıltıhabı falan olanlarda akıntı oluyomus bol bol kürü kullandıları zaman bende olmadı daha beter adetım erken geldı tabı cok oldu ben kullanalı pkolulara cok ıyı gelıyomus sanırım
ıncır kürünü bende duydum cok faydası varmıs tavsıye ederım bende olmazsa bu ay denıcem
yumurtaları büyüttüp catlatıyomus

ay kıyamam neden agladın sen bende agladım bgn cok gel sarılım sana fıstıgım:1hug:

burdayım tatlım bırısı gebelık bölümüne bısıy yazmıs gördünüzmü kızlar
bekar ıkı sorum var dıye okudunuzmu

evet okudum canım, bizim yapmadığımız şey kalmıyo hamilelik için, ayakta olan ilişkiyle zaten çok düşük bir ihtimal, regl de olmuş hala olabilirmi diyor,

krsdelen bızı terk ettı galıba sesı cıkmıyo canım ordamsıın

ben yıne kendım yazıp kendım oynuyorum sanırım
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
kızlar sızı protesto edıyorum topıgı actınız kımse gelmıyo
:eek:klava::eek:klava:

ay kıyamam neden agladın sen bende agladım bgn cok gel sarılım sana fıstıgım:1hug:

kızlar ağlamayın ya ağlamak çözüm değil ben de çok ağladım biliyorum bi faydası olmuyo gözyaşları bizi hamile bırakamıyo maalesefsırnaşık şey kendinizi strese sokmayın en büyük düşmanınızdır bu, dur bakalım biz istiyoruz ama Allah istiyomu bakalım daha zamanı gelmedi demekki, bu da bizim imtihanımız inşallah siz benim kadar beklemzsiniz. bende her regl olduğum gün ağlıyordum ve zaten regl dönemim gelmeden kan tahlili yaptıryordum negatif çıkmasına rağmen yinede ümitle regl günümü bekliyodum olunca da kim tutar beni salya sümük.. reglim çok düzenlidir 28 günde bir olurum hiç şaşmaz ona rağmen bekleyemiyordum günümü, tahlillere verdiğim parayla bir aşılama daha yapılırdı yani, şimdi 2 aydır ağlamıyorum dua ediyor ve bekliyorum artık

ben yıne kendım yazıp kendım oynuyorum sanırım
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
kızlar sızı protesto edıyorum topıgı actınız kımse gelmıyo
:eek:klava::eek:klava:

canım ben burdayım başka topiclere de baktığım için geç yazıyorum kusura bakmakaydirigubbakcemile

allah dualarını kabul eder ınsallah cnm bıranönce kavusursun bebegıne

hepinize tek tek teşekkür ediyorum canlarım daha yeni geldik eve çok şükür iyi biraz daha

iyi geceler tatlışlarıııımŞeniz
görüyorum ki beni merak etmişsiniz size iyi haberlerle gelmek isterdim ama malesef adet oldum bu ayki macera da sona erdi sadece kimyasal gebelikle yetindik işte
neyse hiç üzülmüyorum ama elbet zamanı gelince olacak bu iş biliyorum
sizi merakta bırakmamak için yazıyorum yeni adet tarihim 2 kasım listeye eklersiniz
pazartesi günü tekrar muayene için doktora gidip tedaviye devam edicem daha inançla ve daha güçlenerek
ağlamayı merak ettim bende inşallah o süper haberlerle gelir
hepinizi öptmopuyorumnanaktan

merhaba kızlar ben bu ay 10 gün önce adet oldum çok ama çok kötüyümmafoldumben sizlere daha öncede bahsetmiştim biz 4kere aşılamaya kalkıştık dördünde hep bir önlem çıktı gecen ayda yine aynı bu ay yani yarın tedavi başlıycaktı yine yine olmuycakkkkkk :çok üzgünüm::çok üzgünüm:çünkü benim kaynana geliyor o istanbuldan oturuyorya 5 yıldırda konuşmayız yani tam osmanlı kaynanalardan bu ayda böyle ertelenecek sanırım deliricem be bacılarım buarada belki fazla giremem çünkü kaynana yasakkelime budsenağlamasenağlama

X