"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ben 26 yasindayim..11 aylik evliyim..almanyaya gelin geldim.cok yanliz hissediyorum kedimi bu yüzden bebegim olsun istiyorumopuyorumnanaktan 4 aydir bebek istiyoruz fazla olmadi ama ben hep hemen oluyo zannederdim.öyle olamdigini ögrenince korkmaya basladim.sonrada burayla tanistim öle iste...bende sizleri tanimak isterimkaydirigubbakcemile5

sağol eylülcüm....allah bu yürek yarasını kimsye vermesin.

be özel tüp bebek merlkezinde yaptırdım bizim dr hemen operasyonu yaptı 5 .haftada alındı 1 tanesi 8 hafta geçti üzerinden

hoşgeldin canım benim de 3 ay sonra olmuştu inşallah senin de yakındır benim ne yazık ki düştü

sağol eylülcüm....allah bu yürek yarasını kimsye vermesin.

amin canım inşallahhhhhhhhhh

az kalmış kırmızılar gelmez inşşş
delilik değil senacım bekle bu arada kendiliğinden gelir inş meleğin sana
ynlz daha yenisin canım en kısa zaman da olur inş ama şimdiden stre yapma sakin ol stres çok etkili

kızlar duydunuz mu bi kadın hamileyken tekrar hamile kalmış Allahım ne mucizeler veriyo

tesekkür ederim eylülcüm insaallah rabbim isteyen herkese verir.

sters yapmiyorum ama regl günleri yaklastikca merak sariyo insaniopuyorumnanaktan ama beklemekten baska care yok

evet ebrarım dün başladım.....

biliyo musunuz belki delilik ama şubata kadar olmazsa şubatta yine aşılama yaptıracam çok acı çektim ama beklemicem göze alacam herşeyi
canım bence bu delilik deil bi topik vardı bebegini kaybedenler ben belki hisselerini anlayamam ama onların hepsi hayata tekrar bi bebekle tutunmuşlardı takdir ettm sen yeterki toparlan ii ol rabbim emeginin karşılığını elbet versek inşşş

canım yurt dışında olman zor memleke samsun galiba inş herşey gzel olur senin için canım daha yeni evlisin 1 yılda dr zaman veriyolar olmazsa tedaviye öle başlıyolar canım inş gerek kalmadan hamiş olcaksın inşş

senacım bence çok iyi yaparsın bekleme acını hafifletir belki .inşallah hayırlı sonuç alırsın canım benim..

kusura bakma senacım jeton köşeli oldu elazığ da yaptırdım canımm

gökcem tulum için çok teşekkürler bitanesin sen yaa .bunun gerçeğini hamiş kalınca ben sana yolluycam

ben çıkıyorum canlarım hepinizi opt.

kızlar benim biraz işlerim var onları bitiriyim inşallah görüşürüz tekrar. ebrar gökçerana makber sena sema ylnz hepinizi öptüm kızlaropuyorumnanaktan

sağol semam,ebrarım gökçem eylülüm hepiniz opt

senacım belki sormakla acını tazeliyom özür dilerim canım sen nezaman yapmıştın operasyon unu kaçıncı haftanda oldu

gülegüle eylullum
senacım gülegüle zaman buldukça gel anlatırsın açılırsınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…