"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

benimkide öyle canim silik cikti ama bir iki gün sonra tekrar edecem kanda baktiramadim cünkü burda randevuyu bi kac ay sonraya veriyolar cok kötü ama cagresiz bekleyecem birdaha test yapip bakacam inss dedigin gibidir hala inanamiyorum

hg kardelencim inss canim allahim hayirlisini versin herkese umarim

Ne hos ne güzelmis cuma günü

Cuma tüm müslümanlarin dügünü

Her mümin rabbine dogru cevirir yönünü

Hayirli cumalar dilerim ümmet-i muhammede

ağlama cnm orada sağlık ocağı gibi yerler yokmu...illaki hastanetemi gitmen lazım....

cnm benm inş bebiş geliyo yoldaaa,tebrikler tekrar:teytey::teytey::teytey:

mrb aglamacım kız ben çatlıycam gitte şunu bir halediver canım betto bacımın dedigi gibi git bir saglıocagına veye klinige bitanem

temizlik molası verdim bi bakıyım dedim bizim güzel hatunlar neler kaynatıyor
ex aşkumm bencede bu belirtilere ve test sonucuna göre hamişsin canım bol bol dinlen ağır işlerden kaçın olurmuuu
bettycim hoşgelmişsin canım topici beğenmene sevindim sende bebişte iyisinizdir inşallah doktora gittinmi hiç

hoşbuldum canım ama çıkıcam şimdi temizliğe devam ediyim koltukları çekiştirdim biraz yerlerini değiştirdim şimdide kasıklarım ağrıyor (
neyse öpüyorum sizi ara ara bakarım

canlarim cok sagolun yani artik bende emin gibiyim bilmiyorum burda eczane var ama bilmiyorum orda kan testi yapiyolarmi birde hastane degil kadin dogum uzmanlari özel yerde oluyolar randevu aliyosun günüde atiyorum 3 ay sonra yani 12. ayda gel diyolar cok kötü iste böyle olmasi ilk oldugum icin gec oluyo hastasi olsam dr un haftada aliyolar o zaman

makbuşum hoşbulduk tatlım....cuma günü gittim kalp atışlarını duyduk 8 mm di o zaman şimdi tahminimce 14mm falandır....allahım hepinize yaşatsın bu duyguyu inşallah.....

makbuşum hoşbulduk tatlım....cuma günü gittim kalp atışlarını duyduk 8 mm di o zaman şimdi tahminimce 14mm falandır....allahım hepinize yaşatsın bu duyguyu inşallah.....
aminnn bitanem oy oyyy büyümüş betym yirim kız ben siziii Rabbim sağ salim kucağınada almayı nasip etsin canımm inşallah senin gibi maviş bebişin olur

amin cnm...sağlıkı olsunda....bugün 8. haftamız bitti teyzesi 3. ayımıza giriyoruz.....

ayyy allahim saglicakla kucagina almayida nasip etsin bettycim nasil bi duygu inss hepimizde tadariz canim makbuuuussss neden durmuyosun bacim koltuklarla oynama bisi olcak sana kiiissss :mymeka: dikkat et kendine baciiimmm

allahim ne cabuk gecmis kisss ayyy rabbim günler cabukca gecer zaten bacim degilmi allahimdan hayirlisi betycim rabbim bu günleride yasatsin inss hepimizede canim

ağlamacım inş tez zamanda öğrenirsinde bizde bayram yaparız topictesositososito

bettycim inş, bizede dua et ne olur hamişlerin duası olurmuşş

sagol yellowcum inss gercege döner rüyam dilegim bu mevlamdan hep dualarimizdayiz zaten bacim hangimizin duasi daha makbul bilinmez inss birgün bizde anne olacaz canlariiimm

ayyy allahim saglicakla kucagina almayida nasip etsin bettycim nasil bi duygu inss hepimizde tadariz canim makbuuuussss neden durmuyosun bacim koltuklarla oynama bisi olcak sana kiiissss :mymeka: dikkat et kendine baciiimmm

cnm valla nasıl anlatsam nasıl bir duygu olduğunu....mutluluk...sevinç...korku...hepsi var....inşallah birkaç güne seninde kesinleşince sende anlayacaksın ne demek istediğimi allahım tüm isteyenlere versin....isteyipte olmaması nasıl bir duygu çok iyi bilirim 2 sene 2 ay bekledim ben olmadı...tam aşılamaya karar vetmiştim ki son dakkada geldi minişim.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…