"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

aa hadi Insallah devr alirsin canim, dua edelim, hayirlisiysa tez zamanda olsun Insallah.
canim uzun sure sonra karsilastik ama migdem kotu yatayim ben. msnde bulusalim kisa zamanda.hepinizi ozledim.

aa hadi Insallah devr alirsin canim, dua edelim, hayirlisiysa tez zamanda olsun Insallah.
canim uzun sure sonra karsilastik ama migdem kotu yatayim ben. msnde bulusalim kisa zamanda.hepinizi ozledim.

inşallah canım çok sagol...
tamam tatlım sen keyfine bak.öpüyorum seni görüşürüz inşallah.

nabersınız fıstıklar gecmıse bakamadım yenı gelısmeler var mı bakalım bızım artık son 28 günümüz =)

kızlar mrb hepinizeee güzel bi gün diliyorum
senam gelmişsin iptal etme üyeligini her ne kadar buraya senle ilgili bişeyler yazmasakta muhakkak dualarımdasın unutma bunu rabbim sana sabır versin insanoglu elbetacıları unutuyor ama çok taze yaran var umarım rabbim o meleklerinin yerine minik bi melek gönderir kucagına dualarım seninle ve evlat sahibi olmak isteyen herkesle rabbim hepiimizi sevindirsin inşallahhh allah a emanet ol canım... bi gün gel güzel haberle gel inşallahh ...kib...
pingucum senin günün az kalmış canım hadi hayırlısı benimde haftaya gidince beli olur hayırlısı ile inş
günüm iniş minigin iyidir güzel haberle gel canım
ceylanım bizde diyoduk bu karu nerde demekki okula başladn kolay gelsin umarım yaramaz ögrencilerin olmaz kızınıda öp benim için kib
ebroşum zeynim makbuş derin nurun asuman kızlar sizleride çokkkk öpeyrumm kib görüşürüzz

selam kuşummmmopuyorumnanaktanevet selin hanım rahat bıraksa topic boş kalmaz ben biliyom zaten..bende giriyorum sürekli ama çok yazan yok boş bırakmamaya çalışıyom canom...herkesin yoklugu çok belli ama:KK43:((öpüyom seni bitanem...

amin inşallah canım bizede resim koymak nasip olur sagol boncugumopuyorumnanaktan
evet canım herkesin yoklupu çok belli özledim o sayfalarca süren muhabbetleri..
bende seni öpüyorum
selam kızlar
PİNGUCUM azkalmış hayırlısıyla kavuşursun minişine inşallah
BONCUĞUM maşallah minişine ya yerim ben onu bizim yerimize kokla onu bitanem senide çok öptüm
GÜNÜM nasılsın bitanem herşey yolundaymış çok şükür hep böyle olur inşallah
GÖKCEM şişkom benim naber kuzucuk çok tekmeliyomu?
MAKBUŞUM selinim düzelmedimi daha uykusu nasıl bende çok özledim canım yaa
ZEYNİM sen nasılsın minişde iyidir inşallah çok öptüm senide canım
SENAMDAN hiç haber yokmu yaa çok merak ediyorum hep aklımda ve dualarımda
DERİNİM senide çok öptüm cano zaten görüşüyoruz diğer tarafta
SEMOŞUM sen nasılsın kuzucuklar nasıl öpüyorum sizi canım
NURUM uğramıyo onuda özledim yaa
BERSUM senide çok öptüm canım
canım benim nerdeee bizim gibi gündüz oturuyo gece uyursa uyuyo deliricem valla ne iş yapabiliyorum ne bişey..şimdide öğrenmiş yalandan ağlıyoki kucağıma alıyım :))
merhaba kızlar ,makber çok tatlı bebişin var maşşallahhhhh...Allah uzun ömür,sağlık versin...
amin canım benimm çok sağol
canim cok sagol iyiyim hersey yolunda cok sükür sen nasilsin diger kizlar sizler nasilsiniz öpüyorum hepinizi görüsmek üzereopuyorumnanaktan
tatlım maşallah çok az kalmış ya ben sizdende sabırsızım kızıma yiğenler gelicek
kızlar bür türlü üyeliğimi iptal edemedim ama bu benim yeni kullanıcı adım.....ben sena......eskiye dair bişey kalmasın istedim...ebrarım merak etmişsin ben hal çok kötüyüm durup durup ağlıyorum meleklerime......çaresizliğime ağlıyorum hep.....galiba hiçbir zaman anne olamıcam...
senamm kıyamam sana bitanem takdiri ilahi işte biz ne desek ne yapsak boş..acın büyük Rabbim sana yardımcı olsun sakın öyle umutsuzda konuşma herşeyin mutlaka zamanı vardır inan bana hiç beklemediğin bi anda anne olucaksın..
ne zaman dertleşmek istersen biz hep yanındayız..
selam kızlar uzun süredir giremedimm okula da başladım malum biraz daha zor oluyo şimdi benim için ama bi süre rapor alıcam sanırım böyle epey zorrluyo bebişim az daha büyüsün

makberim selinimiz nasıl canımmm

gökçem pingum sizlerinde az kalmış canlar allah bir avazda kurtarsın inşallah

boncuğumm senin minnoş nasıl allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsin tekrar

ebrarımm özledim canım seni dee

günüm iyi olduğunuza çok sevindimmm allahım tamamına erdirsin canım bu sefer

derinim sende gelmişsin kız sonunda özledim bacımmmm

sena allah sabır versin tekrar

bizde çok şükür iyiyiz kızlar artık gaz sancılarımız da azalmaya başladı ama havalar serinlemeye başladı hasta etmekten korkuyorumm bi ısınıyo bi soğuyo bende bi giydiriyorum bi çıkarıyorum öle devam ediyoruz

öptüm kızlar hepinizii kendinize iyi bakın
ceylanım selinimiz büyümeye çalışıyo çok mızmız oldu adı gibi nazlı bi kız :)) seninkininde gaz sancıları geçmiş çok sevindim darısı bize inşallah
merhaba kizlar derincim burda gorunuyorsun nasilsin? ebrarcim sagol canim iyiyim. makbercim selini merak ettim nasil kizimiz?
senam canim msnden goruselim cok ozluyorum seni uzak kalinca canim.
kizlar ben iyiyim icerde durum nedir bilmiyorum haftaya sali kontorolum var Insallah her sey yolundadir.
günümm çok özledim senide selin iyi maşallah koca kız oldu ben seni facete eklemiştim ama kabul etmedin sanırım orda resimleri bol bol mevcut..sende iyisindir umarım
nabersınız fıstıklar gecmıse bakamadım yenı gelısmeler var mı bakalım bızım artık son 28 günümüz =)
demek şafak 28 he ay ne çabuk geçti zaman canım ya Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin
senam gelmişsin iptal etme üyeligini her ne kadar buraya senle ilgili bişeyler yazmasakta muhakkak dualarımdasın unutma bunu rabbim sana sabır versin insanoglu elbetacıları unutuyor ama çok taze yaran var umarım rabbim o meleklerinin yerine minik bi melek gönderir kucagına dualarım seninle ve evlat sahibi olmak isteyen herkesle rabbim hepiimizi sevindirsin inşallahhh allah a emanet ol canım... bi gün gel güzel haberle gel inşallahh ...kib...
pingucum senin günün az kalmış canım hadi hayırlısı benimde haftaya gidince beli olur hayırlısı ile inş
ceylanım bizde diyoduk bu karu nerde demekki okula başladn kolay gelsin umarım yaramaz ögrencilerin olmaz kızınıda öp benim için kib
ebroşum zeynim makbuş derin nurun asuman kızlar sizleride çokkkk öpeyrumm kib görüşürüzz
gökçem seninde az kaldı canım heyecan dorukta demi :)) inan bana kucağına aldığın an tüm şikayetlerini unutucaksın..

evet cnm hakkımızda hayırlısı olsun ıkımızınde:kedi:
evet canım herkesin yoklupu çok belli özledim o sayfalarca süren muhabbetleri..
bende seni öpüyorum

canım benim nerdeee bizim gibi gündüz oturuyo gece uyursa uyuyo deliricem valla ne iş yapabiliyorum ne bişey..şimdide öğrenmiş yalandan ağlıyoki kucağıma alıyım :))

amin canım benimm çok sağol

tatlım maşallah çok az kalmış ya ben sizdende sabırsızım kızıma yiğenler gelicek

senamm kıyamam sana bitanem takdiri ilahi işte biz ne desek ne yapsak boş..acın büyük Rabbim sana yardımcı olsun sakın öyle umutsuzda konuşma herşeyin mutlaka zamanı vardır inan bana hiç beklemediğin bi anda anne olucaksın..
ne zaman dertleşmek istersen biz hep yanındayız..

ceylanım selinimiz büyümeye çalışıyo çok mızmız oldu adı gibi nazlı bi kız :)) seninkininde gaz sancıları geçmiş çok sevindim darısı bize inşallah

günümm çok özledim senide selin iyi maşallah koca kız oldu ben seni facete eklemiştim ama kabul etmedin sanırım orda resimleri bol bol mevcut..sende iyisindir umarım

demek şafak 28 he ay ne çabuk geçti zaman canım ya Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin

gökçem seninde az kaldı canım heyecan dorukta demi :)) inan bana kucağına aldığın an tüm şikayetlerini unutucaksın..

amınn makbercımm senın kuzuunn nasıl:emir_bebek:

merhaba kizlar derincim burda gorunuyorsun nasilsin? ebrarcim sagol canim iyiyim. makbercim selini merak ettim nasil kizimiz?
senam canim msnden goruselim cok ozluyorum seni uzak kalinca canim.
kizlar ben iyiyim icerde durum nedir bilmiyorum haftaya sali kontorolum var Insallah her sey yolundadir.

canım saol bende iyiyim aynı değişiklik yok yani
sen güzel haberler vericeksin inşallah canım arkadaşım
kendine ve minişe çok iyi bak opuyorumnanaktan

makbuşum allah kolaylık versin cadı yoruyo demek seni olsun annesi naapsın hep seni görmek istiyo demekki .öpüyorum ikinizide tatlım

slm kızlar yine sorunlarım yüzünden giremiyodum inş herkes iyidir ben kötü olduğum için için fazla girmiyorum bebeğim doğunca boşanıyorum çünkü evliliğim yürümüyo artık malesef bugünde oğlumun meshanesinde kist gördü doktor ve onkolojiye yolladı yarın bi sürü tetkikten geçicem isimlerinizi tek tek yazmayım tanıyan ve tanıdıklarım hepinizi öpüyorum

canlarım selammmboshayallersmileay işten geldigimden beridir anca oturdum yaa..eşim rahatsız onunla ilgileniyorum..birazdan yanına gidicem yine bi bakayım dedim...

pingucum çok az kalmış rabbim saglıcakla kurtarsın canım..bu arada senin yüzünden gözlerim doldu aglıyasım geldi yaaaafff:çok üzgünüm:eek: imzanı okudum da çok duygulandım canım benim:nazar:

gökçemmm ebuşun dedigi gibi şişkomm:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3öpüyom seni canım..seninde az kaldı..bende çok heyecanlıyım inan yazarken içime heyecan geliyo mişim geliyo resmen:roflol:ama gerçegini yazmıyım sonra bazıları lafımızı eder miş diyolar diyedelikafaduldenalsanaalsanasmile

slm kızlar yine sorunlarım yüzünden giremiyodum inş herkes iyidir ben kötü olduğum için için fazla girmiyorum bebeğim doğunca boşanıyorum çünkü evliliğim yürümüyo artık malesef bugünde oğlumun meshanesinde kist gördü doktor ve onkolojiye yolladı yarın bi sürü tetkikten geçicem isimlerinizi tek tek yazmayım tanıyan ve tanıdıklarım hepinizi öpüyorum

deme gülüm yaaa of çok üzüldüm inan ki:KK43:( Allahım sen büyüksün..neden böyle oldunuz be canım hiç umut yok mu:KK43:(

deme gülüm yaaa of çok üzüldüm inan ki:KK43:( Allahım sen büyüksün..neden böyle oldunuz be canım hiç umut yok mu:KK43:(

yok tatlım malesef yaşadığım şeyi az çok biliyosun ve ben bir yıldır yürütmeye çalışsamda acısı dinmiyor zaten nasıl hamile kaldım onuda anlamadım rabbim yuvam yıkılırken bu bebeği yolladı ama yinede bitiyor kararımızı verdik ailelerde doğana kadar bekleyin diyo iki yabancı gibi gidiyo işte

yok tatlım malesef yaşadığım şeyi az çok biliyosun ve ben bir yıldır yürütmeye çalışsamda acısı dinmiyor zaten nasıl hamile kaldım onuda anlamadım rabbim yuvam yıkılırken bu bebeği yolladı ama yinede bitiyor kararımızı verdik ailelerde doğana kadar bekleyin diyo iki yabancı gibi gidiyo işte

ah asuşum ya ne dicegimi bilemiyorum..evet biliyom az çok yaşadıklarını:KK43:(( hayırlısı böyleymiş demekki..Allahım o evladı da bu aşamada bile verdiyse vardır bir bildigi canım..rabbimin iişine aklımız ermez bizim..ALLAHIM sana herşeyin en hayırlısını versin..yavrunu saglıcakla dogur büyüt kimselere muhtaç olmadan inşallah...yürümüyosa yürümüyodur..yıllarca sıkıntı çekecegini böylesi daha iyi olur belkide..canım benim:teselli:

asuş kusuruma bakmazsan ben şimdilik kaçıyorum canım..az işim var da...görüşürüz inşallah yine..sıkma canını herşey olacagına varıyo biz bişey yapamıyoruz bu yüzden..Allah hayırlısını versin..öptüm seni.

canım yaa çok üzüldüm gerçekten allahım güç versin sana
bebek olunca düzelir diycem ama sorun çoksa oda zor
hakkınızda hayırlısı neyse o olsun
bebiş içinde çok geçmiş olsun kıyamam yaa imtihan oluyosun sabret canım

saolun kızlar bizimki severek ayrılmak zaten ne kadar hala seviyoda olsam katlanamıyorum olanlara tam aileler işin içine girince bitirme kararı alınınca hamile olduğumu öğrendim vardır bundada bi hayır diyorum artık inş bebeğimde bi sorun çıkmaz doktor yanılıyodur tek dileğim bu şu an

asuşum ayrıca geçmiş olsun oglunada canım yaa:KK43:(demin yazmayı unutmuşum..sabır gülüm..ebrarımın dedigi gibi imtahan oluyosun canım benim..sabret herşey yoluna girecektir Allahımın izniyle.

kızlar bür türlü üyeliğimi iptal edemedim ama bu benim yeni kullanıcı adım.....ben sena......eskiye dair bişey kalmasın istedim...ebrarım merak etmişsin ben hal çok kötüyüm durup durup ağlıyorum meleklerime......çaresizliğime ağlıyorum hep.....galiba hiçbir zaman anne olamıcam...
canim benim cok gecmis olsun cok üzüldüm rabbim sabirlar versin en kisa zamanda tekrar hamile kalip bebegini sagsalim kucagina alirsin insallah:Saruboceq:
saolun kızlar bizimki severek ayrılmak zaten ne kadar hala seviyoda olsam katlanamıyorum olanlara tam aileler işin içine girince bitirme kararı alınınca hamile olduğumu öğrendim vardır bundada bi hayır diyorum artık inş bebeğimde bi sorun çıkmaz doktor yanılıyodur tek dileğim bu şu an

canim senin durumunda cok zormus eger ufacikta bir umut varsa baglari koparmayin tek basina bebek büyütmek hic kolay degil senin esine simdi herzamankinden daha fazla ihtiyacin var rabbim yardimcin olsun hakkinda hayirlisi olsun:1hug:

makbercim nasilsin canim selincik nasil oldu sariligi gecmistir insallah seni yoruyormu halen ikinizide öpüyorumopuyorumnanaktan
derincim sen neler yapiyorsun degisiklik yokmu tedaviye gidiyormusun kendine iyi bak öptümopuyorumnanaktan
gökcecim sen nasil oldun seninde günlerin azaldi bayagi kilo aldinmi bende simdiden 11 kilo aldim agirlasmaya basladim dogumu normalmi sezeryanmi düsünüyorsun rabbim kolaylik versinopuyorumnanaktan
ebrarcim sen nasilsin coktandir karsilasamadik durumlar nasil varmi gelismeler kendine iyi bak görüsürüzopuyorumnanaktan
adini yazamadigim diger bütün arkadaslar sizleride öpüyorumopuyorumnanaktan

X