"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

selam kizlar nasilsiniz bizde artik geri sayima basladik herseyimiz hazir rabbim hayirlisiyla kavusturur insallah:Saruboceq:
derincim dayinin kizinada cok gecmis olsun rabbim yardimcisi olsun insallah problemsiz bu günlerini atlatip bebegini sagsalim alir kucagina
:Saruboceq:

günaydın güzelllerr
derinim çok geçmiş olsun canım plasenta diyolar dr lar ona galiba çocugun eşi oluyo neyse o rahim agzını tıkamışsa erken dogumu mu başladı acaba ama artık normal dogum yapamaz büyük ihtimal szeryan yaparlarhakkında hayırlısı .. bende iyiyim datlum bildigin gibi evde vakit geçirip duruyom arada ders çalışıyom öyle işte sen napıyon ie gidiyon halen demi?*
zeynim nasılsın demek hazırlıklar bittti ohh maşallah ben hala yerimde sayıyom eksikler var almadıklarım daha kıyafetlerini yıkamadım offf çokk çalışmam gerek çokkkk... neyse rabbim saglıkla dünyaya gelmelerini nasip etsin .. bende bu hafta gitcem dr a görücem kızımı inş iyidir hem agda yaptırıcam ayyy çok işimm varmış benimde:) sen ne zaman gitcen dr a

selam güzellerr nasılsınızzz geçmişe bakamıyorum kızlar yazıp çıkıcam herkes iyidir umarımm

gökçem az kalmış artık kendimi hatırladım birden 36 6 da kızım süpriz yapmıştı bana çok güzel anlar az kalmış seninde rabbim kurtarsın inşallah

derinimm seni de özledim bacım yaa görüşemiyoruz öptüm kocamannn

selam arkadaşlar, umarım herkez iyididir
ben çokk kötü günler geçirdim ve halada geçirmeye devam ediyorum,mide bulantılarım yüzünden
hastanelerde yattım çokk zordu benim için ama şimdi evimdeyim.
bana dua edin olurmu,hepinizi öpüyorum allaha emanet olun

selam kizlar nasilsiniz bizde artik geri sayima basladik herseyimiz hazir rabbim hayirlisiyla kavusturur insallah:Saruboceq:
derincim dayinin kizinada cok gecmis olsun rabbim yardimcisi olsun insallah problemsiz bu günlerini atlatip bebegini sagsalim alir kucagina
:Saruboceq:
CANIM YA DÜN GİBİYDİ HAMİLE DEDİGİN..maaşallah AZ KALDI HADİ HAYIRLISI ZEYNİM..aLLAHIM TEK SOLUKTA KURTARSIN SENİ DE TÜM HAMİLELERİŞeniz
Amin canım sagol..dayımın kızı evde şimdi yatıyor..umarım 5 hafta daha dayanır..
günaydın güzelllerr
derinim çok geçmiş olsun canım plasenta diyolar dr lar ona galiba çocugun eşi oluyo neyse o rahim agzını tıkamışsa erken dogumu mu başladı acaba ama artık normal dogum yapamaz büyük ihtimal szeryan yaparlarhakkında hayırlısı .. bende iyiyim datlum bildigin gibi evde vakit geçirip duruyom arada ders çalışıyom öyle işte sen napıyon ie gidiyon halen demi?*
zeynim nasılsın demek hazırlıklar bittti ohh maşallah ben hala yerimde sayıyom eksikler var almadıklarım daha kıyafetlerini yıkamadım offf çokk çalışmam gerek çokkkk... neyse rabbim saglıkla dünyaya gelmelerini nasip etsin .. bende bu hafta gitcem dr a görücem kızımı inş iyidir hem agda yaptırıcam ayyy çok işimm varmış benimde:) sen ne zaman gitcen dr a
çok sagol gökçem..evet doktor da öyle demiş zaten..erken dogum olabilir diye yani..şuanda evde..5 haftayı doldursa sorun kalmayacak da..bakalım hayırlısı inşallah gülüm..sen hazırlıkları bitirmedin demek..olsun be canım..saglıkla gelsin de onlar önemli degil yaa.tamamlanır amannn..yıkama ütüleme 1 günü alcak alt tarafı..yakın olsak yardıma gelirdim kıss:)))
işe devam ediyom kuşum mecburen..iş bakamadım hiç çünkü..e onlarda eleman aramıyolar kaldım yaniboshayallersmile
selam güzellerr nasılsınızzz geçmişe bakamıyorum kızlar yazıp çıkıcam herkes iyidir umarımm

gökçem az kalmış artık kendimi hatırladım birden 36 6 da kızım süpriz yapmıştı bana çok güzel anlar az kalmış seninde rabbim kurtarsın inşallah

derinimm seni de özledim bacım yaa görüşemiyoruz öptüm kocamannn
canım sagolasın..bende eski muhabbetleri özledim ama geçmiş geri gelmiyo malesef:KK43:(bende öptüm ceylanım.
selam arkadaşlar, umarım herkez iyididir
ben çokk kötü günler geçirdim ve halada geçirmeye devam ediyorum,mide bulantılarım yüzünden
hastanelerde yattım çokk zordu benim için ama şimdi evimdeyim.
bana dua edin olurmu,hepinizi öpüyorum allaha emanet olun
canım nerelerdesin sen..geçmiş olsun tatlım..bol bol dinlen öpüyorum.

slm kızlar nasılsınız uzun zamandır giremiyorum eşimin kuzenini trafik kazasında kaybettik parçalanarak can vermiş zavallı bayramın 3.günü çok büyük bir acı ardında 3tane boynu bükük yavru ve çıldırmış anne ve kardeşler bıraktı onun ölümünü hale kabullenemiyorum 3senedir ramazan bayramı bana zehir oluyo ilkinde amcamı geçen sene anne annemi bu senede bu beni mahfetti bu arada dr gittim hiç bir problem çıkmadı şükür sadece prolaktin yüksek dr düşmeden gebe kalamazsın dedi stres sıkıntı yapmıycan dedi ama eldemi 14 ekimde kontrolüm var bakalım neler olacak hepinizi öptüm

günaydın kızlar
derinim saol canım yardımcı olmanı isterdim ama malesef uzaklık ... sanada kolay gelsin canım kib
ceylanım geldin herşey yolunda inş.. demek sende kızını 36+6 kucakladın ayy zate bu aralar uykusuzluk çekiyom ha dogurdum ha dogurcam aslında abartmak istemezdim byle vakit var daha ama kk da çok kişi erken dogurunca korktum açıkcası hayırlısı bakalım bizim fındık nasıl iyimi annesi .. yeni hallerinin resmini bi ara koy olurmu ..
ske cim çok geçmiş olsun canm inş şimdi daha iyisindir ilk zamanlar bulantı çok zorlar zaten bol bol vitaminli şeyler ye hafif şeyler meyve gibi canım kib

prensescim başınız sagolsun rabbim geride kalanlara sabır versin inşşş .. prolaktin düşen bişey onun için hayıt otu kullanmıştım ben bide hap vermşiti dr um sende kullan istersen canım inş rabbim ok bekletmez gelir minigin

slm kızlar nasılsınız uzun zamandır giremiyorum eşimin kuzenini trafik kazasında kaybettik parçalanarak can vermiş zavallı bayramın 3.günü çok büyük bir acı ardında 3tane boynu bükük yavru ve çıldırmış anne ve kardeşler bıraktı onun ölümünü hale kabullenemiyorum 3senedir ramazan bayramı bana zehir oluyo ilkinde amcamı geçen sene anne annemi bu senede bu beni mahfetti bu arada dr gittim hiç bir problem çıkmadı şükür sadece prolaktin yüksek dr düşmeden gebe kalamazsın dedi stres sıkıntı yapmıycan dedi ama eldemi 14 ekimde kontrolüm var bakalım neler olacak hepinizi öptüm
ay canım benim yaaa...inan bana artık ödüm kopuyo topicleri okurken..kaç gündür çok kötü haberler alıyoruz..sabah sabah okudum şimdi fena oldum..rabbim sizlere en çokta eşine sabır versin..çok üzüldüm canımm:KK43:((başınız sagolsun prensesim...
prolaktin düşer canım ilaç verdiyse..çok takmamaya çalış herşeyi..ölüm bu takılmıcak gibi degil ama napıcan..takdiri ilahi :KK43:((
günaydın kızlar
derinim saol canım yardımcı olmanı isterdim ama malesef uzaklık ... sanada kolay gelsin canım kib
ceylanım geldin herşey yolunda inş.. demek sende kızını 36+6 kucakladın ayy zate bu aralar uykusuzluk çekiyom ha dogurdum ha dogurcam aslında abartmak istemezdim byle vakit var daha ama kk da çok kişi erken dogurunca korktum açıkcası hayırlısı bakalım bizim fındık nasıl iyimi annesi .. yeni hallerinin resmini bi ara koy olurmu ..
ske cim çok geçmiş olsun canm inş şimdi daha iyisindir ilk zamanlar bulantı çok zorlar zaten bol bol vitaminli şeyler ye hafif şeyler meyve gibi canım kib

oyy gökçem benim...seve seve ederdim ben hamilelere yardım etmeyi çok seviyorum...ayrıca kızıcam ama sana..lütfen olumsuz şeyler düşünme canım benim..Allahım bebegini kaybeden arkadaslarımıza sabır güç versin herkesin böyle olacak diye bişey yok tatlım benim moralini bozma ALLAH büyük...saglıcakla gelecek minigin Allahımın iziniyle.:Saruboceq:

amin derinim saol canım son zamanlar öyle arkdaşların kayıpları olunca insan ister istemez etkileniyo üzülüyo rabbim büyük hayırlısı ile saglıkla dünyaya gelsin minigim sonrada darısı sizlere olsun inşş

amin derinim saol canım son zamanlar öyle arkdaşların kayıpları olunca insan ister istemez etkileniyo üzülüyo rabbim büyük hayırlısı ile saglıkla dünyaya gelsin minigim sonrada darısı sizlere olsun inşş

haklısın cnm arkadasım...Allahım bunları yaşayanlara sabır versin...

derincim sagol güzel dileklerin icin gökcecim sanada allah kolaylik versin agir zamanlarin senin artik insallah bir solukta kurtulursun:Saruboceq:

selam hanımlar hepiniz çok iyisinizdir inşallah
buara kimse uğramıyo
öpüyorum sizleri

kızlar mrb herkes iyi inşşş
cuma günü dr a gittik çok şükür kızım iyi herşey yolunda haftaya gene gitcem dogum şeklini belirliyicek alttan bakıp hakkımızda hayırlısı

kızlar mrb herkes iyi inşşş
cuma günü dr a gittik çok şükür kızım iyi herşey yolunda haftaya gene gitcem dogum şeklini belirliyicek alttan bakıp hakkımızda hayırlısı

canım benim..oh çok şükür..bi kere daha iyi haberlerini aldık kızçenin :nazar:
ne şekilde olursa olsun saglıklı bir dogum olsun inşallah canım:Saruboceq:Şeniz

merhaba kızlar sevıl ben nasılsınız netım yok gıremıyorum makber bebıs olmus gozun aydın baska kımın oldu bızım zamanımızdan gıremıyorum oglusla ugrasıyorum on aylık oldu kızlar anne olmak cok guzel ama cokda zor hepinızı optum

slmm
pingucum benim dogum şekli beli olmadı haftaya gidince kesinleşir inş bakalım büyük ihtimla sezeryan olur zate dr lar alışmış kesip almaya:)
derinim inş hamişim dedigin günleri görür heeycan yaşarız inşşşşşş
ebroşum delüm şişkoyum nedem inş sende şişko olursun bebekten inşşşş
makbuşum sanada kolay gelsin datlum yegenimiz artık biraz daha iyidir inş alıştın demi kızına :) oyy yerim ben onuu
cnm dogum seklın bellı oldumu bılgılendır hakkında hayırlısı olsun :)
SELAM CANLARIMMMM...
PİNGUŞŞŞ KISSS ay çok az kaldı yaff inşallah çok yakında o melegin karnında dalgalanışını degil kucagında gülüşünü görüp onu koklayacaksın canım..ay gene tüylerim kakışa geçti:))

gökçem cnm arkadasım sagol..inşallah kıss.bi çift çizgiyi görsemde eczacılarda benim gibi delüden kurtulsa:))

asuşum canım çok sevindim..herşey 9 ay boyunca ve dogduktan sonrada çok çok güzel gidecek inşallah cnm...terapiye yönlendirmeleri iyi olmuş bence..bakarsın eşinle gittiginde herşey farklı olur cnm..ya inşallah Allah ikinizede öyle bişey verirki birleşip bi daha hiç ayrılmazsınız..ama bişey diyim mi,nedense içimden bi ses siz ayrılmayacaksınız diyo..
amiinn inşallah cnm yaaa opuyorumnanaktan

merhaba arkadaslar nasilsiniz? msnden goruselim ozledim sizleri. cok sukur simdilik iyi gidiyor.11 hafta oldu Allah kucagima almayi nasip eder Insallah.
gokcecim canim ne kadar az kalmis vuslata, cok sevindim Masallah darisi basimiza olsun saglikla kavus guzel kizina canim.:nazar:

X