- 20 Ağustos 2008
- 3.625
- 15
sagol cnm benim duaların için...opuyorumnanaktancok duygulandim arkadaslar. bir arkadasimizin daha anne oldugunu gorduk cok sukur. sun an hamile olan olmayan tum arkadaslarimizin basina olsun Insallah.hep dualarimdasiniz. beni merak eden olursa cok sukur simdilik bir yaramazlik yok.
ay az kalmış tatlım hadi hayırlısı..Allahım sag salim kucaklamanı nasip etsin cnm.:Saruboceq:ben de yolun sonuna geldiimmm kızlar bu çarşamba yani 13ekim de sabah 8 de sezeryana giriyorum dualarınızı beklıyorum...
Darısı ıns bebıs ısteyen butun arkadaslarımın basına ben de sızlere dua edıcem..
kızlar tek tek yazamıyorun hepinizden allah razı olsun iyi dilekleriniz için rabbim isteyen tüm arkadalarıma nasip etsin çok güzel bi duygu .. dogum zamanınnı b gün ayrrıntılı yazarım ..ilk gn agrım old u korkulacak gibi degil..gökçe naz ve ben iyiyiz çok şükür sizler içinavatara resmini koyuyorum görmeniz için msn den görüşürz orda gösteririm resimlerini .. öpyorum hepiniziii muckssssss
kızlar tek tek yazamıyorun hepinizden allah razı olsun iyi dilekleriniz için rabbim isteyen tüm arkadalarıma nasip etsin çok güzel bi duygu .. dogum zamanınnı b gün ayrrıntılı yazarım ..ilk gn agrım old u korkulacak gibi degil..gökçe naz ve ben iyiyiz çok şükür sizler içinavatara resmini koyuyorum görmeniz için msn den görüşürz orda gösteririm resimlerini .. öpyorum hepiniziii muckssssss
kızlar hepinizden allah razı olsun.zaten kociş bebegin altını degiştiriyo g,ydiriyo :) bi görseniz çok komik:) . kendimi yormuyorum annemin yelegini giyiyorum evde:) rabbim tüm kadınlara isteyene nasip etsin evlat sahibi olmayı .. dünden beri uykusuzum aslında kaç gündür uykusuzum ilk günler memeyi almıyodu dünde memeyi aldı bırakmak istemedi .. ve kakasını yapamadı sabaha kadar bagırdı durdu .. şimdide kociş dr a götürdü sarılık içn inş çıkmaz .. neyse kimseler yok görüşürüz inş hepinizi öpüyorum
canım amin..allah analı babalı büyütsün adıyla yaşasın darısı tüm isteyenlerin başına inşallah rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu
ayy ne güzel kıss kociş bırakmıyo tamamen sana..ne herüfler var evladının hastalıgından bile bihabe aman Allah korusun..bak ne güzel doktorada gtürmüş babişi MAAŞALLAH.inş çıkmaz sarılık canım.kızlar hepinizden allah razı olsun.zaten kociş bebegin altını degiştiriyo g,ydiriyo :) bi görseniz çok komik:) . kendimi yormuyorum annemin yelegini giyiyorum evde:) rabbim tüm kadınlara isteyene nasip etsin evlat sahibi olmayı .. dünden beri uykusuzum aslında kaç gündür uykusuzum ilk günler memeyi almıyodu dünde memeyi aldı bırakmak istemedi .. ve kakasını yapamadı sabaha kadar bagırdı durdu .. şimdide kociş dr a götürdü sarılık içn inş çıkmaz .. neyse kimseler yok görüşürüz inş hepinizi öpüyorum
iyiyim cnm sen nasılsın çok öptüm bendeŞenizoy oy oyyy yerim onu ben yaaaa ne tatlıdır o şimdi gökçecim yaaa minnacıktırrrr benim kızımda abla odu onun yanında şimdi
inşallah değeriniz de iyi çıkar canımmm
en güzeli giyin güzel güzel sıcak tut kendini havalar da serinledi iyice üşütme kendiniii
sobanızı filan yakın iyice minnoş da üşümesin
bende hava soğuk diye kaç gündür yıkıyamadım kızımı az önce yıkadım da uyuyakaldı şimdi bakayım dedim bi ne var ne yokkk
derinim ebrarım günüm makberim senam kızlar sizler nasılsınız öpüyorum hepinizi
canım ya iyi olmanıza sevindim tatlım..sagol aklına geldigim için öptüm seniŞenizmerhaba kizlar merak ettim sizleri bi bakayim dedim ,,,iyikide acmisim ayyyyyyy cok sevindim gökce rana kuzucuguna kavusmussun ... rabbim saglikli sihhatli büyütmeyi nasip etsin insallah canim ...cok tatli masallah ... cennet kokuyodur simdi ogökceme hem arkadas geldi hemde adas ... makber ,, ebrar ,, aglama ,, derinsu ve hatirlaymadigim ismini yazamadigim tüm kizlar hepinizi öpüyoruz gökcemle ,, biz cok iyiyiz alaha sükür....yarmazliklara basladik bile :))) kendinize iyi bakin ...olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
bu arada derinişkom makbuşum sizleri de çok özledim uzun zaaman oldu görüşemedik makbuşum selinimizide öp yerime artık annesini üzmüyordur inşallah