- 31 Ocak 2009
- 12.091
- 24
bende senü öptm delü garuuuuugökcem bende öptüm canım şişkom benim :))
canım hakkında hayırlısı olsun inş miniginde saglıklııdırslm kızlar yine sorunlarım yüzünden giremiyodum inş herkes iyidir ben kötü olduğum için için fazla girmiyorum bebeğim doğunca boşanıyorum çünkü evliliğim yürümüyo artık malesef bugünde oğlumun meshanesinde kist gördü doktor ve onkolojiye yolladı yarın bi sürü tetkikten geçicem isimlerinizi tek tek yazmayım tanıyan ve tanıdıklarım hepinizi öpüyorum
delüm benümmm demek sende heyecan yaptın rabbim sizlerinde hamileligini göstersin bize inan bende sizler için heyecan duyarım duanda unutma beni canım olurmu ... ha bide miş felan de amannn sonra sitenin diline düşerizz hihoyyytcanlarım selammmboshayallersmileay işten geldigimden beridir anca oturdum yaa..eşim rahatsız onunla ilgileniyorum..birazdan yanına gidicem yine bi bakayım dedim...
pingucum çok az kalmış rabbim saglıcakla kurtarsın canım..bu arada senin yüzünden gözlerim doldu aglıyasım geldi yaaaafff:çok üzgünüm imzanı okudum da çok duygulandım canım benim
gökçemmm ebuşun dedigi gibi şişkomm:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3öpüyom seni canım..seninde az kaldı..bende çok heyecanlıyım inan yazarken içime heyecan geliyo mişim geliyo resmen:roflol:ama gerçegini yazmıyım sonra bazıları lafımızı eder miş diyolar diyedelikafaduldenalsanaalsanasmile
makbercim nasilsin canim selincik nasil oldu sariligi gecmistir insallah seni yoruyormu halen ikinizide öpüyorumopuyorumnanaktan
derincim sen neler yapiyorsun degisiklik yokmu tedaviye gidiyormusun kendine iyi bak öptümopuyorumnanaktan
gökcecim sen nasil oldun seninde günlerin azaldi bayagi kilo aldinmi bende simdiden 11 kilo aldim agirlasmaya basladim dogumu normalmi sezeryanmi düsünüyorsun rabbim kolaylik versinopuyorumnanaktan
ebrarcim sen nasilsin coktandir karsilasamadik durumlar nasil varmi gelismeler kendine iyi bak görüsürüzopuyorumnanaktan
adini yazamadigim diger bütün arkadaslar sizleride öpüyorumopuyorumnanaktan
canım iyiyim saolasın çok şükür son zamanlar mide yanması şişlik basur harici iyiyim mafoldumben neyse dogumuum henüz kesinleşmedi haftaya gticem o zaman beli olur büyük ihtimal sezeryan olucam ekim in 1 i yada 5 i gibi olur kısmet olursa normal dogumda ayın 16 sında oolur diye düşünüyorum eyvahedigeldismile ha bide epey kilo aldım en son 86 olmuştum geçen hafta artık kaç kilo oldum hesap etmiyomzemuszemus yoksa stres oluyom ya
pingucum sen neden normal dogum istemedin dr olmaz mı dedibilmiyorumkismile