"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

hepiniz için dua ediyorum kızlar...inşallah tek tek güzel haberlerinizi alıcam.....

gökcem sagol bacım ya ıyı degılım bugünlerde yalnızım yıne cnm sıkılıp duruyo aynı seyler yanı tatlım arada gelır ya ınsana benım kecılerden geldı gıtmıyolar
sen nasılsın ıyı oldun bıraz :1hug:

ayyyyyyy inş canım bunları düşünmek bile güzeelll yaa,düşünsene kucağımızda bebiş,
anammm yazarken bebişler diyesim geldi yaawww

selam kızlar ben geldim daha yeni haberin oldu bu siteden sağolasın makber akşam haber vermiş bende yeni gördüm

selam kızlar ben geldim daha yeni haberin oldu bu siteden sağolasın makber akşam haber vermiş bende yeni gördüm

ay richim yaa genel halimiz artık stresli oldu yaa bende herşeyde bagırıp çağırıyom hemen inş bu günlerde geçer canım
bahcem hoşgeldin nasılsın

aglamacım hadi sen bi test daha yap canımda bizde artık rahatça kutlayalım yaa hamişlğini canımcım
derinim gelmiişşsin karşılaşamadık kuşum nabersinnn yaa hadi saç bakımı yapcan desene

selam bende geldim nabersiniz kızlar?
richim kıyamam sana niye böyle oldun canım.üzülme lütfen herşey yoluna girecek canım...

gökce hanım bana selam yokmu lülülülülülü
çayı içtinmi bitanem ?afiyet olsun sana çaylar feda olsun delüüü .çay çay dedin al sana çay...kaydirigubbakcemile5

valla kimsecikler kalmamış ben kkya giresiye .sorun vardı galiba .neyse hepinizi öptüm kızlar...

evet canım iş nediniyle d.bakırda yaşıyoruz ben aslen konyalıyım ailem falan hepsi ordalar burda bir eşim bir ben başka kimsem yok

canım yaa bende yarı konyalı sayılırım benimde annem konyalı .sevindim valla.orda kimsen yok ama burda seni anlayan birsürü arkadaşın var unutma yanlız değilsin canım.opuyorumnanaktan

naniknaniknaniknanik:mymeka:
yeni gördünüz gökce hanım :dilcikar:
neyse ben iyiyim sen nasıl oldun?

hu huu yine ben :)))) şimdide dizi molası verdim bağımlılık yaptımı temizlik falan dinlemiyor işte :)))

içtim çayımı delüm yaa saolasın düşünmen yeterli sanalda olsa i i geldi soguklarda:9idarre derim cano grip azcık duruyo işte geçer inş sen nasılsın neler yapıyo gıııı delü kızıon banada yaa ben takvimim görünmüyo onu yapmaya çalışıyodum olmuyo

[..[/

ebrarcım sen nasılsın...opuyorumnanaktan

herkese selam..
topıgı bulamıycam sandım..ama sabıtlemıslerkaydirigubbakcemile5
buna cok sevındım...

cumanız muberk olsun
hayırlı cumalar arkadslar[/QUOTE]

canım saol bende iyiyim işte .hiçbi değişiklik yok .öptüm seni tatlım.daha sık uğrada görüşelim olurmu opuyorumnanaktan

makbuşum hoşgeldin canım .kolay gelsin çok yorma kendini bitanem...

hoşgeldn makbuşum yaa bende kalkıcam birazdan dizi izlemeye devam diyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…