"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

neyse ben yatıyorum artık midem baya fena bulanıyor herkese hayırlı geceler diliyorum:gitme:

iyi geceler makbercim kız işallah sendede var bir şeyler hadi hayyırlısı bitanem adet tarihin nezaman bacım haberini mutlu gelir işallah

Kızlar merhaba biraz geç oldu ama bende anca bulabildim sizleri nasılsınız bakalım varmı hamişler bende hamileydim ama karnımda öldü 3 ay önce bakalım bu ay korunmasız ilk ayım Allah yardımcım olsun 1 haftaya kadar belli olur dualarınızı eksik etmeyin iyi geceler...

günaydınn herkeslere hayırlı cumalar
Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inşallah
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:​

YEMEK SıTEMıZDEN HABERıNıZ VAR MI?yerimseniben​

Son düzenleme:
günaydın makber çok güzel bir dua Allah kabul etsin :Saruboceq:

ben de iyiyim canım sağol..
malesef her zamanki gibi erken kalkmak zorunda kaldım :)))
aslında işimede geldi bu ayın 6sı için randevu aldım kendime gebzenin en iyi doktoru diyorlar hem özel muayenehanesi var hemde devlet hastanesinde görev yapıyor inşallah bu sefer kalıcı doktorum olur çünkü çok sıkıldım doktor değiştirmekten

canım sende doktorlar tarafından muzdarip olanlardansın galiba bende çok çektim inanki şimdiki dr.buldumda rahatladım vallahi doğru birini bulmak ona güvenmek çok zor inanki

aynen canım zaten dış gebeliğimde de doktorun hatası çok büyüktü
eşim o zamanlar erkek doktor istemiyordu mecburen bayana gidiyordum kanama başlayıp değerler düşünce düşük dedi 1 ay oyaladı öyle sürekli kan verdim delik deşik olmuştu kollarım ((
en son düşen değerler tekrar yükselince eşi aynı hastanede görev yapıyor o görsün dedi adam renkli ultrasonda bakmasıyla anında ameliyata aldı
iç kanama başlamış tüp patlamış vs..anlayacağın doktor yüzünden ölümden döndüm

inşallah eylülcüm ama ona giden herkes diyor ki bu güne kadar hamile bırakamadığı kimse kalmamış tedavi yöntemi çok iyiymiş..hayırlısı olsun inşallah son doktorum olur

inşallah eylülcüm ama ona giden herkes diyor ki bu güne kadar hamile bırakamadığı kimse kalmamış tedavi yöntemi çok iyiymiş..hayırlısı olsun inşallah son doktorum olur

amin canım inşallahhhhhhhhh ne güzel. ben de aynen senin dediğin gibi bi doktor duydum bizim burda herkez övüyo Ben de bu ay da hasta oldukatan sonra gidiyim diyorum canım en son düşük zamanı başka doktora gitmiştim. o da ufak bi hastaneydi zaten ilgilenmiyolar. en azından yumurta takibi falan yapar diyorum yoksa bu gününü tutturma olayından fenalık geldi açıkcası ben artık dikkat etmiyorum

canım sende doktorlar tarafından muzdarip olanlardansın galiba bende çok çektim inanki şimdiki dr.buldumda rahatladım vallahi doğru birini bulmak ona güvenmek çok zor inanki

uhde canım bu resimdeki çocuklar senin mi

canım çok geçmiş olsun Allah korumuş seni çok üzüldüm dr. böyle yapınca insan hastaneye bile gitmek istemiyor inanki bir an önce bebişlerimize kavuşsaydıkta bitseydi bu çilemiz hepimizin

inşallah hasta olmazsında gideceğin doktora sadce meleğini görmek için gidersin canımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…