"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

en azından evde fazla bi şey yapma canım ağır falan kaldırma adetin inşallah gelmez de ağrıların devam ederse hemen kan tahlili yaptır ve ağrılarından bahset doktora inşallahhhhhhhhh bebeğin geliyodur. kramp da oluyo mu

evde yatıyorum zaten birşey yapmıyorum canım evet canım oluyor kramplar benim yumurtalarım sağ tarafatan oluşmuş özellikle sağ tarafımdan giriyor kraplar inş. Allahım hepimize nasip etsin

canım ben de istedikten 3 ay sonra oldu ama şubatta düştü sebebini bulamadılar sebepsiz dediler hiç bi sorun yokmuş düşükten sonra da adetin düzensizleşti ama yine tahlillerde bi şey yok doktor klomen ve progestan verdi iki ay ama ne yumurta takibi yaptı ne muayne . o yüzden bu ay doğru düzdün bi doktora gidiyim artık diyorum çünkü düşükten sonra 6 ay geçti halen bi şey yok

geçmiş olsun canım güzel bir dr. git tedaviye baştan başla inş. güzel bebişlerin olur canım

yok o kadar pahalı değil canım

Aslında en azından işe giriyim ondan sonra olsun dedim eşime ama kızıyo bana beni bu duyduya alıştırdın daha ne bekliycez diyokaydirigubbakcemile3 bilmiyorum ne yaparım olmassa onun yanında sigortalı olurum

Aslında en azından işe giriyim ondan sonra olsun dedim eşime ama kızıyo bana beni bu duyduya alıştırdın daha ne bekliycez diyokaydirigubbakcemile3 bilmiyorum ne yaparım olmassa onun yanında sigortalı olurum

bence bebek işini hallet ondan sonra işe gireceksen gir birde iş stresiyle uğraşma canım gerçekten iş ve bebek düşümek stres yapıyor insanı eğer eşin sigortalıysa ondan faydalanabilirsin sen canım

ben hem iş hem bebek her ikisininde stresi inanki perişan oluyorumbirde izin almak sorun yalvar yakar ve gittiğim dr kaldığım yerden 1 saatlik uzaklıkta yollardaki çektiğim çilede cabası yani Allahım en kısa zamanda nasip etseydide kurtulsaydım bu çilelerden

bence bebek işini hallet ondan sonra işe gireceksen gir birde iş stresiyle uğraşma canım gerçekten iş ve bebek düşümek stres yapıyor insanı eğer eşin sigortalıysa ondan faydalanabilirsin sen canım

canım ne yazık ki eşim ssklı değil kendi işi bağkurlu ama birikmişi vaar o yüzden af çıksın diye bekliyo bir yıl içinde çıkarmış ama bebek ne zaman gelir belli olmaz. aslında doğumdan falan korkmuyorum onlar çok fazla tutmuyo da Allah korusun bi küvez falan olsa günlüğü 1-2 milyar . gerçi şimdi çocukların sigortası oluyomuş öyle bi kanun çıkmış. amannnnn bi olsun da napalım katlanırız hepsine Allah sağlıklı sihatlı bi evlat versin yeter ki. feda olsun bebeklerimizeopuyorumnanaktan

canım ne yazık ki eşim ssklı değil kendi işi bağkurlu ama birikmişi vaar o yüzden af çıksın diye bekliyo bir yıl içinde çıkarmış ama bebek ne zaman gelir belli olmaz. aslında doğumdan falan korkmuyorum onlar çok fazla tutmuyo da Allah korusun bi küvez falan olsa günlüğü 1-2 milyar . gerçi şimdi çocukların sigortası oluyomuş öyle bi kanun çıkmış. amannnnn bi olsun da napalım katlanırız hepsine Allah sağlıklı sihatlı bi evlat versin yeter ki. feda olsun bebeklerimizeopuyorumnanaktan

canım sağlık olsunda hepsi oluyor sonrasında sağlıklı sıhhatli evletler versin Allahım hepimize para pul hepsi bir şekilde olup gidiyor zaten

evet canım iş nediniyle d.bakırda yaşıyoruz ben aslen konyalıyım ailem falan hepsi ordalar burda bir eşim bir ben başka kimsem yok

evet canım iş nediniyle d.bakırda yaşıyoruz ben aslen konyalıyım ailem falan hepsi ordalar burda bir eşim bir ben başka kimsem yok

bayağı uzak kalmışsınız ama ne yapcaksın insan bi zaman sonra alışıyo mecbur canım ben biraz dinleniyim akşam da geç yattım bu arada tanıştığıma çok memnun oldum inşallah bu yeni topic hayırlı gelir hepimize adetine kadar görüşürüz inşallah bize de haber ver canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bende memnun oldum canım tabiiki haberi ilk sizlere vercegim merak etme :) görüşmek üzere iyi dinlenmeler canım

günaydın kızlaaaropuyorumnanaktan
adetim 3 gün geçmişti kan vermiştim gebelik testi için değerim 6.61 çıktı doktorum değer çok küçük ama hamilelik şüphesi var bu günden sonra bu değerin hızla yükselmesi gerekiyor dedi 1 hafta sonra testi tekrarlayacaz bakalım hayırlısı olsun artık kızlar:Saruboceq:

öptüm melek makberim inşallah o çocuklara gösterdiğin şevkatin hürmetine Allah sana da nasip eder

cmakbercim Allahım onların yüzü suyu hürmetine sana verecektir inş.canım benim bak işte bizler anne olmaya çalışırken başkaları kendi çocuklarına bakamıyolar bile helal olsun sana canım kimse yapamaz senin yaptıgını çok öpüyorum seni
canlarım benimm amin diyorummm Allah razı olsun sizlerdende
günaydın kızlaaaropuyorumnanaktan
adetim 3 gün geçmişti kan vermiştim gebelik testi için değerim 6.61 çıktı doktorum değer çok küçük ama hamilelik şüphesi var bu günden sonra bu değerin hızla yükselmesi gerekiyor dedi 1 hafta sonra testi tekrarlayacaz bakalım hayırlısı olsun artık kızlar:Saruboceq:
canomm gözünaydınn bebiş yola çıkmıştır inşallah hemen yazmıyorum listeye ayrıca sen doktorun 1 hafta sonra dediğinede bakma 2 gün sonra tekrar yaptır testi

yellowhot uhde ve makbuşummmm canlarım sağolun ama işte tebrik için biraz erken
kimyasal gebelik de olabilir değerin yükselmesine bağlı işte:Saruboceq:

kızlar mrb herkese hayırlı cumalar olsun inşallah..
esmacım hadi bakalım inş degerin yükselir canım elticim benim ama fazla bekletmesine gerek yokt iki güne katlanırsa bebek var demektir canım hayırlı olsun inşş
makbuşum dr kesinleşmiş hadi hayırlısı inş sana ugur getirsin bu dr canım bebein gelir hemencik sana
uhdecim ben çatlatma iğnesi yaptım kaç kez ama bende öğle aşırı ağgı kramp yapmadı biraz şişlik vve kasık ağrısı oldu gögüslerim azcık ağrıdı hemen geçti iki üç güne ama senin inşş bebegin tepkileridir senledir inş canım bebeginn

X