"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

uhde canım bu resimdeki çocuklar senin mi

hayır canım onlar benim yiğenim keşke benimde onlar kadar şeker bebişlerim olsaydı ama maalesef 5 yıldır bekliyorum ama halen gelmedi benim bebişim gelsin diye uğraşıyorum bende canım

canım çok geçmiş olsun Allah korumuş seni çok üzüldüm dr. böyle yapınca insan hastaneye bile gitmek istemiyor inanki bir an önce bebişlerimize kavuşsaydıkta bitseydi bu çilemiz hepimizin
aminn sağol canım aynen öyle işte sonra gitmedim zaten o doktora 1 defa eşine gittim onada iyi diyolardı oda 6 ay sonra geldi 12. ayda yanii.bilemiyorum bu doktor nasıl bi tedavi yolu seçicek ilgilenecekmi hiç bir fikrim yokhaftaya salı gidicem kociş götürücekmiş

kızlar çatlatma iğnesinden sonra ağrılar ne kadar daha devam eder bilginiz varmı? benim bugün 12. günüm hafifleyecegi yerde ara ara şiddetleniyor hiç geçmedi kasık ağrılarım bel agrım bazen kramp gibi giriyor perişen oluyorum nefesin kesiliyor daha ne kadar daha çekecem bunu

inşallah hasta olmazsında gideceğin doktora sadce meleğini görmek için gidersin canımmmm

amin makbuşum ağından bal damlıyo ama açıkcası bu ay o dönemlere pek dikkat etmedik gerçi Allah bilir bi arkadaş adetinden bi gün önce birlikte olmuş hem de bütün ay boyunca sadece o gün ve hamile kalmış o yüzden büyük konuşmıyım yine Allahım mucizesini gösterir inşallah

canım benim bu konuda hiç bir fikrim yok malesef ama inşallah ağrıların sebebi bebişinin oluşmaya başlamasındandır

hayır canım onlar benim yiğenim keşke benimde onlar kadar şeker bebişlerim olsaydı ama maalesef 5 yıldır bekliyorum ama halen gelmedi benim bebişim gelsin diye uğraşıyorum bende canım

Amin canım inşallah seninde olacak . doktora gittin dimi ne dediler

inş. canım iyi bir dr. seni hemen bebişine kavuşturur çektiğin bu sıkıntılarıda unutursun

yaaa Allah büyük iştee
dünde ablacım bana dedi gel test yaptır hissediyorum diye bende yok dedim adetim bittikten sonra oldu sadece imkansız gözüyle bakıyorum ama bunu okuduktan sonra fikrim değiştikaydirigubbakcemile3

canım adetine ne kadar var bi de iğne böyle kramp yapar mı onu bilmiyorum ama ben bu kramplardan korkuyorum hamile olma ihtimalinb varsa bol bol dinlen derim ben

amin bitanemmm inş hepimiz kurtuluruz sıkıntılarımızdan da feraha ereriz

Amin canım inşallah seninde olacak . doktora gittin dimi ne dediler

Amin canım canım gittim hiçbir şey bulamadılar ne bende nede eşimde hemde kaç dr gittim her gittiğim dr tedaviye baştan başladı şimdi yeni dr. başladım klomen verdi çatlatma iğnemide oldum bekliyorum canım, senin durumun nedir??

ben de duyunca çok şaşırmıştım canım hem de bu arkadaş doktora gitti doktor dedi ki sizin asla çocuğunuz olmayak doktor onu söyledikten sonraki ay olmuş. ne fena doktorlar var ya o bir ay nasıl geçmiştir Allah bilir

canım ben de istedikten 3 ay sonra oldu ama şubatta düştü sebebini bulamadılar sebepsiz dediler hiç bi sorun yokmuş düşükten sonra da adetin düzensizleşti ama yine tahlillerde bi şey yok doktor klomen ve progestan verdi iki ay ama ne yumurta takibi yaptı ne muayne . o yüzden bu ay doğru düzdün bi doktora gidiyim artık diyorum çünkü düşükten sonra 6 ay geçti halen bi şey yok

uhdecim çatlama iğnesini ücretli aldın dimi canım ne kadar tuttu fiyatı

ah şu doktorları ne yapmalııklava:moral vericeklerine iyice karamsarlaştırıyolar..

canlarım muhabbetinize doyum olmaz ama ben çıkıyorum biraz uyuklıyım ufaklığı okula yolladıktan sonra temizlik yapıcam nasıl yapıcam bilmiyorum ama mecburennn

bu arada uhdecim bilmediğin için söylüyorum ben eşimin 2. evliliğiyim ilkinden 2 tane kızı var biri 11 diğeri 6 yaşında anneleri olacak insan istemediği için ben bakıyorum:sinifsinif:

neyse öpüldünüz kocaman kendinize iyi bakınŞeniz

canım adetine ne kadar var bi de iğne böyle kramp yapar mı onu bilmiyorum ama ben bu kramplardan korkuyorum hamile olma ihtimalinb varsa bol bol dinlen derim ben

adetime az kaldı canım 7 ekim bekliyorum canım dinlenemem ki yogun çalışıyorum ama yinede elimden geleni yapıyorum kısmet bakalım

öptüm melek makberim inşallah o çocuklara gösterdiğin şevkatin hürmetine Allah sana da nasip eder

cmakbercim Allahım onların yüzü suyu hürmetine sana verecektir inş.canım benim bak işte bizler anne olmaya çalışırken başkaları kendi çocuklarına bakamıyolar bile helal olsun sana canım kimse yapamaz senin yaptıgını çok öpüyorum seni

adetime az kaldı canım 7 ekim bekliyorum canım dinlenemem ki yogun çalışıyorum ama yinede elimden geleni yapıyorum kısmet bakalım

en azından evde fazla bi şey yapma canım ağır falan kaldırma adetin inşallah gelmez de ağrıların devam ederse hemen kan tahlili yaptır ve ağrılarından bahset doktora inşallahhhhhhhhh bebeğin geliyodur. kramp da oluyo mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…