"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ben de dogum yaptım kızlar 10ekım pazar gunu kendılıgınden basladı cumartesıden pazar aksamı da normal yolla dunyaya getırdım bebegımı fazla ugrayamıyorum arada bakıyorum bızım cadı basımıza cok oyun döküyor anne olmak cok guzel ama gercekten de cok zormus rabbım bekleyen herkese yasatsın bunu ınsallahh

oy oyyyyyyyyyyyy gökçem uykusuz geceler senin içinde başladı demekk:))))

pingu doğuma girecekti evet haber alan yokmu kızlar inşallah sağlıcakla kucaklamıştır o da güzel haberlerle gelsin inşallah

makberim selinimiz izin vermiyo galiba sana da canımmm öptüm ikinizi de

gün sende uğramamışsın kıs ne zamandır özledim nerelerdesin???

pingu canımm gözün aydınnn senin sezeryan olmayacakmıydı benmi yanlış hatırlıyorum inşallah rahat bir doğum olmuştur senin için yavrunla nice mutlu senelere inşallaahhhhh

SLM KIZLAR
çok şükür sarılık çıkmadı kızımda bugünda topuk kanı için babası götürdü inş oda temiz çıkar
herkes ii inşş
derinim sagol canım götürdü babası çok şükür iii kızım sen nasılsın
sevalcım sagol canım rabbm sanada nasip etsin inşş
pingucum çok sevindim canım saglıkla büyüt kızını valla anne olmak zor işmiş gaz kaka meme derken akşam oluyo :) allah kolaylık versin . kib
kızlar kib öptm hepinizi görüşürüz

derinim iyi olmaya çalışıyorum hala aynıyım yaşanan pek bişey yok bu aralar ama beyin yaşamı farklı kıldırmıyo işte düşünmekten kendini alı koyamıyosun oğluşumun doğumu inş acılarımı hafifletmeye yeter gün sayarak gelmesini bekliyorum iyice ağırlaştım çok kilo aldım işten çıkarılırım diye korkular başladı bakalım hayırlısı artık

cok duygulandim arkadaslar. bir arkadasimizin daha anne oldugunu gorduk cok sukur. sun an hamile olan olmayan tum arkadaslarimizin basina olsun Insallah.hep dualarimdasiniz. beni merak eden olursa cok sukur simdilik bir yaramazlik yok.
canım maşallah iyiymişsiniz allahım daha iyi etsin inşallah
özledim canım görüşemiyoruz yaa opuyorumnanaktan
canımm maşallah sanada gökçemizede çok tatlı yaa.. iyi olmana sevindim. ama yinede dikkatli ol hava soğuk üşütmekendinide çok zorlama emi.
makbuşum nasılsın canım
selinim nasıl teyzoşu yesin onu benim için öp kuzunu canım
baksen altda değiştirirmiş kocası aman nazar değmesin
demek zorluklar başladı allah kolaylık versin bunlar tatlı şeyler bence
minişi kokla teyzesinin yerine cnım
canım dün görüştük gerçi seni ve kurabiyeyi öpüyorum canım
ay maşallah gökcemize demek yaramazlıklara başladı
benim yerime öp canım senide çok öpüyorum
bu arada derinişkom makbuşum sizleri de çok özledim uzun zaaman oldu görüşemedik makbuşum selinimizide öp yerime artık annesini üzmüyordur inşallah
bersum nasılsın minik erkekin nasıl
özledim seni canım çok öptüm
ayy çok şükür cano yaa inşallah hiç çıkmaz sarılığı
ehh artık uyuduklarına say cano birazda uykusuz kal nolcek canım bayanssulusmile
kızlar nasılsınız canım gökçoşum çokkkkkkkkk sevindim abo ne tez doğdun kız dün gibi hatırlıyom hamileolduğunu alalalh analı babalı büyüsünn
kızlar hepinizzi öptümmmmmmmmmmmmm
sevalim nasılsın canım kendinden bahsetmemişsin herşey yolunda inşallah özledim senide yaa opuyorumnanaktan
ay maşallah size gözünaydın canım
allah bağışlasın evladını opuyorumnanaktan
ondada bişey çıkmıycak inşallah cano olumunekankayizsmile

canım asumancım bebişin inşallah herşeyi unutturcak sana
sağlıkla kucağına al yeterki opuyorumnanaktan

kızlar beni soracak olursanız iyiyim şükür
adetlerim düzene girdi çok mutluyum oyüzden
şimdilik herşey yolunda kafam çok rahat sanki yıllardır bekleyen ben değilim gibi
bundan sonra böyle elden bişey gelmiyo tevekkül etmekten başka
hepinizi çok öpüyorum canlarım

inş ebrarcım çok saol sağlıklı olsunda başka bişey istemiyorum adetlerin düzene girmesi çok iyi canım benimde çok düzensizdi senede bir bile olduğum oluyodu düzene girince 4 ay sonra hamile kaldım rabbim herkesin yar ve yardımcısı olsun

mrb güzeller
ebroum ini bundan sonr aherşey güzel olucak rabbim büyük beklemek sabır etmek gerek sende bekliyosun gelicek inş yakındaaaa
asumancım maşalah seninde epey ilerlemiş hamşlik saglıkla kucakla inş tüm sıkıntılaraında geçsin bi an evvel .
ceylanım saada mrb canım:)

kızlar nasılsınız canım gökçoşum çokkkkkkkkk sevindim abo ne tez doğdun kız dün gibi hatırlıyom hamileolduğunu alalalh analı babalı büyüsünn
ayyy sevalim nerelerdesin ugrayamıyon dimi kuzu(çok özledim seni yaaa...
inşallah iyisindir tatlım öpüyorumopuyorumnanaktan
canımm bende seni merak ediyodumm çok şükür dogum olmuş saglıcakla..hemde denilen tarihten 3 gün önce hee:))amin cnm sagol duaların için..opuyorumnanaktan
iyiyim cnm sagolasın..
ay babasının topuk kanına götürmesi iyi olmuş cnm ya anneler genelde dayanamıyoda topuktan kan alınırken..ben zeyneple gidiyodum saglık ocagına..tunişimin topucuklarını sıkıp duruyolardı kan çıksın diye(
öyle tbi cnm insan unutamıyo bazı şeyleri.çok takmamaya calış gülüm.insallah bebegni kucakladıgn anda herşey çok farklı olacakopuyorumnanaktan
canommm insallah senin fıstık çok yakında tesrif edecek hissediyommmmmmmmmmmmopuyorumnanaktanbak fıstık dedim bide dikkatini çekerimkaydirigubbakcemile3

slm kızlar
kıızım geceleri uyutmaz oldu bizi özelikle 3 te kalkıyo emiyo altını degiştiriyom ondan sonra sabah 7 ye kaadar yatmak bilmiyo napcaz blmiyom gazını almaya çalışıyoz sırtını ovuyoz göbegini sonra zeytin yagı veriyoz kakasıını rahat yapsın die rezene çayı veriyom durmadan emiyo o saatlerde ama uyumuyo en sonr şekerli su ile emzik veriyoz agzına duruyo gibi oluyo perişan olduktan sonra uyuyo of kolik mi oldu acaba yaa??

gökçem kolik için erken diye biliyorum drumuz bize ilk 15 gün olmaz demişti gerçektende sonradan kolik sandığımız şeyin aslında kolik olmadığını gördük gerçek kolikle tanışınca

hanımefendiler keyif yapıyolar canım benimkide öyle maalesef gecelerei çok sık kalkıyo ve o saatlerden sonra uyumamak için inatlaşıyo resmen bi yüz verirsen gülüyo konuşuo ben ışığı açmadan uyutmaya uğraşıyorum hep o zamanlarda yüz verince önüne geçemiyoruz çünküü valla uykuya hasretim artıkkk çatlayacam bende dua ediyorum biran önce büyüsünler de bu gece uyanmaları azalsa artık diye

bide benimki açlıktan da uyanmıyo öyle vızıl vızıl ikidebir uyutmaya çalışııyorum emzik veriyorum ikide bir emzik düşürüp ağlıyo:))))) tabi bu böyle sabaha kadar devam ediyo en az 10 kere filan kalkıyorum gecede bende mahvolmuş durumdayım

işin tuhafı o emziği gündüz 1 dk bile emmiyo ((((

pingu canımm gözün aydınnn senin sezeryan olmayacakmıydı benmi yanlış hatırlıyorum inşallah rahat bir doğum olmuştur senin için yavrunla nice mutlu senelere inşallaahhhhh
sezeryan olcaktı cnm ama erken sancılarım basladı ve evde gecer dıye bekledım ertesı gun gıttıgımde acıklık 4 cm olmustu normal ıstedım bıan nası bı cesaret geldıyse artık dogumum pek de kolay sayılmaz heryerım delındı desıldı asagıdan da dıkıslerım var ama olsun herseye degdı melegım benımle
aynen cnm gunler cok hızlı gecıyor hıcbır ıse yetısemıyorum uykusuzluk da cabası valla
sagol tatlım
bızımkı de aynı canım sankı bızı anlatmıssın aklinialirimsmile

selamlar makbuşş bebişin gelmiş hoşgelmiş canım allah analı babalı büyütsünnnn
sağol nehircim uzun zaman oldu uğramayalı özlettin kendini canımm oğluşun nasıl kocaman olmuştur öpüyorum ikinizide
canım bende seni ve meleğini çok öpüyorum
bu arada derinişkom makbuşum sizleri de çok özledim uzun zaaman oldu görüşemedik makbuşum selinimizide öp yerime artık annesini üzmüyordur inşallah
bende özledim bersum yaa ama bizim cadı izin vermiyorki geliyim :)) sende anlıcaksın beni inşallah en kısa zamanda..
oyy sevalimde uğramıışş canım çok özledim seni ya al artık internette daha sık gel
canımm gözün aydın Allah analı babalı büyütsün sağlık sıhhat versin inşallah senin adına çok sevindim
sorma tatlım yemeğimi bile zor yapıyorum bu cadı yüzünden..
ah canım benim sen baya erken tanışmışsın kolikle bizimkinin baya sonra çıkmıştı.inan çok iyi anlıyorum seni ben aktardan acı elma yağı aldırmıştım karnına ve ayaklarına yağla masaj yap biraz iyi gelir.doktorunuzlada konuş bitkisel damlalar var onlardan versin kaka sıkıntısı içinde iyi gelir o sorun bizde hala devam ediyor.altını aldıktan sonra poposuna bebe yağı sür işe yarıyor..Allah yardımcın olsun canım öpüyorum sizi

kızlar kusuruma bakmayın çok sk gelemiyorum malum bizim cadı elinde oynatıyor beni..ama maşallahı var bu aralar uslandı tvde çizgi film izliyor :))benimle gülüşüp agulaşıyor uyku konusunda hala inat ayakta sallanınca uyuyor ama geceleri iyi saat 1-2 gibi uyuyor sabah 8e kadar uyanmıyor hiç..artık 3 aylık oluyoruz yavaş yavaş öğreniyor herşeyi.birazda kırıklık var üstünde hasta oluyor galiba çarşamba günü 3 ay kontrolümüz var inşallah bişey çıkmaz..hepinizi kocaman öpüyorum kendinize iyi bakın canlarım benimm:gitme:

sagol tatlımmm amın ınsallah saglıkla sıhhatle opuyorumnanaktan

ay canım benim yaa..kolik degildir inşallah gaz sorunu fena biliyom kardeşimden:)
Allah kolaylık versin canom...
pingucum tekrar çok geçmiş olsun tatlım..normal dogum olmasınada sevindim aslında daha saglıklı diye biliyorum...kızçeni kokla benim için kıss:))

anamm teyzesinin minik tavşanııı agularını telefonda duydum bilem yaaa:)))cnm benim..
nan aramadın bugün delüşklava:artıkın özlemiyon beni senbilmiyorumkismile

kızlar inş kolik degildir ben sütüm yetmiyoda ondan aglıyo die düşünüyom artık dün mama verdim hiç sesi çıkmadı gece :) rahat bi uyku çektim :)
pingucum sen napıyon bebişlen aran nasıl resmi varmı canım merak ettim ismi neydi?
makbuş snda kolay gelsin canım cadıyı öp yerime .. ben rezene kullanıyom agrısı için gaz için kaka için zeytin yag bi çay kaşıgı bide gaz için çörek otunu söylediler onu kullanıyom muskat aldım evde var onuda ilerde kullanırımneyse bakalım inş gecicek

evet cnm yuruyerek kalktım dogum masasından odaya olumunekankayizsmile her acı gectı sonrası cok rahat oluyormus gercekten normal dogumun :ecrin_bebekperım de koklarım da teyzesi fındıgımı senın yerıne de opuyorumnanaktan

bebişle aramız gunden gune daha ıyıye gıdıyo gıbı canım alısıyoruz yavas yavas bırbırımıze huylarımız suylarımızı ogrenıyoruz cok sukur :Saruboceq:
senın aran nasıl nasıl gıdıyo annelıkaklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…