esensedacım hakkında hayırlısı olsun rabbim çok bekletmesin inşallahh
kızlar moralim bozum netim çok az memurluk hayallerim suya düşüyo galiba :84:
canım tüp bebeğe karar vermişsiniz hakkınızda hayırlısı olsun inşallah meleğin gelir sana..kocaman öpüyorum seniselam kızlar uzun bi aradan sonra tekrar yazıyorum bi ara geçen haftalarda girdim ama sayfa bakımdaydı
gerçi bende internete fazla girmiyorum eşim kızıyo sadece haftasonları zaten dizilerdende fırsat bulamıyorum neyse umarım hepiniz iyisinizdir biz eşimle tüp bebek yapmaya karar verdik sağlık kurulu raporu alıcaz inşallah geçen hafta rahim filmi çekildim çektirmeden önce çok korktum ama allaha şükür korkulacak bişey yokmuş,ağrım oldu tabii ama korktuğum kadar değil neyse hepinizi öpüyorum hepiniz allaha emanet olun
sorma tatlım büyüttüm ama ne zorluklarla çok yaramaz bir kızım var..zor yanında hiç kalıyor :))bu arada hepinize merhaba makbuşcum cimcimeyi büyütüyorsun nasıl annelik çok zor değil mi hamile iken b,ile zor doğunca napıcaz bakalım senden ceylancığımdan gökçemden püf noktalarını öğrenicez artık tecrübelerinizi alırım sık sık
sende beyaz aldın demek mobilyalarınızı eminim çok güzeldir..şimdi aklıma gelen şunu al yada alma diyebileceğim pek bişey yok..ben en az puset kullandım öylece duruyor.gökçemin dediği gibi bol bol çıtçıtlı uzun kollu kısa kollu badilerden al onlar çok işime yaradı hatta tüm yaz onlarla yattı diyebilirim..kesinlikle yeni doğan kıyafetlerinden çok alma inan bana çok çabık büyüyorlar ben çoğunu giydiremedim bile :)) tulumlara gelince ben çok rahat ettim tulumlarla bi sıkıntı yaşamadık ama benim cadı alt üst takımları pek sevmiyor sürekli tepindiği için altı hemen çıkıyor:))bol bol sade üstlerden ve arkası naylon önlüklerden al..şimdilik bunlar canım sen sorarsan yine cevaplarımbu arada bende yavaştan hazırlıklara başladım bebişimize beyaz mobilya beşiğini-yatağını ve uyku setini aldık allahım sağlıklı günlerde bebişimi içinde yatırdığım günleride göstersin inşallah
tecrübeli annişler şunu al çok işime yaradı ya da şunu hiç kullanmadım hiç gerek yokmuş dediğiniz şeyler varsa paylaşırsanız çok sevinirim
canım tüp bebeğe karar vermişsiniz hakkınızda hayırlısı olsun inşallah meleğin gelir sana..kocaman öpüyorum seni
sorma tatlım büyüttüm ama ne zorluklarla çok yaramaz bir kızım var..zor yanında hiç kalıyor :))
sende beyaz aldın demek mobilyalarınızı eminim çok güzeldir..şimdi aklıma gelen şunu al yada alma diyebileceğim pek bişey yok..ben en az puset kullandım öylece duruyor.gökçemin dediği gibi bol bol çıtçıtlı uzun kollu kısa kollu badilerden al onlar çok işime yaradı hatta tüm yaz onlarla yattı diyebilirim..kesinlikle yeni doğan kıyafetlerinden çok alma inan bana çok çabık büyüyorlar ben çoğunu giydiremedim bile :)) tulumlara gelince ben çok rahat ettim tulumlarla bi sıkıntı yaşamadık ama benim cadı alt üst takımları pek sevmiyor sürekli tepindiği için altı hemen çıkıyor:))bol bol sade üstlerden ve arkası naylon önlüklerden al..şimdilik bunlar canım sen sorarsan yine cevaplarım
ay kız nerelerdesin sen özledim yaa sagol canım büyüyo çok şükür kızım raabbim senin oglunuda saglıkla büyütmeni nasip etsin ara da sende gel bide bersumu hamile canım :)slm kızlaaaaar kaç ay oldu ya görüşmeyeli maşallah hamişlerimiz doğurmuş tatlı eltim de kendi gibi tatlı bi kız doğurmuş makbuşun kızını duymuştum Allah analı babalı büyütür inşallah başka kimler var kızlar hamişler doğum yapanlar derinim sen napıyosun canım kızlar çok merak ediyorum sizleri şöyle haberler hakkında kısa bilgiler verin bakayım
bu arada ben de doğum yaptım oğluşum doğukanım 3 aylık oldu çok yaramaz ama hayatımın anlamı o benimEmir Bebek
hepinizi öpüyorum
ay kız nerelerdesin sen özledim yaa sagol canım büyüyo çok şükür kızım raabbim senin oglunuda saglıkla büyütmeni nasip etsin ara da sende gel bide bersumu hamile canım :)
slm kızlaaaaar kaç ay oldu ya görüşmeyeli maşallah hamişlerimiz doğurmuş tatlı eltim de kendi gibi tatlı bi kız doğurmuş makbuşun kızını duymuştum Allah analı babalı büyütür inşallah başka kimler var kızlar hamişler doğum yapanlar derinim sen napıyosun canım kızlar çok merak ediyorum sizleri şöyle haberler hakkında kısa bilgiler verin bakayım
bu arada ben de doğum yaptım oğluşum doğukanım 3 aylık oldu çok yaramaz ama hayatımın anlamı o benimEmir Bebek
hepinizi öpüyorum
slm kızlar bu yazım her zamankinden fazla olcak çünkü erken doğum yaptım ölümden döndüm 31 haftalık doğurdum daha doğrusu beni kurtarmak için bebeği almak zorunda kaldılar gebelik zehirlenmesinden yüksek tansiyon oluştu bir hafta hastanede gözetim altında tutuludum tansiyonu düşüremediler sonra dahada kötü olunca acil sezeryan yaptılar tabi burda suçlu aramak gerekirse doktorumdan başkası değil biliyosunuz çok şişiyorum enfeksiyon falan var diye yazmıştım meğer bu zehirlenmeden oluyomuş kaç kez söylediğim halde bi kanlarıma bakmadı önlem alınıyomuş halbuki neyse herşeyde bi hayır var diyorum artık bebeğim yoğun bakımda kaldı 3 gün şimdi normal küveze aldılar 1600 dğdu şu an 1450 ye geri düştü ödemi inince herşey allahtan tabi eğer yiyecek ekmeği varsa oğlum hayata tutunacak inşallah kızlar dua edin oğlum sağlına kavuşsun hepinizi öpüyorum tekrar yazmaya çalşırım hoşçakalın
amin canım inş saglıla büyr darıs diger arkadaşlara olur canım kibya canım benim hayat gailesi işte uğraşıp duruyoruz buralara fazla takılamıyorum artık
çok teşekkür ederim hayatım sen de bebişini sağlıkla büyütürsün inşallah
bersucum senin adına çok sevindim inşallah sen de bizler gibi bebişini sağlıkla kucağına aldığın günleri görürsün
bu arada kızlar buralara uğrayamayan bi tek ben değilim heralde önceden 2 saat gelmesem sayfalar ilerlemiş olurdu iki gündür nerdeyse kimsecikler uğramamış
slm kızlar bu yazım her zamankinden fazla olcak çünkü erken doğum yaptım ölümden döndüm 31 haftalık doğurdum daha doğrusu beni kurtarmak için bebeği almak zorunda kaldılar gebelik zehirlenmesinden yüksek tansiyon oluştu bir hafta hastanede gözetim altında tutuludum tansiyonu düşüremediler sonra dahada kötü olunca acil sezeryan yaptılar tabi burda suçlu aramak gerekirse doktorumdan başkası değil biliyosunuz çok şişiyorum enfeksiyon falan var diye yazmıştım meğer bu zehirlenmeden oluyomuş kaç kez söylediğim halde bi kanlarıma bakmadı önlem alınıyomuş halbuki neyse herşeyde bi hayır var diyorum artık bebeğim yoğun bakımda kaldı 3 gün şimdi normal küveze aldılar 1600 dğdu şu an 1450 ye geri düştü ödemi inince herşey allahtan tabi eğer yiyecek ekmeği varsa oğlum hayata tutunacak inşallah kızlar dua edin oğlum sağlına kavuşsun hepinizi öpüyorum tekrar yazmaya çalşırım hoşçakalın