"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

gökcem bende öptüm canım şişkom benim :))
bende senü öptm delü garuuuuu
canım hakkında hayırlısı olsun inş miniginde saglıklııdır
delüm benümmm demek sende heyecan yaptın rabbim sizlerinde hamileligini göstersin bize inan bende sizler için heyecan duyarım duanda unutma beni canım olurmu ... ha bide miş felan de amannn sonra sitenin diline düşerizz hihoyyyt

canım iyiyim saolasın çok şükür son zamanlar mide yanması şişlik basur harici iyiyim mafoldumben neyse dogumuum henüz kesinleşmedi haftaya gticem o zaman beli olur büyük ihtimal sezeryan olucam ekim in 1 i yada 5 i gibi olur kısmet olursa normal dogumda ayın 16 sında oolur diye düşünüyorum eyvahedigeldismile ha bide epey kilo aldım en son 86 olmuştum geçen hafta artık kaç kilo oldum hesap etmiyomzemuszemus yoksa stres oluyom ya
pingucum sen neden normal dogum istemedin dr olmaz mı dedibilmiyorumkismile

cnm sorun ne aranızda bılmıyorum ama gercekten cok uzuldum Allahım hakkınızda hayırlısını versın hamileliğin ilerledikçe daha da duygusallasacaksın esıne ve onun sevgısıne destegıne cok ıhtıyacın olacak sen mahsunlastıkca o da dayanamayacak buyuklerın en azından dogum olana kadar bu ısı erteleyın demesı aranızın duzelecegını umduklarından bence ınsallah da oyle olur.Sonucta ortada ıkınıze aıt bı can var.Bu sızı duygusal manada yakınlastırıcak belkı de bazı seylerın cozumu olucak Rabbım cok buyuk cnm sen canını sıkma sımdılık daha bısey bellı olmaz hele bı 30lu haftalara gel dedıgımı anlayacaksın bu arada saglam dur herseye yanlız degılsın artık hep bunu hatırla olurmuaklinialirimsmile
canımmopuyorumnanaktan babamız dayanamıyor ben sezeryanın gununu hesapladıkca nedense kafasında hep daha once sancım gelıcekmıs de gıdıp bebısle donecekmısız gıbı gelıyor dıyor hey allahım benden heyecanlı delıcımolumunekankayizsmile ama saka bı yana hamılelık guzel ama su son 2 ay hayatım zehır gıbı gelıyor bıran once yavrumu kucagıma alsam ıyı olucak sıkıyorum dısımı ne uyku var ne de bır ıs yapabılıyorum.Mıgde yanmaları ayrı bı dert dusun bacaklarımı bıle alamıyorum oyle agırlastım kı mutfakta bıraz ayakta durayım 15-20dk kadar hemen belıme agrı gırıyo ayaklarım bacaklarım ellerım şişti resmen tombalak oldum 9ay az zaman degıl gercekten ınsanı cok degıstırıyor her manada sımdı dılegım bıran once 15ekım olması ve bebegıme kavusmak arkasından da son surat eskı halıme donmeyı ıstıyorum kafamçokkarıştı

tatlım benım tansıyon takıbım yuksek cıkıyordu genellıkle ayaklarımda ve ellerımde sısmelerım de basladı(preeklamsı olabılır suphelı) doktorumuz rıske atmak ıstemedı.
bız de hıc ıtıraz etmeden kabul ettık persembe gunu ılk kez nst ye gırıcem ondan sonra da dogumdan 1 hafta once son kontrolumuz yapılcak ve bebıs gelıcek kısmetse senın daha bellı olmadı dogum seklı demı?

evet cnm hakkımızda hayırlısı olsun ıkımızınde:kedi:

amınn makbercımm senın kuzuunn nasıl
nasıl olsun canım büyümeye çalışıyor tabi benide yaşlandırarak :)) şaka bi yana kocaman kız oldu artık ben konuşunca karşılık veriyor gülüyor..hele bi bebişini kucağına al o zaman anlıcan sende
makbuşum allah kolaylık versin cadı yoruyo demek seni olsun annesi naapsın hep seni görmek istiyo demekki .öpüyorum ikinizide tatlım
sorma ebuşumm hemde ne yorma gece ayağımda sallıyorum o inat ediyor uyumamaya ben uyutmaya inat ediyorum.sonra alıyorum yanıma emzirmeye uyutup yatırırım diye o beni uyutuyor :))
bitanemm öncelikle bebişine geçmiş olsun inşallah tetkikler temiz çıkar..evliliğinin bitmesinee ayrıca üzüldüm şimdi senin en çok ilgiye sevgiye şefkate ihtiyacın olacağı anlar..keşke daha farklı olsaydı herşey ama kader işte..Rabbim hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin.
canım sarılığımız çok az alnında ve gözlerinde kaldı atlatıyoruz hayırlısıyla..ufaklık beni elinde oynatıyor hep istediği olsun onunla ilgileniyim istiyor.sende iyisindir inşallah kocaman öpüyorum senide

iyiyim zeynim ya sagolasın.özledim kısŞeniz
valla ben arada adet düzenleyici kullanıyorum canım.onun dışında tedavi yok şuan için..ama heran ani kararlar alabilirim:))
gökçemm inşallah o günleri görürürz de bende sizi böyle heyecana soktugum günleri görürüm inşallah kuzumŞeniz
ah canım yaaa..hadi inşallah 15 ekime kadar sabreder bebişin:)saglıcakla dogur minigini pingum...o işilikler geçer merak etme.

bana yazdıgın için sagol delü karı unuttun beni dimimafoldumben

canım evet ya bitürlü görüşemedik bende herşey aynı değişiklik yok hala bekliyorum yani
sen ve minişde iyi inşallah hazırlıklarını bitirdnmi bitanem çok öptüm seni

MAKBUŞUM valla şimdikiler varya koca insanları dize getiriyo sağlık olsunda napıcaksın annelik fedakarlık demek bugünlerde geçicek inşallah .çok öpüyorum ikinizide

GÖKCEMMM delüyüm demi yaa ama sende şişkosun başkada bişey demiyorum
senin şişko göbüşünü sevsinler çok öptümmmmmmmm :roflol::roflol:

SENAM nasılsın canım daha iyisindir umarım çok öpüyorum seni

GÜNÜM sen nasılsın kuzucukda yerinde çok iyidir inşallah öptüm canım

CEYLANIM nasılsın bitanem kurabiye nasıl bakalım

PİNGUCUM senide öpüyorum canım

oyy oy yesınler onu opuyorumnanaktan bızım cadı daha sımdıden bı hareketlı muzık duysun nasıl dans edıyor sankı ıcımde gobegım dalga dalga oluyor esımle bugun saskınlık ıcınde seyrettık oyle hosuma gıttı kı anlatamam yuzyuze bakıp gulustugumuz gunler hayatımın en muhtesem anları olur heralde ....opuyorumnanaktan
amiinn canım yaa ınsallah son 26 günn artık hayırlısıylaa
ebrarım ben de kocaman optum canım senı ıyısındır ınsallah:hulya:

slmm
pingucum benim dogum şekli beli olmadı haftaya gidince kesinleşir inş bakalım büyük ihtimla sezeryan olur zate dr lar alışmış kesip almaya:)
derinim inş hamişim dedigin günleri görür heeycan yaşarız inşşşşşş
ebroşum delüm şişkoyum nedem inş sende şişko olursun bebekten inşşşş
makbuşum sanada kolay gelsin datlum yegenimiz artık biraz daha iyidir inş alıştın demi kızına :) oyy yerim ben onuu

slm kızlar çok şükür bebeğimde bişey çıkmadı ayrıntılı ultrasona aldılar hemen yanılmaymış içim rahatladı psikoloğa yolladılar hastanede bir saat terapi gördüm önümüzdeki ay eşimle gitmemi istediler antidepresan başlamamız gerek ama gebe olunca başlayamayız dediler doğumdan hemen sonra ilaca başlatcaklar şimdilik her ay terapi görcekmişim hayırlısı bakalım

SELAM CANLARIMMMM...
PİNGUŞŞŞ KISSS ay çok az kaldı yaff inşallah çok yakında o melegin karnında dalgalanışını degil kucagında gülüşünü görüp onu koklayacaksın canım..ay gene tüylerim kakışa geçti:))

gökçem cnm arkadasım sagol..inşallah kıss.bi çift çizgiyi görsemde eczacılarda benim gibi delüden kurtulsa:))

asuşum canım çok sevindim..herşey 9 ay boyunca ve dogduktan sonrada çok çok güzel gidecek inşallah cnm...terapiye yönlendirmeleri iyi olmuş bence..bakarsın eşinle gittiginde herşey farklı olur cnm..ya inşallah Allah ikinizede öyle bişey verirki birleşip bi daha hiç ayrılmazsınız..ama bişey diyim mi,nedense içimden bi ses siz ayrılmayacaksınız diyo..

saol derinim güzel dileklerin için canım benim zaten ona olan aşkımdan bitmedi şimdiye kadar ama en büyük sorunumuz şu an karı koca olamıyoruz artık sorun benden geliyo eşim ne kadar yakın olursa olsun bana bi yabancıdan farkı yok bu yüzden dahada bunalıma giriyorum inş geçici bişeydir yoksa hiç umut görünmüyo

Canı yaa bak kendinde diyosun ŞİMDİLİK ümit yok diye..sonrasını bilemeyiz..neden böyle oldun ki acaba...ama bunun çaresi ayrılmak degil ki be gülüm..belkide saglıklı düşünemiyosunur şuanda..öyle sorunlarda biliyosun ki uzmana danışılıyor ve sonuçlar çok da iyi oluyor..hemen kestirip atma madem..diger sorunları tam olarak bilemiyorum tabi ama..

ya kızlar ebrarım demin geldi gitti..görümcesi çok kötüymüş..doktorlar ne oldugunu bulamıyolarmış..dua edin nolur iyi olsun iyileşsin

inş dediğin gibi olur canım sorunum bildiğin şey üzerine eklenen eşim yaşadığı şeyi unutmadığını yüzüme söyledi sadece artı olarak bu var bende bir yıldır atlatmaya çalışsamda olmuyo oğlum doğunca inş herşey farklı olur düzeltmeye yeter çalıştığım yerde olsun evde olsun çok fazla düşüncek zamanım oluyo bundan dolayıda zaten unutamıyorum takıntı hastalığı oldu resmen rabbim herşeyin hayırlıısını versin

asuşum yaa hakkında en hayırlısını versin Allahım..unutulacak şeyler degil tabiki..sende unutamazsın..ama insanın bi evladı olunca fikirleri ne yönde degişir ben kestiremiyorum açıkçası..hiç böyle konularda da büyük konuşmayı sevmem...hepimizin bşaına ne gelecegi belli degil hayatta..zaman herşeyin ilacı gerçektende..belki ummadıgın kadar olumlu gidecek herşey..belki bebişiniz size herşeyi unutturacak ve eşinide kendine getirecektir...bekleyip görücez herşeyi canım..
slm güzeller topige kimseler ugramamış herkesler nerdeee

selam bebişim...evet kimse gelmemiş kıs bizden başka..neediyon cnm benimŞeniz

kızlar yaaa..bugün size yazmayı unuttum..dayımın kızı hamile 30 haftasında şuanda ve dün gece yogun kanaması olmuş hastanede şimdibugün onu görmeye gittim canım benim o yaa...nasıl süzülmüş kıyamam..yüzü gülüyodu iyiyim diyodu ama bilmiyom artık..bebegin içerde eşi oluyo ya ne diyolardı unuttum..o sıkıştırma yapmış rahim agzını tıkamış ..bende tam anlayamadım fazlada sormak istemedim(
şimdilik iyi anlayacagınız..kanama yok şuanda..eger bu yazımı okursanız dualarınızı esirgemeyin canlarım..erken dogum riski var ve şimdilerde olursa bebegi kurtaramazlarmış((5 haftası var..sürekli yatacak..Allahım nolur koru onları(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…