"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

gökcecim aslinda giresunluyum ama samsunda oturuyodum ondan sehri öle yazdim :emir_bebek: ilk evlendigimde korunmak icin ilac almaya doktora gitmistim bana bebk istediginde önce muayene olmalisin demisti.bende randevu aldim gelecek hafta gidicem.insaallah bir sorun olmaz :emir_bebek:

ya ben de ona şaştım şimdi ben 11+3 iken yaptırdım seninki erken yapılmış benimkini neden bukadar geç yaptılar dicem ama doktorum benimkini belki kendi düşer diye beklemişti ondan heralde gerçi doğumda 2 hafta geri olduğumuzu öğrendik demekki o zaman 9+3 imiş ama yine çok geç seninkine göre neyse opt canım

senam güle güle canım hep gel özletme kendini canım benim.herşey gönlünce olsun..

bende öptüm canım bebek ne kadar büyürse o kadar riskli olur demişti benim dr o yüzden hemen aldı kendiliğinden düşmesini beklemedik neyse canım kendine iyi bak görüşürüzz

güle güle senacım kib öptüm canım görüşmek üzreeee
ne demek ebroşum senin için puanlar feda olsun sen alamazsan ben alırım arkadaşma aşkk olsun :)
güle güle sanada eylülcüm kib öptüm
ylnzcım canım inş dr da herşey normal çıkar kendine dikkat et stresten uzak ol kendini üşütme bol bol çalış yumurtlama zamanlarında canım:)

hanımlar neden sustunuz ay sırtım ağırıyo bulaşıkları toplıcam hiç halim yokk biraz daha beklimm

semoşum vlla ben sizi dinliyorum .bugün keyfim yok pek nedense ..

benide kizim olursa adini gökce koymak istiyorum:ecrin_bebek:eek:puyorumnanaktan kücüklük hayalimdi insaallah gerceklestirebilirim

kızlar ben kaçar ablam çay bırakmış gece gelirim inşş öptüm hepinizii

kızlar eşim geldi ben kaçıyorum yemek yiycez öpüyorum sizi kendinize iyi bakın..semoş özletme kendini canım..byyyy

semoşum daha gelmedi kocişim ya henüz sınavları bitmedi bitince gelir inşş yaa dua etki güzel geçsin emi datlumm
ylnzcım bende o simi bırakmayı düşünüyom yaa bakalım kısmet olurda inş bırakırızz

ebroşum ben çıkıcaktım ama sen önce kaçtın haa neyse kib öptüm
semoşum görüşürüz bacım inşş yine benim yegende geldi çağırıyolar çıkıyom

afiyet olsun ebroşum görüşürüz allaha emanet olll
allah kolaylık versin bacımm sınavları çooook güzel geçer inşşş

bende cikiyorum arkadaslar.ilk günde böyle güzel insanlarla tanismak güzeldi..insaallah hep güzel haberlerinizi duyarim artik..hoscakalin :emir_bebek::emir_bebek:

amin semoşum inşş canım arada böle ugra girersende çagrı at gelem konuşalım bütün gün annemlerde yalnızım zaten ok bacım hadi kaçar bennnnopuyorumnanaktan:eek:
ylnzcım sende gel buraya canım uğra kib öptüms enide

ıyıaksamlar kızlar nasılsınız
msjımı sadece aglamayla makbus okumus sanırım mafoldumben
ben bgn hıç ıyı degılım nedense kasvet basıyo aglamak tutuyo her dakka
yenı gelen arkadaslar hosgeldınız aramıza

X