"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

selam canım arkadaşlarım uzun zamandır uğrayamıyorum hoş sayfalarda pek ilerlemiyor zaten.
Selinimin doğduğundan beri sorunları bitmedi.sarılıktı kolikti derken şimdide diş ağrısı ve soğuk algınlığı eklendi üstüne heralde çocuklar okuldan taşıdı eve hasta oldu kuzum zaten çok nazlıydı şimdi hepten nazlandı.onun dışında uyku sorunumuz var hanfendi fena alıştı yanımda yatmaya beşiğinde yatırmıyorum..inanın sizlerle muhabbet etmeyi çok özldim sakın aklınızdan unuttuğum falan geçmesin inanın kendime bile vakit ayıramıyorum 7/24 pijamalarla geziniyorum.selin zaten vaktimin çoğunu alıyor sonrada yemek temizlik derken bitkin düşüyorum.5 gün sonra 6 aylık olucak bende doktora gittim doğum kontrol hapı verdi kullanmakta istiyorum ama çoğu kişi tavsiye etmiyor ne yapıcam şaşırdım..
bu arada günüm uğramış maşallah kocaman olmuş bebiş canım inşallah sağ salim kucağına alırsın.darısı diğer arkadaşların başına inşallah..
şimdilik bu kadar kuzucuk biraz daha büyüse daha sık gelicem.hepinizi öpüyorum en kocamanından:KK54:kendinize çok iyi bakın canım arkadaşlarım:79:

makbuşum çok gecmiş olsun canım allah yardım etsin bebiş olunca gerçekten zor oluyo inan bende çocu zaman pijamalarla geziyorum kendimi aynada göremiyorum bile..
günüm maşallah canım inş saglıkla kucagına aldıgın günleride görürüz inan ki bende msn yi açmıyorum bile bazen face e takılıyorum o kadar bigün karşılaşırsak konuşalım özledim bende hepinizle muhabbet etmeyi..

selam kızlar
bugün makberim ve gökçem de uğramış
aynen kızlar size katılıyorum helede okula başladım ya daaha saçımı kaşıyacakvaktim yok kızım da hastalandı hastanelerde geçiyo vakit hep üşütmüş bebeğim inşallah çabuck iyileşir
günün yolun yarısı çoktan devirmişsin maaşallah allah sağlıcakla kucağına da aldığını göstersin
ebrarım derinim kızlar dua ediyorum sizler içinde inşallah daha fazla bekletmeden gelsin melekleriniz
öpüyorum hepiniz kocaman

selam canım arkadaşlarım uzun zamandır uğrayamıyorum hoş sayfalarda pek ilerlemiyor zaten.
Selinimin doğduğundan beri sorunları bitmedi.sarılıktı kolikti derken şimdide diş ağrısı ve soğuk algınlığı eklendi üstüne heralde çocuklar okuldan taşıdı eve hasta oldu kuzum zaten çok nazlıydı şimdi hepten nazlandı.onun dışında uyku sorunumuz var hanfendi fena alıştı yanımda yatmaya beşiğinde yatırmıyorum..inanın sizlerle muhabbet etmeyi çok özldim sakın aklınızdan unuttuğum falan geçmesin inanın kendime bile vakit ayıramıyorum 7/24 pijamalarla geziniyorum.selin zaten vaktimin çoğunu alıyor sonrada yemek temizlik derken bitkin düşüyorum.5 gün sonra 6 aylık olucak bende doktora gittim doğum kontrol hapı verdi kullanmakta istiyorum ama çoğu kişi tavsiye etmiyor ne yapıcam şaşırdım..
bu arada günüm uğramış maşallah kocaman olmuş bebiş canım inşallah sağ salim kucağına alırsın.darısı diğer arkadaşların başına inşallah..
şimdilik bu kadar kuzucuk biraz daha büyüse daha sık gelicem.hepinizi öpüyorum en kocamanından:KK54:kendinize çok iyi bakın canım arkadaşlarım:79:
ben o kuzuyu yer yer bitiririmmmmm:KK52:anası suratlı nolcak:KK1:
cano zaman ne cabuk geçiyo yaf off duygulandırdınız beni yaffff:KK43::nazar: :nazar: :nazar:
makbuşum çok gecmiş olsun canım allah yardım etsin bebiş olunca gerçekten zor oluyo inan bende çocu zaman pijamalarla geziyorum kendimi aynada göremiyorum bile..
günüm maşallah canım inş saglıkla kucagına aldıgın günleride görürüz inan ki bende msn yi açmıyorum bile bazen face e takılıyorum o kadar bigün karşılaşırsak konuşalım özledim bende hepinizle muhabbet etmeyi..
al güzel bi anne daha:KK19:canım benim..bu gece senin makbuşun ceylanın ve günümün yazılarını ard arda okuyunca çok duygulandım..ne çok özlemişim sizlere böyle tek tek alıntı yazmayı:KK43:
selam kızlar
bugün makberim ve gökçem de uğramış
aynen kızlar size katılıyorum helede okula başladım ya daaha saçımı kaşıyacakvaktim yok kızım da hastalandı hastanelerde geçiyo vakit hep üşütmüş bebeğim inşallah çabuck iyileşir
günün yolun yarısı çoktan devirmişsin maaşallah allah sağlıcakla kucağına da aldığını göstersin
ebrarım derinim kızlar dua ediyorum sizler içinde inşallah daha fazla bekletmeden gelsin melekleriniz
öpüyorum hepiniz kocaman

Allah razı olsun cnm çok sagol...tahmin ediyorum senide..hem okul hem ev ve çocuk yoruyodur..yinede bizi unutmadıgın için sagol...

kızlar valla öyle mutlu oluyorumki sizin bu yazdıklarınıza...birlikte üzülüp agladıgım canım arkadaslarım bugün birer anne...Allahım bebişlerinizi de sizi de nazarlardan korusun..inanın bu gece bu topice girince çok duygulandım..eskiler ard arda yazmış eski günlerdeki gibi..umarım bigün hepimiz onlıne olarak toplanırız böyle sizi seviyorum :KK58:

ay derinim bende sizleri ösledim ama geliyom kimse olmuyo kk da dolanıp çıkıyom bende eskisi gibi inş gene görüşebilirizz:KK16::KK16::KK19:

selam güzeller nasılsınız
biz iyiyiz günlerin hızlıca geçip gitmesini istiyorum...inşallah oğluşum acele etmez
derinim-ebroşum-gökçem-ceylancım-makbuş ve adını sayamadığım diğer kızlar hepinizi çok özledim:KK16::KK16::KK16:

ay pingucum ben girdim de senin yazını hiç görmemişim inan ki yoksa muhakkak yazardım canım bizler iyiyiz senide özledik diger topicte konuşuyoz gerçi ama karşılaşmıyoz -pek fazla :KK43:

ay kızlar yazıp yazıp çıkıyoruz kimsenin birbiriyle karşılaştığı yok...
eee artık bebişlerimizle uğraşıyoruz Allah böyle güzel uğraşları hep nasip etsin...
Allah ım derini ebrarı ve bebişlerinin yolunu gözleyen diğer tatlı arkadaşlarımı daha fazla bekletme yarabbim... amin...
benim miniğimin de sürekli elleri ağzında kızlar dişetleri kaşınıyo heralde bi huzursuzluk var sürekli yavrumda onunla uğraşıyorum bütün gün...
öpüyorum herkesiii:KK54:

selam kızlar nasılsınızzz
biz kızımla tatili evde geçiriyoruz
kuş uykularından birine yattı bende foruma bi bakıym dedim ne var ne yok pek uğrayanda olmamış gerçi
minnoşum 8 ayını geçti hala dişimiz yok ama üstünde bi huysuzluk var gece uykuları delik deşik en az 10 kere kalkıyoruz dişler iyice kabarmış ama ne zaman patlar bilemiyoruz her huysuzluğunu da dişine veriyoruz tabii
ebrarım derinim günüm senamm kızlar sizler nasılsınız
gökçem makberim minnoşlar ne durumda
öpüyorum hepinizi kendinize ii bakın:))

selam güzeller yine uzun süre uğrayamadım kusuruma bakmayın ama hepiniz aklımdasınız..moralim acayip bozuk şuan uzun uzun anlatamıcam ama bu durumla ilgili bir konu açtım link veriyorum okursanız anlarsınız.hepinizi çokk seviyor ve kocaman öpüyorum canlarım:KK54:

selam kızlar nasılsınız bugün eskilerin günü sanırım üst üste tesadüf olmuş ceylanla makber de gelmiş umarım iyisinizdir ben kızlarla uğraşşıyorum koştur koştur bütün gün zaman anca yetiyor hatta yetmiyor tabi Allah yokluklarını göstermesin onlarla zaman geçirmek çok güzel ama inanın sizlerle geçirdiğim zamanlar da çok güzelmiş sizleri seviyorum öptümmmmmmmmmmmm

merhaba kizlar, makbercim konunu okudum cok uzuldum umarim hemen iyi haberlerini aliriz kizimizin. baska doktorlar eminim bu kadar kotumser konusmayacak yavru kusum hemen duzelsin Insallah.

kizlar nasilsiniz, cok sukur ben iyiyim nisan basi Allah kismet ederse ogluma kavusacagim:)
hepinizi opuyorum umarim guzel yarin baktigimda guzel haberlerinizi gorurum.

mrb kızlar bende epeydir ugrayamıyodum malesef kızım hasta oldu ayrıca bende hasta oldum kızım bronşolit bende bronşit oldum :KK43: 4 gün kaldık hastanede serum antibiotik tedavisi buhar uygulandı çıktık evimdeyim şimdi kızımda birazdaha iyi çok şükür erken fark ettik :KK43:
ceylanım bende seni ve yegenimi öpüyorum canım kolay gelsiin sanada
eylülcüm kızçeler yoruyolarmı seni benim bi tane akşam nasıl oluyo fark etmiyorum yaa allah kolaylık versin canım
günüm hoşgeldin canım maşallah demek nisanda geliyo yegenimiz isim düşündünüz mü? nisan 30 da benim dogum günüm :)
makbuşum çok geçmiş olsun canım umarım kızım igleşir rabim şifa versin seninde yardımcın olsun .. :KK43:
esma eltim gelmişsin karşılaşamadık bebegine kim bakıyo çalışıyodun ? senide onuda öpüyorum canım
bersum az kaldı yegenimiz geliyo hadi hayırlısı ile kucagınada al inş canım benim
derinim ebroş boncugum nuruncum sevalim semoşum kızlar öptm sizleride

selam kızlar nasılsınız bugün eskilerin günü sanırım üst üste tesadüf olmuş ceylanla makber de gelmiş umarım iyisinizdir ben kızlarla uğraşşıyorum koştur koştur bütün gün zaman anca yetiyor hatta yetmiyor tabi Allah yokluklarını göstermesin onlarla zaman geçirmek çok güzel ama inanın sizlerle geçirdiğim zamanlar da çok güzelmiş sizleri seviyorum öptümmmmmmmmmmmm
canım seni çok iyi anlıyorum aynen zamanım ancak yetiyor kii senin 2 tane çok zor..öpüyorum seni
merhaba kizlar, makbercim konunu okudum cok uzuldum umarim hemen iyi haberlerini aliriz kizimizin. baska doktorlar eminim bu kadar kotumser konusmayacak yavru kusum hemen duzelsin Insallah.

kizlar nasilsiniz, cok sukur ben iyiyim nisan basi Allah kismet ederse ogluma kavusacagim:)
günüm çok sağol bitanem inşallah dediğin gibi olur.bir kaç gündür bir şurup kullanıyorum maşallah güzel fayda etti rahat yapabiliyor.seninde çok az kalmış ya zaman ne hızlı gçti inşallah sağ salim kucağına aldığınıda görürüz bitanem
mrb kızlar bende epeydir ugrayamıyodum malesef kızım hasta oldu ayrıca bende hasta oldum kızım bronşolit bende bronşit oldum :KK43: 4 gün kaldık hastanede serum antibiotik tedavisi buhar uygulandı çıktık evimdeyim şimdi kızımda birazdaha iyi çok şükür erken fark ettik :KK43:
eylülcüm kızçeler yoruyolarmı seni benim bi tane akşam nasıl oluyo fark etmiyorum yaa allah kolaylık versin canım
günüm hoşgeldin canım maşallah demek nisanda geliyo yegenimiz isim düşündünüz mü? nisan 30 da benim dogum günüm :)
makbuşum çok geçmiş olsun canım umarım kızım igleşir rabim şifa versin seninde yardımcın olsun .. :KK43:
esma eltim gelmişsin karşılaşamadık bebegine kim bakıyo çalışıyodun ? senide onuda öpüyorum canım
bersum az kaldı yegenimiz geliyo hadi hayırlısı ile kucagınada al inş canım benim
canım büyük geçmiş olsun sanada gökçemizede çok üzüldüm..inşallah çabucak atlatırsınız.bu aralar salgın varmış hastaneler hep bronşitli bebeklerle dolu.inşallah kuzucum çabucak iyileşir

ay kızlar yazıp yazıp çıkıyoruz kimsenin birbiriyle karşılaştığı yok...
eee artık bebişlerimizle uğraşıyoruz Allah böyle güzel uğraşları hep nasip etsin...
Allah ım derini ebrarı ve bebişlerinin yolunu gözleyen diğer tatlı arkadaşlarımı daha fazla bekletme yarabbim... amin...
benim miniğimin de sürekli elleri ağzında kızlar dişetleri kaşınıyo heralde bi huzursuzluk var sürekli yavrumda onunla uğraşıyorum bütün gün...
öpüyorum herkesiii:KK54:
esmacım nasılsın canım miniş diş çıkarıyo galiba hayırlısı olsun çok huysuzdur şimdi allah kolaylık versin canım .güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım öpüyorum senide minişide
selam kızlar nasılsınızzz
biz kızımla tatili evde geçiriyoruz
kuş uykularından birine yattı bende foruma bi bakıym dedim ne var ne yok pek uğrayanda olmamış gerçi
minnoşum 8 ayını geçti hala dişimiz yok ama üstünde bi huysuzluk var gece uykuları delik deşik en az 10 kere kalkıyoruz dişler iyice kabarmış ama ne zaman patlar bilemiyoruz her huysuzluğunu da dişine veriyoruz tabii
ebrarım derinim günüm senamm kızlar sizler nasılsınız
gökçem makberim minnoşlar ne durumda
öpüyorum hepinizi kendinize ii bakın:))
ceylanım demek senin kurabiyede huzursuz allah kolaylık versin inşallah sıkıntısız çıkarır dişlerini özledim canım iyi bak kendinede kurabiyeyede
selam güzeller yine uzun süre uğrayamadım kusuruma bakmayın ama hepiniz aklımdasınız..moralim acayip bozuk şuan uzun uzun anlatamıcam ama bu durumla ilgili bir konu açtım link veriyorum okursanız anlarsınız.hepinizi çokk seviyor ve kocaman öpüyorum canlarım:KK54:
kuızum kıyamam ben selinime demek sorun hala devam ediyo oyy yesin teyzesi onu ya allahım şifa versin inşallah canım özledim seni
selinide senide çok öptüm bitanem
eylülcüm canım arkadaşım arada benim topicede geliyosun çok mutlu ediyosun beni
iyisin inşallah canım ikizlerde iyidir umarm seni çok yoruyolar değilmi allah kolaylık versin tatlım çok öptüm

günüm maşallah çok az kalmış sağlıkla kucağına al oğluşunu inşallah
msnde arada konuşup özlem gideriyoruz ama eski günleri özlüyorum canım

cano öpüyorum seni kuzuma ve kendine iyi bak

BERSUM sen nasılsın canım arkadaşım çok az kaldı dualarım seninle öptüm canım
hanımlar derinimin pc bozuk gelemiyo merak edersiniz belki diye yazmak istedim
hepinizi çok çok öptüm .buarada bende durumlar aynı değişiklik yok

oğlum ege yi 21 günlükken 3 ay önce melek oldu gitti
şimdi tekrardan gebe kalmak istiyorum ama sezaryanla dogurdum için dr 2 yıl dan önce olmaz dedi ve tüp bebekle sadece hamile kalabilirim 2 yıl cok uzun önceden kalan varmı

hayırlı cumalar olsun
ebroşum öperim datlum sende kib canım
bersumun az kaldı hayırlısı ile sag salim kucagına da alır inşşşş
derinime slm söyle ebroşum bizim yerimize özledik onuda :)

X