"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

gunaydin kizlar nasilsiniz, cok sukur iyiyim ben. gokcecim Masallah cok az kalmis canim, heycan doruktadir simdi, hazirliklariniz bitti mi kizinizin odasi hazir mi:))
canım hayırlısı ile az kaldı bakalım bekliyoruz hem korku hem heyecanla ... benim lojman devletin oldugu için az odalı bebege oda yapamıycam ama yatagını arabasnı kıyafetlerini vs.. aldım inş kullanmakda nasip olur .sen nasılsın ne zaman gitcen dr a ? kib öptm canım
sagol tatlım benim..seninde geçmiş bayramın mübarek olsunopuyorumnanaktan
nevar ne yok gökçem..özledim kıs hiç görüşemiyoruz..msn de konuşalım bi ara valla toplanıp yaaa.

kuşummmŞenizMAAŞALLAH iyi olmana sevindim canım...çok öpüyorum günüm..seni de özledim..

canım çok şükür iyi diyelim iyi olalım son zamanlar hemoroid ve mide yanmalarım oluyo ayak el şişmelerimi saymıyom zaten hayırlısı ile dünyaya gelse kızım inş gerisi boşşş sen nasılsın datlum bende seni özledim msn görüşürüz inş bigün kib öptm senide
nazarbongucum seninde kızına maşallh canım saglıkla büyüt inş

selam fıstıklar topic baya boş kalmış selin hanım birazcık daha büyüse şu huzursuzluğu gitse boş bırakmıcam hiç :)) hepinizi çok özledim kocaman öpüyorum sizi
selam kuşummmmopuyorumnanaktanevet selin hanım rahat bıraksa topic boş kalmaz ben biliyom zaten..bende giriyorum sürekli ama çok yazan yok boş bırakmamaya çalışıyom canom...herkesin yoklugu çok belli ama:KK43:((öpüyom seni bitanem...
amin canım
darısı hepinizin başına olcak inş
sizde böyle resimlerinizi paylaşın bizimle :)
amin inşallah canım bizede resim koymak nasip olur sagol boncugumopuyorumnanaktan
canım hayırlısı ile az kaldı bakalım bekliyoruz hem korku hem heyecanla ... benim lojman devletin oldugu için az odalı bebege oda yapamıycam ama yatagını arabasnı kıyafetlerini vs.. aldım inş kullanmakda nasip olur .sen nasılsın ne zaman gitcen dr a ? kib öptm canım

ah kıyamam yaaa..o bagsur yok mu o bagsur..şuanda afedersin zor oturuyorum..yugoslavyadan bitkisel ilaç geldi ama hala faydasını göremedim daha çok şişirdi ya..bide kaç para verdim minnak şeye:KK43:(( 3 günde sökecek dedi kadın ama hala tık yok..çok fena yani..anlıyorum seni canım..hele hamilelikte çok zor olur heralde...saglıcakla dogur inşallah kuzum benim dualarımdasınopuyorumnanaktan
canım çok şükür iyi diyelim iyi olalım son zamanlar hemoroid ve mide yanmalarım oluyo ayak el şişmelerimi saymıyom zaten hayırlısı ile dünyaya gelse kızım inş gerisi boşşş sen nasılsın datlum bende seni özledim msn görüşürüz inş bigün kib öptm senide
nazarbongucum seninde kızına maşallh canım saglıkla büyüt inş

selam kızlar
PİNGUCUM azkalmış hayırlısıyla kavuşursun minişine inşallah
BONCUĞUM maşallah minişine ya yerim ben onu bizim yerimize kokla onu bitanem senide çok öptüm
GÜNÜM nasılsın bitanem herşey yolundaymış çok şükür hep böyle olur inşallah
GÖKCEM şişkom benim naber kuzucuk çok tekmeliyomu?
MAKBUŞUM selinim düzelmedimi daha uykusu nasıl bende çok özledim canım yaa
ZEYNİM sen nasılsın minişde iyidir inşallah çok öptüm senide canım
SENAMDAN hiç haber yokmu yaa çok merak ediyorum hep aklımda ve dualarımda
DERİNİM senide çok öptüm cano zaten görüşüyoruz diğer tarafta
SEMOŞUM sen nasılsın kuzucuklar nasıl öpüyorum sizi canım
NURUM uğramıyo onuda özledim yaa
BERSUM senide çok öptüm canım

CEYLANIM sende epeydir yoksun miniş nasıl gaz sorununuz geçmiştir inşallah çok öpüyorum bitanem

derinim saol canım inş geçer basur seninde allah yardım etsin :KK43:
ebroşum iyiyim datlum sagol kuzucukta iyi sayılır biraz beni zorluyo midemi onun harici çokşükür iyiyiz

selam kızlar
PİNGUCUM azkalmış hayırlısıyla kavuşursun minişine inşallah
BONCUĞUM maşallah minişine ya yerim ben onu bizim yerimize kokla onu bitanem senide çok öptüm
GÜNÜM nasılsın bitanem herşey yolundaymış çok şükür hep böyle olur inşallah
GÖKCEM şişkom benim naber kuzucuk çok tekmeliyomu?
MAKBUŞUM selinim düzelmedimi daha uykusu nasıl bende çok özledim canım yaa
ZEYNİM sen nasılsın minişde iyidir inşallah çok öptüm senide canım
SENAMDAN hiç haber yokmu yaa çok merak ediyorum hep aklımda ve dualarımda
DERİNİM senide çok öptüm cano zaten görüşüyoruz diğer tarafta
SEMOŞUM sen nasılsın kuzucuklar nasıl öpüyorum sizi canım
NURUM uğramıyo onuda özledim yaa
BERSUM senide çok öptüm canım

canim cok sagol iyiyim hersey yolunda cok sükür sen nasilsin diger kizlar sizler nasilsiniz öpüyorum hepinizi görüsmek üzereopuyorumnanaktan

kızlar bür türlü üyeliğimi iptal edemedim ama bu benim yeni kullanıcı adım.....ben sena......eskiye dair bişey kalmasın istedim...ebrarım merak etmişsin ben hal çok kötüyüm durup durup ağlıyorum meleklerime......çaresizliğime ağlıyorum hep.....galiba hiçbir zaman anne olamıcam...

kızlar bür türlü üyeliğimi iptal edemedim ama bu benim yeni kullanıcı adım.....ben sena......eskiye dair bişey kalmasın istedim...ebrarım merak etmişsin ben hal çok kötüyüm durup durup ağlıyorum meleklerime......çaresizliğime ağlıyorum hep.....galiba hiçbir zaman anne olamıcam...

senam canım arkadaşım nasıl merak ettik seni inanki heran duamdasın canım
rabbim sana sabır versin ama şunu bilki mükafatın çok büyük allahın izniyle meleklerin seni cennetin kapısında bekliycek böyle düşünüp biraz olsun rahatla bitanem .çok zor belki dayanması ama şunuda bil onlar seni almadan cennete girmiycekler .hem hiç öyle düşünme inanıyorumki kardeşleride gelicek canım sen biraz toparlan bak kendiliğinden gelicekler .bunu yürekten diliyorum ve olacak allahın izniyle .yaşadıkların çok ağır seni anlıyorum desemde çok zor anlamam yaşamayan bilemez ama kendinden kötüleri düşün bitanem evlatlarını askere yollayıp kavuşamıyanları .biliyorum çok boş bunlar acınıda hafifletmiycek ama biraz olsun rahatlarsın inşallah .eşin sağlıklı sen sağlıklısın olucak kuzum lütfen buna inan ve pes etme .imtihan oluyoruz .her fırtına birgün son bulur ve güneşi görürüz inanıyorum senin içinde öyle olucak .çok öpüyorum seni allahıma emanetsin canım .dualarımdasın .olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

selam kızlar uzun süredir giremedimm okula da başladım malum biraz daha zor oluyo şimdi benim için ama bi süre rapor alıcam sanırım böyle epey zorrluyo bebişim az daha büyüsün

makberim selinimiz nasıl canımmm

gökçem pingum sizlerinde az kalmış canlar allah bir avazda kurtarsın inşallah

boncuğumm senin minnoş nasıl allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsin tekrar

ebrarımm özledim canım seni dee

günüm iyi olduğunuza çok sevindimmm allahım tamamına erdirsin canım bu sefer

derinim sende gelmişsin kız sonunda özledim bacımmmm

sena allah sabır versin tekrar

bizde çok şükür iyiyiz kızlar artık gaz sancılarımız da azalmaya başladı ama havalar serinlemeye başladı hasta etmekten korkuyorumm bi ısınıyo bi soğuyo bende bi giydiriyorum bi çıkarıyorum öle devam ediyoruz

öptüm kızlar hepinizii kendinize iyi bakın

ceylanım birtek beni sahiplenmemişsin galiba....herkese aynı hitap bana farklı olmuş...neyse olsun...canınız sağolsun yeter ki...sağlıkla kalın..

merhaba kizlar derincim burda gorunuyorsun nasilsin? ebrarcim sagol canim iyiyim. makbercim selini merak ettim nasil kizimiz?
senam canim msnden goruselim cok ozluyorum seni uzak kalinca canim.
kizlar ben iyiyim icerde durum nedir bilmiyorum haftaya sali kontorolum var Insallah her sey yolundadir.

ebrarcim neler yapiyorsun hic yazmamissin? gokcecim olsun odasi tasininca olur saglikla gelsinler de odaydi suydu buydu bosverelim.

aaa günüm yakaldım senii kıssss:))))

kızlar sitede bişey var yaa.toplu alıntı yapmıyorum...
SENAMMMM canım iyiki ugramışsın çok merak ediyodum seni kuşum:KK43:((
sabır bitanemm ALLAHIN iziniyle herşey ileride çok çok daha güzel olacak..bu konu üzerine çok bişey demek istemiyorum..çünkü biliyorum ki ne desem hafiflemicek acın:KK43:( Allahım sabır versin çok geçmiş olsun canım arkadasım...

merhaba kizlar derincim burda gorunuyorsun nasilsin? ebrarcim sagol canim iyiyim. makbercim selini merak ettim nasil kizimiz?
senam canim msnden goruselim cok ozluyorum seni uzak kalinca canim.
kizlar ben iyiyim icerde durum nedir bilmiyorum haftaya sali kontorolum var Insallah her sey yolundadir.

iyiyim canım sagolasın..sende iyimişsin sevindim...bebişde iyidir Allahın iziniyle..salı kontrol he,hadi inşallah dedigin gibi herşey yolundadır..saglıcakla minigini kucagına aldıgın günleride görelim inşallah kuzum...

yok günüm çıkmadım daha..eleman bulunmuştu ama gelmekten vazgeçmiş..çıkıcam inşallah ama ne zaman bilemiyorum..işte bulmadım daha zaten..bakalım gittigi yere kadar..bu arada orayı devralma olasılıgım var hayırlısı bakalım canım..o yüzden acelede etmiyorum.

X