"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

richim dün yazmışsın canım sıkılıyo die ama görmemişim hayır olsun cano yaa nie bu kadar üzüldün sen geldde konuşalım canım benim üzme kendini..
ebroşum çay ısmarlamışsın kuşum bana saol datlum pogaça ile güzel gider yani teşekkür ederim

canımmm benimmm kız seninle sohbet etmeyi çok özlemişim ha
doğru söylüyosun canım pazartesi yaparım heralde fazla ümitlenmiyorum zaten opuyorumnanaktan

eltim valla bende özledim muhabbeti canım yaa yaptır bakalım sonuç hayırlı olsun inşş canım dualarım seninlee ümitsiz olma canım rabbim bilir inş senledir inşş

ben olsam yerinde şimdiye kadar çatlamıştım nasıl sabrediyorsun yaa, gerçi hafta sonu geldi anca pztesi olur unutmuşumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar okula gittim geldim sayfa açık kalmış yaaa
neyse şimdilik kaçıyorum ben temizlik yapıyım bari bugün öpüyorum sizi

canlar ben yarısını okuyabildim yaaa işim çıktı girdim kardeşim kahvaltı edelim dedi bıraktım açık hemen gelirim diye ama gelemedim:)
senam ugramış canım benim çok öpüyorum seni hep aramızda ol cnmmmŞeniz

tatlim nasilsin? hic gorusemez olduk? tedavi asilama var mi bir gelisme?

guncum hıc bır gelısme yok..
tedavı ve asılama yontemlerını bıraktım...
hormon ılacları benı mahvettı..
yumurta takıbı yada ası yapalım dedıler olmaz dedım..
bos yere vucuda horman yukluyorum..
bende bekleyeyım bırazcık olmasaa ttup bebek ıcın yeterı kadr horman alırım sansımı oyle denrım dedım

sen nasıılsın....
ben sızlerı okuyorum... takıp edıyorum..sıteye eskısı kadr sık gırmıyorum..
gırsemde gebelık bolumlerınde olmuyorum

canomm inan uzun süredir çok sık girmedim heralde gözden kaçırmışım ekliyorum hemencik

makbusum olsun..bayramda kımsecıkler yokdu bende bayramın ılk gunu oldum
ondan kacmıstırhihoyyyt
selam ben geldimmm .napıyosunuz kızlar ?

ebrarcım sen nasılsın...opuyorumnanaktan

herkese selam..
topıgı bulamıycam sandım..ama sabıtlemıslerkaydirigubbakcemile5
buna cok sevındım...

cumanız muberk olsun
hayırlı cumalar arkadslar

gökçem.makbuşum öpüyorum kızlar şimdi çıkmak zorundayım.saclarımı düzelteyim de dışarı çıkacagız kardeşimle...eşimin çalıştıgı caddeye gidicem iş bakmaya..öptüm canlar.
yellowcum verapunzelim alttas görünüyosunuz öptüm kızlarŞeniz

ayy unutuyodum az daha cumanız mübarek olsun canlarım.ALLAHIM tüm dualarınızı kabul etsin inşallah...

canımbnm görüşmek üzere hoşçakal

derıncım saol canım..
bende senı opuyorum.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Evet,cumanız mübarek olsun Allah dularımızı kabul etsin inş yerimseniben

Merhabalar, bende yaklasik 2.5 yillik evliyim, son 4 aydir deniyoruz. Daha olmadi korkuyorum acaba bi sorunmu var diye..

hayirli cumalar..

kıslarr....nasılsınız....hayırlı olsun yeni topicimiz.....hepinizin güzel haberlerini bekliyorum inşallahhh......öpüyorum.....

slm canlariimm cumaniz mübarek dualariniz kabul olsun en güzel cumalar bizimle olsun inss bacilarim nasilsiniz bakiiimmm........
gökcem beni merak etmissin bacim hala baktiramadim kanda cünkü cok uzak randevu veriyolar bacim bugün almanyaya gitseydim baktiracaktim ama arabamizin deposu delinmis benzin akitiyo aksilik iste zikkim neyse ama garip hallerim var
.......kasiklarim batiyo
.........ellerime uyusukluk giriyo
.........gözlerimin alti cöktü
........sabahta durduk yere oturdum bi güzel agladim
........wc derdim var...birde elim kolum tutmuyo halsizlik var
bunlar olunca galiba kesinlesti gibi test yaptigim arkadasta diyo zaten bi cok kisiye sordum kesin var bacim sende diyor bi tanidigina sormus kadin bi cocuk yapti digerine hamile bende öyle ögrendim olabilir birde adette olmamis kesin var diyo iste son durum bu bende bisey olursa ben makbusuma yazarim haberimi alirsiniz canlarim

betty canim hg tatli hamisimiz bi durumuma baksana gecen test yaptim ikinci cizgi silik cikti simdide bu haldeyim sence varmi

cnm benim bence hamilesin benimkide silik çıkmıştı.....çok sevindim hayırlısı olsun...benim yaptığım testte 2. çizgi silik bile olsa sonuç pozitiftir yazıyodu.....

hayırlı cumalar kızlar çok şey kaçırmışım 3 güngür yeni topiğimiz hayırlı olsun hamişlerle dolsun inşallah bu mübarek cuma gününün bereketi ile. Ağlamacım çok sevindim canım inşallah hamişsindir rabbim tamamına erdirsin darısıda bize inşallah hepinize sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…