günümmmm zaman ne çabuk geçmiş Allah'ın izniyle 3aylık oldun bakk,inş sağlıcaklamerhaba arkadaslar nasilsiniz? msnden goruselim ozledim sizleri. cok sukur simdilik iyi gidiyor.11 hafta oldu Allah kucagima almayi nasip eder Insallah.
gokcecim canim ne kadar az kalmis vuslata, cok sevindim Masallah darisi basimiza olsun saglikla kavus guzel kizina canim.
merhaba arkadaslar nasilsiniz? msnden goruselim ozledim sizleri. cok sukur simdilik iyi gidiyor.11 hafta oldu Allah kucagima almayi nasip eder Insallah.
gokcecim canim ne kadar az kalmis vuslata, cok sevindim Masallah darisi basimiza olsun saglikla kavus guzel kizina canim.
merhaba arkadaslar nasilsiniz? msnden goruselim ozledim sizleri. cok sukur simdilik iyi gidiyor.11 hafta oldu Allah kucagima almayi nasip eder Insallah.
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn[/QUOcanim hayirli dogumlar inss umarim kolay bi dogumun olur saglikla sihhatle al minisini kollarina darisi dileyen butun dostlarima inss:Saruboceq:
gunum canim unutturdum kendimi biliyorum ama beni bosver nasilda sevindiimm yaaaa valla allahim tamamina erdirsin inss baciiimmm...
bi turlu giremedim üyeligim hata veriyodu bugün tesadüfen oldugunu gördüm iste hepinizide coookkk özledim inss bebegin dunyaya gelince anlarsin beni birde kalabalik aile hic ama hic zamanim yok o eskidenmis artik ama en yakin zamanda dönecem inss araniza kizlar dubai ye göcüyoruz cok mutluyum evim olcik artik sizlerle dertlesmeyi anlatmayi cok özledim kizlaryaaa inss hepinizde iyisinizdir umarim opuyorumnanaktan
selam canım arkadaşlarım hepiniz iyisnizdir inşallah .
GÜNÜM maşallah canım baya büyüdünüz artık yakında cinsiyetide belli olur kuzunun .allahım tamamına erdirsin canım .
CEYLANIM ,ZEYNİM,MAKBŞUM,AĞLAMM,BERSUM,SENAM,PİNGUM,PRENSESİM,GÖKCEM
hepinizi tek tek öpüyorum
ALLAHA EMANETSİNİZ
kızlar mrb nasılsınız
bizde dr dan geldik kızım 3200 gr olmuş 51 cm boyu :) dr alttan baktı çok zor degilmiş ama korktum birazcık kemik yapım sınırdaymış normal dogumm yapmak için açılmamda 2 cm miş eger perşembeye kadar normal dogum olmazsa cuma günü sezeryan yaparım dedi .. ayy bi garip oldum yaaa inşallah kolay bi dogum yaparım dua edin kızlar bana bende sizlere dua edicem inş
canim allah yardimcin olsun hayirlisiyla kavustursun kizina insallah:Saruboceq:kızlar mrb nasılsınız
bizde dr dan geldik kızım 3200 gr olmuş 51 cm boyu :) dr alttan baktı çok zor degilmiş ama korktum birazcık kemik yapım sınırdaymış normal dogumm yapmak için açılmamda 2 cm miş eger perşembeye kadar normal dogum olmazsa cuma günü sezeryan yaparım dedi .. ayy bi garip oldum yaaa inşallah kolay bi dogum yaparım dua edin kızlar bana bende sizlere dua edicem inş
selam kızlar kusura bakmayın bi kaç gündür gelemiyorum malum selin hanım rahat bırakmıyor bide hafta sonu kardeşim geldi okul için düzcede kalıyor..beraber geç saatlere kadar vakit geçirdik o saatten sonrada gelemedim.
zeynim merak etmişsin beni iyiyim canım bizim ufaklık havalardan etkilendi biraz üşütmüş ayrıca kaka yapma sorunumuz var yapana kadar ağlayıp duruyor..
gökçem çok az kaldı demek ayy kendimin doğuma gittiği an geldi aklıma :)) Rabbim sana sorunsuz sıkıntısız bir doğum nasip etsin inşallah canım..dualarımda olucaksın..
kızlar hepinizi tek tek kocaman öpüyorum selin daha iyi olursa sıkça gelmeye çalışıcam