- 31 Ocak 2009
- 12.091
- 24
canım hayırlısı ile az kaldı bakalım bekliyoruz hem korku hem heyecanla ... benim lojman devletin oldugu için az odalı bebege oda yapamıycam ama yatagını arabasnı kıyafetlerini vs.. aldım inş kullanmakda nasip olur .sen nasılsın ne zaman gitcen dr a ? kib öptm canımgunaydin kizlar nasilsiniz, cok sukur iyiyim ben. gokcecim Masallah cok az kalmis canim, heycan doruktadir simdi, hazirliklariniz bitti mi kizinizin odasi hazir mi:))
sagol tatlım benim..seninde geçmiş bayramın mübarek olsunopuyorumnanaktan
nevar ne yok gökçem..özledim kıs hiç görüşemiyoruz..msn de konuşalım bi ara valla toplanıp yaaa.
kuşummmŞenizMAAŞALLAH iyi olmana sevindim canım...çok öpüyorum günüm..seni de özledim..
selam kuşummmmopuyorumnanaktanevet selin hanım rahat bıraksa topic boş kalmaz ben biliyom zaten..bende giriyorum sürekli ama çok yazan yok boş bırakmamaya çalışıyom canom...herkesin yoklugu çok belli amaselam fıstıklar topic baya boş kalmış selin hanım birazcık daha büyüse şu huzursuzluğu gitse boş bırakmıcam hiç :)) hepinizi çok özledim kocaman öpüyorum sizi
amin inşallah canım bizede resim koymak nasip olur sagol boncugumopuyorumnanaktanamin canım
darısı hepinizin başına olcak inş
sizde böyle resimlerinizi paylaşın bizimle :)
canım hayırlısı ile az kaldı bakalım bekliyoruz hem korku hem heyecanla ... benim lojman devletin oldugu için az odalı bebege oda yapamıycam ama yatagını arabasnı kıyafetlerini vs.. aldım inş kullanmakda nasip olur .sen nasılsın ne zaman gitcen dr a ? kib öptm canım
ah kıyamam yaaa..o bagsur yok mu o bagsur..şuanda afedersin zor oturuyorum..yugoslavyadan bitkisel ilaç geldi ama hala faydasını göremedim daha çok şişirdi ya..bide kaç para verdim minnak şeye(( 3 günde sökecek dedi kadın ama hala tık yok..çok fena yani..anlıyorum seni canım..hele hamilelikte çok zor olur heralde...saglıcakla dogur inşallah kuzum benim dualarımdasınopuyorumnanaktan
canım çok şükür iyi diyelim iyi olalım son zamanlar hemoroid ve mide yanmalarım oluyo ayak el şişmelerimi saymıyom zaten hayırlısı ile dünyaya gelse kızım inş gerisi boşşş sen nasılsın datlum bende seni özledim msn görüşürüz inş bigün kib öptm senide
nazarbongucum seninde kızına maşallh canım saglıkla büyüt inş
selam kızlar
PİNGUCUM azkalmış hayırlısıyla kavuşursun minişine inşallah
BONCUĞUM maşallah minişine ya yerim ben onu bizim yerimize kokla onu bitanem senide çok öptüm
GÜNÜM nasılsın bitanem herşey yolundaymış çok şükür hep böyle olur inşallah
GÖKCEM şişkom benim naber kuzucuk çok tekmeliyomu?
MAKBUŞUM selinim düzelmedimi daha uykusu nasıl bende çok özledim canım yaa
ZEYNİM sen nasılsın minişde iyidir inşallah çok öptüm senide canım
SENAMDAN hiç haber yokmu yaa çok merak ediyorum hep aklımda ve dualarımda
DERİNİM senide çok öptüm cano zaten görüşüyoruz diğer tarafta
SEMOŞUM sen nasılsın kuzucuklar nasıl öpüyorum sizi canım
NURUM uğramıyo onuda özledim yaa
BERSUM senide çok öptüm canım
kızlar bür türlü üyeliğimi iptal edemedim ama bu benim yeni kullanıcı adım.....ben sena......eskiye dair bişey kalmasın istedim...ebrarım merak etmişsin ben hal çok kötüyüm durup durup ağlıyorum meleklerime......çaresizliğime ağlıyorum hep.....galiba hiçbir zaman anne olamıcam...
merhaba kizlar derincim burda gorunuyorsun nasilsin? ebrarcim sagol canim iyiyim. makbercim selini merak ettim nasil kizimiz?
senam canim msnden goruselim cok ozluyorum seni uzak kalinca canim.
kizlar ben iyiyim icerde durum nedir bilmiyorum haftaya sali kontorolum var Insallah her sey yolundadir.