"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

yaa bildigim halde dun oldugunu saf saf unuttum simdi aklima geldi. gokcecim cok cok tebrikler, cok cok saglikli huzurlu mutlu upuzin bir omru olsun kizimizin, cok sevindim canim darisi hepimizin basina olsun
a.s.a.s.:nazar::nazar:

cok duygulandim arkadaslar. bir arkadasimizin daha anne oldugunu gorduk cok sukur. sun an hamile olan olmayan tum arkadaslarimizin basina olsun Insallah.hep dualarimdasiniz. beni merak eden olursa cok sukur simdilik bir yaramazlik yok.

ben de yolun sonuna geldiimmm kızlar bu çarşamba yani 13ekim de sabah 8 de sezeryana giriyorum dualarınızı beklıyorum...
Darısı ıns bebıs ısteyen butun arkadaslarımın basına ben de sızlere dua edıcem..

kızlar tek tek yazamıyorun hepinizden allah razı olsun iyi dilekleriniz için rabbim isteyen tüm arkadalarıma nasip etsin çok güzel bi duygu .. dogum zamanınnı b gün ayrrıntılı yazarım ..ilk gn agrım old u korkulacak gibi degil..gökçe naz ve ben iyiyiz çok şükür sizler içinavatara resmini koyuyorum görmeniz için msn den görüşürz orda gösteririm resimlerini .. öpyorum hepiniziii muckssssss

canımm maşallah sanada gökçemizede çok tatlı yaa.. iyi olmana sevindim. ama yinede dikkatli ol hava soğuk üşütmekendinide çok zorlama emi.

canımmm maaşallah güzel kızına rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsinnnn:)
makberimin de dediği gibi kendini sıcak tut emi havalar iyice soğudu bide hemen ayaklanıp öle iş güç de yapma dinlen bol bolll öpüyorum seni de güzel kızını da canımmm

pingu seninde az kalmış canım hayırlısıyla sende sağlıcakla kucakla inşallah canımm

ay ay aayyy benim kızım da 16 50 de doğmuştuuu mesajlarına baktım da orda gördüm yaaa ne güzelllll:))

cok duygulandim arkadaslar. bir arkadasimizin daha anne oldugunu gorduk cok sukur. sun an hamile olan olmayan tum arkadaslarimizin basina olsun Insallah.hep dualarimdasiniz. beni merak eden olursa cok sukur simdilik bir yaramazlik yok.
sagol cnm benim duaların için...opuyorumnanaktan
seninde iyi olmana çok sevindim Allahın iziniyle gökçem gibi seninde dogumunu görücez inşallah bikaç ay sonra...:Saruboceq:Şeniz
ben de yolun sonuna geldiimmm kızlar bu çarşamba yani 13ekim de sabah 8 de sezeryana giriyorum dualarınızı beklıyorum...
Darısı ıns bebıs ısteyen butun arkadaslarımın basına ben de sızlere dua edıcem..
ay az kalmış tatlım hadi hayırlısı..Allahım sag salim kucaklamanı nasip etsin cnm.:Saruboceq:
kızlar tek tek yazamıyorun hepinizden allah razı olsun iyi dilekleriniz için rabbim isteyen tüm arkadalarıma nasip etsin çok güzel bi duygu .. dogum zamanınnı b gün ayrrıntılı yazarım ..ilk gn agrım old u korkulacak gibi degil..gökçe naz ve ben iyiyiz çok şükür sizler içinavatara resmini koyuyorum görmeniz için msn den görüşürz orda gösteririm resimlerini .. öpyorum hepiniziii muckssssss

aminn cnm benim..MAAŞALLAH gökçemiz çok şekerrr tombiş nanakları yaaa yirim onu ben:)))

allah analı babalı büyütsün adıyla yaşasın darısı tüm isteyenlerin başına inşallah rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu

canim seni burdanda tebrik edeyim gözün aydin allah anali babali büyütsün güzeller güzeli kizini benim icinde koklaya koklaya öpopuyorumnanaktan

kızlar hepinizden allah razı olsun.zaten kociş bebegin altını degiştiriyo g,ydiriyo :) bi görseniz çok komik:) . kendimi yormuyorum annemin yelegini giyiyorum evde:) rabbim tüm kadınlara isteyene nasip etsin evlat sahibi olmayı .. dünden beri uykusuzum aslında kaç gündür uykusuzum ilk günler memeyi almıyodu dünde memeyi aldı bırakmak istemedi .. ve kakasını yapamadı sabaha kadar bagırdı durdu .. şimdide kociş dr a götürdü sarılık içn inş çıkmaz .. neyse kimseler yok görüşürüz inş hepinizi öpüyorum

oy oy oyyy yerim onu ben yaaaa ne tatlıdır o şimdi gökçecim yaaa minnacıktırrrr benim kızımda abla odu onun yanında şimdi

inşallah değeriniz de iyi çıkar canımmm
en güzeli giyin güzel güzel sıcak tut kendini havalar da serinledi iyice üşütme kendiniii
sobanızı filan yakın iyice minnoş da üşümesin

bende hava soğuk diye kaç gündür yıkıyamadım kızımı az önce yıkadım da uyuyakaldı şimdi bakayım dedim bi ne var ne yokkk

derinim ebrarım günüm makberim senam kızlar sizler nasılsınız öpüyorum hepinizi

merhaba kizlar merak ettim sizleri bi bakayim dedim ,,,iyikide acmisim ayyyyyyy cok sevindim gökce rana kuzucuguna kavusmussun ... rabbim saglikli sihhatli büyütmeyi nasip etsin insallah canim ...cok tatli masallah ... cennet kokuyodur simdi o :nazar::nazar::nazar: gökceme hem arkadas geldi hemde adas ... makber ,, ebrar ,, aglama ,, derinsu ve hatirlaymadigim ismini yazamadigim tüm kizlar hepinizi öpüyoruz gökcemle ,, biz cok iyiyiz alaha sükür....yarmazliklara basladik bile :))) kendinize iyi bakin ...olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

kızlar hepinizden allah razı olsun.zaten kociş bebegin altını degiştiriyo g,ydiriyo :) bi görseniz çok komik:) . kendimi yormuyorum annemin yelegini giyiyorum evde:) rabbim tüm kadınlara isteyene nasip etsin evlat sahibi olmayı .. dünden beri uykusuzum aslında kaç gündür uykusuzum ilk günler memeyi almıyodu dünde memeyi aldı bırakmak istemedi .. ve kakasını yapamadı sabaha kadar bagırdı durdu .. şimdide kociş dr a götürdü sarılık içn inş çıkmaz .. neyse kimseler yok görüşürüz inş hepinizi öpüyorum

ooyyy oyyy maşallah:nazar::nazar: kuzuna çok tatlı yumuk yumuk bişey ya
uykusuz geceler başladı desene olsun rabbim güç versin sana şu dikişlerin biraz rahatlasa herşey senin için çok daha güzel olacak şanslısın annenin yanındasın kocişte yardımcıymış nasıl eli yakışıyor mu? rabbim mutluluğunu daim etsin inşallah sarılık falanda olmaz çok öpüyorum ikinizide zaten mis gibi koyuyordur kızın bizim yerimizede bol bol kokla

ceylancım senin kurabiyende büyümüştür tepkilere başlamıştır rabbim korusun onu
okula başladın mı canım bebişe kim bakıyo sen de çok kurabiyeni hatta ısır artık ısırılacak zamana geldi yeni doğduğunda kıyamıyo insan hoş şimdide kıyılmaz ama ben kibar kibar sevemem çocukları sıkıştırıp ısırıcam illaki
hiç karşılaşamaz olduk çok öptüm canım ikinizide

bu arada derinişkom makbuşum sizleri de çok özledim uzun zaaman oldu görüşemedik makbuşum selinimizide öp yerime artık annesini üzmüyordur inşallah

bersum evet büyüyo canım yaaaa maaşallah agucuklar gülücükler keyifli olduğunda havalarda uçuyo ama bi küserse fena geçen gün 3 gün boyunca küstü bana inanamadım:)) 1 kere bile gülmedi agu bile demedi bi kereceik olsun o kadar da uğraştım neyse nasıl olduysa barıştı:))

şuan raporluyum canım bayramdan sonra başlamayı düşünüyorum annem bakıcak kızıma saolsun

sen nasılsın nasıl gidiyor yolu yarılamışsın rabbim sağlıcakla kucakladığını da göstersin inşallah artık hareketler başlamıştır yada başlamak üzeredir sizdede herhalde dimi
öpüyorum cnm seni kendine ii bak:))

kızlar mrb çok şükür bebegim sarılık çıkmadı yarın topuk kanı için gitcez inş oda iyi çıkar ... dünden gene uykusuzum gaz sorunu yaşadaık kaka sorunu yaşadık mahvoldum valla:) ,
bersum seninde az kaldı canım inş salgıkla kucaklarsın kocişin eline yatıyo seninkide yapar canım :)
kib öptm kızlar

allah analı babalı büyütsün adıyla yaşasın darısı tüm isteyenlerin başına inşallah rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu
canım amin..
sen nasılsın asuşum iyi misin geçen biraz kötüydün.herşey aynı mı:KK43:(
ayy ne güzel kıss kociş bırakmıyo tamamen sana..ne herüfler var evladının hastalıgından bile bihabe aman Allah korusun..bak ne güzel doktorada gtürmüş babişi MAAŞALLAH.inş çıkmaz sarılık canım.
oy oy oyyy yerim onu ben yaaaa ne tatlıdır o şimdi gökçecim yaaa minnacıktırrrr benim kızımda abla odu onun yanında şimdi

inşallah değeriniz de iyi çıkar canımmm
en güzeli giyin güzel güzel sıcak tut kendini havalar da serinledi iyice üşütme kendiniii
sobanızı filan yakın iyice minnoş da üşümesin

bende hava soğuk diye kaç gündür yıkıyamadım kızımı az önce yıkadım da uyuyakaldı şimdi bakayım dedim bi ne var ne yokkk

derinim ebrarım günüm makberim senam kızlar sizler nasılsınız öpüyorum hepinizi
iyiyim cnm sen nasılsın çok öptüm bendeŞeniz
merhaba kizlar merak ettim sizleri bi bakayim dedim ,,,iyikide acmisim ayyyyyyy cok sevindim gökce rana kuzucuguna kavusmussun ... rabbim saglikli sihhatli büyütmeyi nasip etsin insallah canim ...cok tatli masallah ... cennet kokuyodur simdi o :nazar::nazar::nazar: gökceme hem arkadas geldi hemde adas ... makber ,, ebrar ,, aglama ,, derinsu ve hatirlaymadigim ismini yazamadigim tüm kizlar hepinizi öpüyoruz gökcemle ,, biz cok iyiyiz alaha sükür....yarmazliklara basladik bile :))) kendinize iyi bakin ...olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
canım ya iyi olmanıza sevindim tatlım..sagol aklına geldigim için öptüm seniŞeniz
bu arada derinişkom makbuşum sizleri de çok özledim uzun zaaman oldu görüşemedik makbuşum selinimizide öp yerime artık annesini üzmüyordur inşallah

bende özledim canımmmmmŞenizen yakın zamanda aramıza dönersin inş kuzummmŞeniz

ayy kıslarr PİNGUŞŞ bugün anne olacaktı ayyy naptı acaba yaa.haberde yok..inşallah iyidirlerr...:Saruboceq:

kızlar nasılsınız canım gökçoşum çokkkkkkkkk sevindim abo ne tez doğdun kız dün gibi hatırlıyom hamileolduğunu alalalh analı babalı büyüsünn:nazar::nazar:
kızlar hepinizzi öptümmmmmmmmmmmmm

X